Listopadowe mamy 2023 🤰🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja poroniłam 25 października, więc trochę ponad 4 miesiące temu. Też mamy ogromny stres ale staram się cieszyć ciążą, myśleć pozytywnie i wierzę mocno że będzie dobrze ❤♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
Dzięki
Dziewczyny mam pytanie, jakie macie do tej pory objawy?
U mnie mega zmęczenie, chodzę spać 2 godziny wcześniej niż chodziłam do tej poryw ogóle to zmęczenie było dla mnie pierwszą wskazówką że coś może być na rzeczy, cały tydzień przed zrobieniem testu chodziłam jak zombi
Oprócz tego okropnie wrażliwe piersi - dramat, wyczulony węch, bardzo często pęcherz daje o sobie znać, no i męczy mnie straszna zgaga a nie bardzo jest się czym poratować (próbuję migdałami, troszkę łagodzą...). A, i jeszcze czasami pobolewa mnie podbrzusze, takie lekkie skurcze jak przed owulacją/okresem. Mdłości na razie brak. Jak to wygląda u Was?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2023, 10:30
-
Ja jako takich objawów nie mam ale w pierwszej i drugiej ciąży czułam się naprawdę dobrze. Zero wymiotów, mdłości, senności nic. Jedynie na początku czułam ból podbrzusza i jajnika lewego, później delikatnie odczuwałam piersi a teraz tylko czasami w jednym miejscu boli pierś i tyle z objawów 😁 ale może jeszcze wiele przede mną♥️ 2020 - 👧🏼
25.10.22 🕊👼🤍
13.03.23 🕊👼🤍
🌈💜 12.2023 👶🏼
PAI1 hetero, MTHFR hetero
💉 Clexane 40mg, Acard 150, luteina
-
nick nieaktualnyU mnie na samym początku mega zmęczenie, spałam w ciągu dnia bo nie dawałam rady. Lekkie ciągnięcie w dole brzucha, częste korzystanie z toalety, wrażliwe piersi i ostatnio trochę mnie mdliło ale bez wymiotów. Do tego niestety dopadł mnie brak apetytu.
-
nick nieaktualny
-
Z objawów na początku uczucie rozciągania i kłucie w podbrzuszu, bardzo wrażliwe piersi. Teraz od czasu do czasu czuję jeszcze podbrzusze, piersi są już dużo mniej wrażliwe, ale nadal męczą mnie zaparcia. Dwa razy dziennie zażywam syrop z laktulozą z apteki i trochę pomaga. Jestem też szybciej zmęczona. W łóżku potrafię leżeć już o 20, a standardowo chodziłam spać bardzo późno, bo jestem typową sową. Nie mam mdłości, ale jak jestem głodna to muszę zjeść coś od razu, bo inaczej źle się czuję i mam okropny humor 😂