Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Olgam super! Nam też się marzy dziewczynka,ale drugi chłopak też będzie super byleby wszystko było dobrze.
Mój R.oswaja się i cieszy i ciągle stara się przypomnieć jak to było z synkiem w ciąży,bo to już prawie 12 lat.Nawet wygrzebał dziś stare nagranie z naszym synem.Obejrzeliśmy i stwierdziliśmy oboje ,że od nowa będziemy się wszystkigo uczyć.Ika21 lubi tę wiadomość
-
Ja po lekarzu dostałam zwolnienie na tydzień, proponowała dłużej ale nie chce żeby w pracy się kapaneli. Macie rację idę jutro n betę to będę spokojniejsza, dostałam skierowanie na badanie tsh, cukier morfologia mocz, zmierzyla mi ciśnienie no i miałam 160 / 90 no i lipa trochę. Fakt faktem że mnie strasznie jedna laska wkurzyla bo normalnie chciała się wciskać. A ja już miałam dość czekania przed 21 byłam w domu. Mój mąż jest przestraszony nieco, zagaduje trochę ale chyba niedowierza. Zdziwił się ze nie idę jutro do pracy, nie rozumie moich dylematów. Nasz synek za to ogromnie cie cieszy cały czas się pyta o dzidzie. Ciesze się ze tu jestem, jesteście kochane. Calus
Suzanna22 lubi tę wiadomość
-
Katerineczka ja z ciśnieniem 170/100 trafiłam w niedzielę do szpitala,tylko że u mnie to nie był jednorazowy wyskok,miałam tak nieprzerwanie od poprzedniego dnia dostałam Dopegyt i teraz mierze ćiśnienie kilka razy dziennie i nadal skacze ale już nie przekracza 145/90. Może dobrze żebyś mierzyła co jakiś czas i w razie czego mogła zareagować.
Ja pracować narazie nie będę,odwołałam wszystkie moje zobowiązania na ten i przyszły miesiąc i odpoczywam.
U nas dziś śnieg sypie i to jak,normalnie zima wraca(no w sumie to się jeszcze nie skończyła).Wyprawię syna do szkoły i wracam do łóżka.Miłego dnia. -
cześć dziewczynki.....
rozpisujecie się zawsze jak ja już na drugi bok się przekręcam.
W dzień nie śpię ale wieczorem padam jak mucha.
teraz jestem na l4 ale w czwartek wracam do pracy. Boję się co to będzie.... Jeśli miałabym słuchać orgaznizmu to potrzebuję poleżeć chociaż przez chwilę co jakiś czas.
a tak wogóle jest któraś bez mdłości? -
hejka kobietki ja nie mam mdłości jedyne co to wiecznie bym spała to co mnie męczy wieczorami to takie uczucie pieczenia w gardle ale ogólnie jest ok n i jestem zmeczona szybko sie męcze .
i jeszcze ta pogoda za oknem juz cce wiosne ciepło anie snieg masakra trzymajcie sie ide po moją Julkę do przedszkola a potem obiadek i spać hehe -
Tak właśnie pamietalam o Tobie, mi też kazała mierzyć i sprawdzać. Zobaczymy co będzie. Dziewczyny byłam na becie zobaczymy co i jak. Zbadalam sobie dodatkowo magnez, kwas foliowy , witaminę D3 i Progesteron. Jak okaże się że Progesterou jest mało pójdę po dupka. Dziewczyny moja ginekolog zalecił a mi przyjmowanie pregna plus no i zażywam to od jakiegoś miesiąca juz. Ale tak się zastanawiam jak choruje n tarczyce to zawsze ki mówili że nie mogę jodu, a tam w składzie jest. No i bądź tu mądry. ..dziewczyny a wy coś przyjmujecie.
-
póki co żadnych mdłości. zmęczenie mnie dziś pierwszy dzień dopadło. Za to sikam non stop i to był mój pierwszy objaw po którym stwierdziłam, że coś się dzieje.
A jak brzuszki? bolą? kują? Mnie trochę tak więc biorę nospę.Aniołek (23.11.2015 r.)
Aniołek (15.04.2016 r.)
Aniołek (08.08.2016 r.)
-
Hej dziewczyny!
Mam nadzieje, ze zostane tu na dłużej.
W sobote zobaczylam dwie kreseczki na tescie.
Beta hcg 551 ( z wczoraj)
Progesteron 58
Myslicie, ze jest ok?
Jutro wizyta w klinice, mam nadzieje, ze ostatnia.
Bedzie cos juz widać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2016, 13:29
-
michasia-K wrote:Hej dziewczyny!
Mam nadzieje, ze zostane tu na dłużej.
W sobote zobaczylam dwie kreseczki na tescie.
Beta hcg 551 ( z wczoraj)
Progesteron 58
Myslicie, ze jest ok?
Jutro wizyta w klinice, mam nadzieje, ze ostatnia.
Bedzie cos juz widać?
Gratuluję i witamy -
Hej hej! Witam się ze wszystkimi 'starymi' i nowymi
Ja dziś odebrałam wyniki HCG 203. Dziś wieczorem idę do gina. Ciekawe czy coś będzie już widać na usg.
Poza tym czuję się kiepsko, katar mam i kaszel. Ta pogoda zdradliwa, raz wiosna za chwilę zima. Jak wczoraj podniosłam rano rolety to zdębiałam, pełno śniegu! Dziś znów wciąż pada. A już bym tak chciała wiosenne spacerki.
Michasia ja kompletnie nie znam się na tych normach i badaniach więc nie pomogę, ale za to witam serdecznie U Ciebie myślę, że na tym etapie będzie zagnieżdżony pęcherzyk widoczny, choć też zależy jak długie masz cykle.
Córa śpi więc mam trochę czasu na podczytanie Was. Obiad prawie gotowy, pranie się suszy. Chwili trwaj -
asiuś wrote:cześć dziewczynki.....
rozpisujecie się zawsze jak ja już na drugi bok się przekręcam.
W dzień nie śpię ale wieczorem padam jak mucha.
teraz jestem na l4 ale w czwartek wracam do pracy. Boję się co to będzie.... Jeśli miałabym słuchać orgaznizmu to potrzebuję poleżeć chociaż przez chwilę co jakiś czas.
a tak wogóle jest któraś bez mdłości? -
Czesc dziewczyny! Jejku, ja nie mam żadnych objawów. Czasem kluja mnie jajniki, i to tyle. Nie żebym narzekała, ale czasem jeszcze nie wierze mój mąż jest przeszczęśliwy, marzy o siostrzyczce dla Frania w ogóle mój mąż jest przecudownym tatą. Ale widzę tez strach w jego oczach.
Juz macie wizyty? Myślicie ze będzie cos widac? Ja die umowie na za dwa tygodnie. Słonecznego dnia