Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja lubię nieoklepane imiona ale znów nie dziwaczne. Podoba mi się Filip, ale ich pełno ew Jasiu (pierwsze imię męskie, które wymawia córka ) Generalnie z chłopcem mam problem, dla dziewczynki podoba mi się bardzo Anastazja, a córkę mam Kornelię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 15:33
-
ja mam córke Julkę mąż wybrał mamy od 12 lat wybrane imiona dla synka jak nam sie uda i bedzie teraz synuś bedzie miał na imie Jakub Gwidon co do 2 córci jest problem nie mamy kompletnie pomysłu bardzo podobało i chciałam mieć Majke lub Amelkę ale mam jakieś głupie skojarzenia z córka chodza do przedszkola takie dziewczynki i tych imionach i żle mi sie kojarzą ostatnio wymysliłam Natalkę ,Liliankę lub Antosię ale męzowi się nie podobaja więc mam nadzieje że będzie synuś i nie bedzie problemu z imieniem a jak męzuś zmajstrował 2 dziewczynke to niech sam wybiera;)
-
vysockam wrote:Cześć dziewczyny Tydzień temu testowanie pozytywne wzrost bety i czekamy. Z kalkulatora termin na 3-4 listopad do lekarza 7 marca wiec będę wiedzieć więcej. A jak u was objawy dokuczają czy brak? u mnie brak poza sennością
ja ide do lekarza 8 marca na 1 wizyte i wierzę że zobacze już serduszko mojego orzeszka co do objawów to mam wielka ochote na spanie spie wszedzie gdzie popadnie i szybko się męczę mam małą zgagę takie pieczenie w przełyku no i bardzo bola mnie cycki i bardzo urosły co dla mnie to jest nowość bo w ciazy z Julką nic sie cyce nie zmieniły ani nie bolały -
aher przepiękne imie wybrałaś dla c óry. Jak dziewczyna to tylko Kornelia wchodzi w grę. Myślałam jeszcze nad Mileną ale za późno już się stało oklepane. Dla chłopca chcę Miłosz ale dla moich chłopaków się nie podoba....
w takim razie Jaś albo Franekaher, Madziuuuula lubią tę wiadomość
-
michasia-K wrote:vysockam masz syna Ignasia?
Tak bardzo lubie to imie
To moja pierwsza ciaza. Wszystko takie nowe i nieznane -
katerineczka wrote:Pisałam m innymi do Michasi ze mam to samo i pierwszej ciąży tez. Dlatego badała dzisiaj poziom magnezu i Progesteron, bo za niskie wartości mogą powodować takie bóle brzucha. Ale w poprzedniej ciąży miałam wszystko w normie a i tak bolalo.
magnezu nie badałam.
Brzuch boli raz mocniej, raz tylko pobolewa.
Może to normalne?
Cały czas mam wrażenie jakbym miała okresu dostać, a zamiast niego wodny śluz. -
Dziewczyny ja w pierwszej ciąży nie moglam z bólu przez pierwsze dni bolał mnie brzuch i plecy. Pognałam prędko do gina, ale sprawdził że wszystko ok i po prostu macica się rozciąga. Obecnie nie mam takich mocnych boleści.
Asiuś dzięki, teraz fajnie by było jakby też była córa, bo dużo ekonomiczniej, dla chłopaka będę musiała sporo rzeczy kupić. Najważniejsze żeby było zdrowe, resztę się zorganizuje.
Ja dziś idę do gina, dość szybko ale zalezy mi na zaświadczeniu. Dam znać po wizycie.