Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja za to czuje się rewelacyjnie, oprócz tego kucia w podbrzuszu. Wstaje codziennie bez budzika po 5 lub 6. Mam nadzieję, że to dobry objaw. Oby tak zostało. Ja niestety prowadzę własną firmę więc o L4 nie ma mowy.Aniołek (23.11.2015 r.)
Aniołek (15.04.2016 r.)
Aniołek (08.08.2016 r.)
-
No ja jak miałam wolne to wstawalam jak Skowronek radosna... pełna energii i taka szczesliwa, ze zrobię obiad pójdę na spacerek itd... A teraz???? Jak wstaje i wiem, ze muszę do pracy na tą zimną halę.. gdzie czuję oleje.. smar.. wilgoc i mega halas maszyn pffff niedobrze mi się robi na sama myśl..
-
Magda-lenka wrote:Ja za to czuje się rewelacyjnie, oprócz tego kucia w podbrzuszu. Wstaje codziennie bez budzika po 5 lub 6. Mam nadzieję, że to dobry objaw. Oby tak zostało. Ja niestety prowadzę własną firmę więc o L4 nie ma mowy.
-
Marzena7772 wrote:Współczuję Ci kochana... mam nadzieję, ze nie jesteś z tym sama i na kogoś możesz liczyc;))
Jeżeli chodzi o firmę to niestety słabo, bo mąż za mnie pracy nie wykona. Plus taki, ze pracuje głównie głową i część mogę robić zza biurka. Dlatego energia mnie bardzo ciszyzobaczymy jak będzie dalej.
Aniołek (23.11.2015 r.)
Aniołek (15.04.2016 r.)
Aniołek (08.08.2016 r.)
-
A w ogóle dziewczyny to jak Wasi partnerzy.. mężowie.. -> ojcowie dzieci
) jaka była ich reakcja.
No i teraz.. wspierają Was??)
Mój mąż to się cieszy.. Ale jest kompletnie zielony.. On myśli ze rower to nic złego.. ze mozna skakac na nim bez konsekwencji dla dzidzu..taki trochę glupkowaty jest w tym wszystkim.. No ale rozumiem Go... pierwszy raz jest w takiej sytuacji..)
-
Marzena7772 wrote:A w ogóle dziewczyny to jak Wasi partnerzy.. mężowie.. -> ojcowie dzieci
) jaka była ich reakcja.
Mój mąż to się cieszy.. Ale jest kompletnie zielony.. On myśli ze rower to nic złego.. ze mozna skakac na nim bez konsekwencji dla dzidzu..taki trochę glupkowaty jest w tym wszystkim.. No ale rozumiem Go... pierwszy raz jest w takiej sytuacji..)
Mój mega przejęty. Cieszy się ale widzę, że wolałby żebym ja mniej się cieszyła i nastawiała. Przeszliśmy swoje w listopadzie, w tym pamiętną wizytę na patologii ciąży. Nikomu nie życzę leżeć z poronieniem zagrażającym wśród ciężarnych z wielkimi brzuchami.Aniołek (23.11.2015 r.)
Aniołek (15.04.2016 r.)
Aniołek (08.08.2016 r.)
-
Ja dziś jak nigdy dostałam strasznych mdłości, zjadlam tylko jednna kanapke,ledwo żyje i cały dzień leze. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej.
Co do męża to bardzo się ucieszył, no i każe mi leżeć i nic nie robić,bo boi sie że coś może się stać. Jeszcze tylko jutro i wizyta w środę,mam stresa, myślę że będzie dobrze -
Ika21 wrote:Ja dziś jak nigdy dostałam strasznych mdłości, zjadlam tylko jednna kanapke,ledwo żyje i cały dzień leze. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej.
Co do męża to bardzo się ucieszył, no i każe mi leżeć i nic nie robić,bo boi sie że coś może się stać. Jeszcze tylko jutro i wizyta w środę,mam stresa, myślę że będzie dobrze
Daj znać jak będize na wizycieja nie mogę się doczekać czwartku.
Aniołek (23.11.2015 r.)
Aniołek (15.04.2016 r.)
Aniołek (08.08.2016 r.)
-
Aaa Kochane! Aż się wzruszyłam.
Życzę Wam wszystkim bezproblemowych ciąż! Dużo zdrowia dla Was i Maluszków!
Nawet się nie obejrzyjcie, a będziecie tulić swoje Skarby. Dopiero ja dołączyłam do wątku, a Michaś ma już prawie 4 miesiące.
Pozdrawiam i ściskam.
Listopadówka 2015Marzena7772, Scorpiolenka lubią tę wiadomość
-
Marzena7772 wrote:Ty też masz w czwartek??? Ja tez;))
bo u mojego gina są dłuugie kolejki ale zadzwoniłam tydzień temu przerażona wynikiem prolaktyny (powyżej 50 w normie do 29) i wyblagałam żeby mnie wcisnęła. Szczęście! Pewnie gdybym dzwoniła dziś byłoby dopiero na za 2 tygodnie
Aniołek (23.11.2015 r.)
Aniołek (15.04.2016 r.)
Aniołek (08.08.2016 r.)
-
moodliszka wrote:Aaa Kochane! Aż się wzruszyłam.
Życzę Wam wszystkim bezproblemowych ciąż! Dużo zdrowia dla Was i Maluszków!
Nawet się nie obejrzyjcie, a będziecie tulić swoje Skarby. Dopiero ja dołączyłam do wątku, a Michaś ma już prawie 4 miesiące.
Pozdrawiam i ściskam.
Listopadówka 2015)
-
Witajcie. Dziś miałam zanieść do pracy wniosek o urlop wychowawczy na mojego 13,5 miesięcznego synka, kobieca intuicja kazała mi zrobić test, wyszedł pozytywny. Wniosku nie składam, do 21 marca jestem na urlopie wypoczynkowym. Termin wg belly mam na 8 listopada. Mam trzech synów 14, 10 i rocznego. Jestem przerażona tą ciążą, choć starałam się o nią parę m-cy. Nie wiem jak za reagują dzieci, że znów jestem w ciąży. Gdybym miała dziewczynkę wcześniej, nie pozwoliłaby sobie na czwarte dziecko. Marzę z mężem o córce, wówczas będziemy spełnieni.
-
0lgam wrote:Witajcie. Dziś miałam zanieść do pracy wniosek o urlop wychowawczy na mojego 13,5 miesięcznego synka, kobieca intuicja kazała mi zrobić test, wyszedł pozytywny. Wniosku nie składam, do 21 marca jestem na urlopie wypoczynkowym. Termin wg belly mam na 8 listopada. Mam trzech synów 14, 10 i rocznego. Jestem przerażona tą ciążą, choć starałam się o nią parę m-cy. Nie wiem jak za reagują dzieci, że znów jestem w ciąży. Gdybym miała dziewczynkę wcześniej, nie pozwoliłaby sobie na czwarte dziecko. Marzę z mężem o córce, wówczas będziemy spełnieni.
Suuuper!!! Gratuluję!! -
Marzena7772 wrote:A w ogóle dziewczyny to jak Wasi partnerzy.. mężowie.. -> ojcowie dzieci
) jaka była ich reakcja.
Mój jeszcze nie wie -
witajcie Kochane my się przyzwyczajamy do mysli o 2 maluszku pomalutku zaczynamy wierzyć że wszystko bedzie ok bo to jest najwazniejsze nikt jeszcze o ciazy nie wie po za wami na forum maz wie i 2 super kumpele jedna to moja sasiadka która bardzo nam kibicuje i wierzy chyba za nas że bedzie wszystko ok
córcia w maju skończy 4 latka od 2 lat co dziennie mówi nam o braciszku nawet na gwiazdkę jak jej sie pytalismy co by chciała odpowiedziałą brata
no to jak wszystko bedzie 8 marca ok to dostanie prezent na zająca mam w planach uszykowac 2 koszyczki jeden duzy dla Julki ze słodyczami a 2 malutki z młymi bucikami i jakąś grzechotką bedzie miał niespodziankę
ja sama urodziłam wie w wielkanoc rodzeństwo dostali zająca
więc Julka tez dostanie niezapomniany prezent
a Mąż hmm martwi się troszkę czy sobie poradzimy ale jak już od parudni niby przypadkiem ale dotyka brzucha wiem że się cieszy i chyba tak na prawde uwierzy jak zobaczy zdjęcie z usg
a jak się czuje ok ale w dzień to bym najchetniej spała i niby mam wielka ochotena cos a jak już sobie uszykuje zjam 2-3 kesy i mam dosyć nie mam mdłości jako takich za to cycki mi urosły ( nie miałam takich nawet przy porodzie z julką ) do tego takie dziwne uczucie w macicy tez jakby rozpychanie raz na jakiś czas zaboli ale to normalne ogólnie czuje sie OK i oby tak zostało
Trzymajciesie kobetkiScorpiolenka lubi tę wiadomość