Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie troszkę dalsze pokolenie bo babcia ma siostrę bliźniaczki
Fakt, mamy walentynkowe cuda Ja dodatkowo mam jeszcze prezent urodzinowy, dwa dni po nich dowiedziałam się o ciąży
Mnie się wydaje, że przy trójce dzieci bardzo szybko można się nauczyć organizacji
-
9 marca 2015 zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki termin porodu na 15 listopada 2015 urodziłam 28 października 2015 dzień po zdjęciu pessara, gdy patrzę na wasz wątek łezka kreci się w oku zazdroszczę brzuszków, przeżyć związanych z ciążą i gratuluję wszystkim. Życzę bezproblemowych ciąż i szybkich bez komplikacji porodów.
Scorpiolenka lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja dziś jadę na trzecią i ostatnią betę Jutro usg.
Co do przeczuć to też coś mi podpowiada, że bliźniaki, parka Ale jak jedno dzieciątko będzie to chłopak
Michasia kiedy braliscie ślub? Bo jeszcze jedno podobieństwo u nas widzęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 08:10
-
Sówka_83 wrote:Prawie ten sam termin, my wzięliśmy ślub tydzień później
My 24 stopnie i sloneczko.
Jak moge zapytac- jaki byl u Was problem, ze skonczylo sie inseminacja?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 08:24
-
Witam się
Wczoraj na usg nie było jeszcze nic widać, no jakiś ślad dojrzał, ale powiedział, że to bardziej domysł skoro wie, że ma szukać. Zaświadczenie dostałam na podstawie hcg. Zaraz pędzę do labo na kolejne pobranie sprawdzić przyrost. Gin zlecił mi badania na kolejną wizytę, pobrał wymaz do cytologii. Widzimy się znów 22.03. Wtedy na pewno już będzie na co popatrzeć -
Nie. Ja mialam cykle stymulowane.
U mnie byl problem. Dwa lata temu stwierdzili pcos, ale w klinice okazalo sie, ze tylko zabudzenia hormonalne.
U mnie pewno tez nic nie bedzie widać, ale dam znacWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 08:59
-
Hej
U mnie też jeszcze nic nie było widać na USG,a tak bym chciała.Najgorsze to te czekanie.
Ja właśnie się zastanawiam co zrobić,bo Dopegyt skończy mi się za tydzień,a do gina mam iść za 2 najwcześniej.Nie wiecie czy lekarz rodzinny może mi przepisać tabletki,jak jeszcze nie mam karty ciąży,to może na podstawie wypisu ze szpitala?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 09:21
-
vysockam wrote:Dziewczyny macie jakieś przypuszczenia do płci co wam mówi intuicja w pierwszej i drugiej ciąży chciałam dziewczynki ale intuicja dopowiadała mi że będą chłopcy i są a teraz przeczucia ku dziewczynce a teraz wiem co ma być to będzie aby zdrowe
ja mam przeczucie, że będzie chłopak chociaż oboje z mężem chcemy córkę, ale najważniejsze aby było zdrowe.
Moja energia mnie opuszcza ( nie mogę doczekać się jutra i wizyty. Pewnie nic nie będzie widać ale jak mi lekarz skonsultuje wyniki progesteronu to będę spokojniejsza. Najlepsze, że wizytę mam dopiero 20.15! Zanim to jednak rano idę na betę i progesteron. Ciekawe gdzie się wkują bo już cała pokuta jestem
Miłego dnia dziewczyny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 09:24
malutka199922 lubi tę wiadomość
Aniołek (23.11.2015 r.)
Aniołek (15.04.2016 r.)
Aniołek (08.08.2016 r.)