Listopadowe mamy 2023 🤰🏻
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelxx gratuluję 🎊 🙂 Mega szybki poród, choć te skurcze przepowiadające trochę Cię męczyły. Jak się czujesz? Jednak Twoja córeczka nie poczekała na moją 😉 Odpoczywaj i życzę szybkiego powrotu do domu. Czuję, że teraz pójdzie kolejka szybko, jutro Agata, a potem kolejne maluszki 🙂
Karolcia życzę by Ci się poród trafił, kiedy będziesz na to gotowa. Choć przy dwójce dzieci już na pewno jesteś 🙂
Agata kciuki za jutro 🤞Angelxx lubi tę wiadomość
-
Najgorsze jest to że mój lekarz wyjeżdża 10 między a 20..jak mam rodzić to albo teraz albo po 20 , chce żeby on był bo wiecie jak to jest , najlepiej jak jest prowadzący . Jeszcze dodatkowo przy cc ma mi zrobić drobny zabieg a jak go nie będzie to nie mam co liczyć na to
-
Urodziłam wczoraj ok 23:00 przez CC. Staś 3420g, 55cm. Były spadki tętna a sam poród nie postępował. Okazało się że na pępowinie był supeł. Druga CC gorsza niż pierwsza. Teraz już się lepiej czuję
Palcia, KatrinaG, Angelxx lubią tę wiadomość
02.2021 Apolonia 🩷
11.2023 będzie synek 👣 -
Rany, ile się tu dzieje 😉 Agata, Monia85 gratuluję serdecznie 🎊🙂 Odpoczywajcie i dużo zdrowia i sił dla Was 🙂
Monia85 Twój mąż to bohater 🥰Czy to nagła sytuacja, że nie zdążyliście do szpitala, czy był przygotowany? Brawo dla Ciebie że urodziłaś takiego dużego bobasa drogami natury 🙂
Karolcia życzę, by Twój lekarz był w terminie porodu i żeby wszystko poszło dobrze 🙂
Ja od rana w szpitalu z podejrzeniem sączenia się wód płodowych. Czekam na wyniki, czy to wody czy nie. AFI w normie, ale jak okaże się, że się sączą, to będę miała wywoływany poród 🙈Trzymajcie kciuki, żeby tak nie było i żeby samo ruszyło, bo termin porodu na jutro.
Trzymam kciuki za nas wszystkie, bo dzieje się 🙂
-
Szybko poszło, obudziłam się o 3.30, ale akurat starszaczek do mnie przyszedł więc 2 skurcze przeczekałam, zanim mąż się zebrał, tesciowa przyszła, ja się jeszcze za czymś kręciłam to już tak mnie wzięło, że nie było szans żebym wsiadła do samochodu. Rodziłam właściwie w czapce i kurtce, bo 2 razy się wracałam z samochodu, myślałam że do toalety tak muszę, a to juz po chwili parte były. I moment był. Karetka przyjechała, przecięli pępowinę, a łożysko urodzilamnjuz w szpitalu
AgataAgatka, Palcia, abbigal, KatrinaG, Angelxx lubią tę wiadomość
start lipiec 2013 -
o wow Dziewczyny Gratulacje i kurde Monia chapeau bas dla męża ! myślałam, że takie rzeczy się tylko w filmach dzieją bobasy wyskakują ostatnio jak z kapelusza, oby tak dalej szło, bo u nas na razie cisza.. co prawda młoda ma jeszcze niecałe 2 tygodnie, ale ten czas ostatnio się mega dłuży. Ja już na walizkach i nie wiem co ze sobą zrobić. Ostatnio jeszcze z nerwów kupiłam laktator elektryczny Naturally me. Koleżanka mi poleciła, a naczytałam się o problemach z laktacją więc wezmę go do szpitala w razie w. Chociaż wolałabym, żeby to była ostateczność, ale jednak wole mieć swój, żeby nie być uzależnionym od tego który jest w szpitalu. Która następna w kolejce ?
KatrinaG lubi tę wiadomość
-
Monia, historia jak z filmu 😍
Ja mam termin na piątek, ale u nadal nie miałam jeszcze ani jednego skurczu, nawet przepowiadającego. Czuję czasami takie napieranie na krocze, ale nic poza tym... W czwartek idę na wizytę do prowadzącego i jestem ciekawa jaki będzie miał na nas plan.
Na razie więc śledzę co u Was i trzymam kciuki za kolejne Maleństwa 😁KatrinaG, Angelxx lubią tę wiadomość
-
Wow dziewczyny dajecie czadu!!! Gratulacje!
A ty Monia to już w ogóle, mega podziwiam )))
Ja w czwartek do szpitala,a w piątek cc:)2015/2016 - 2x cb, 1x cp
Nasze czwarte szczęście:)))
14.03- ⏸
15.03- beta 53,09 prog- 26,81
17.03-beta 142,46 (⬆167,9%)
20.03-beta 1024 (⬆ 168,3%)
24.03-beta 5830 (⬆ 138%)
06.04- 1 cm i jest ❤
27.04- 3,5 cm dzidziola:))
16.05- prenatalne, 6,5 cm człowieka
10.07-połówkowe,440g DZIEWCZYNKI 😍
15.09- malutka ma 1100 g:)
10.11- Marysia na świecie:)
"...czemu Ty się zła godzino, z niepotrzebnym mieszasz lękiem, jesteś a więc musisz minąć, miniesz a więc to jest piękne..."