Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Odbieram wyniki a tam rzeczywiście 0,100. No myślałam że zemdleje tam na miejscu. Jadę do apteki po testy kupiłam 4 wracam i je robie. Wszystkie pozytywne piękne grube krechy. Myślę sobie chyba zwariował am patrze na to badanie porównuje z moimi starymi z 1 ciąży. Tak takie ładne przyrosty a tu... nic... dziewczyny po godzinie szparagi w internecie zauważyłem ze są dwa badania bety hcg ta ciążowa i tzw wolna. Laborantka się pomyliła i zamiast ciazowej bety dostałam te druga która się wy końcu je najwcześniej w 11 tygodniu ona określa czy płód ma jakieś wady.
-
Ale masz przeboje z tymi wynikami.
Napewno z dzieckiem wszystko ok. Powinni Ci teraz w ramach rekompensaty zrobic betę gratis,jak się babka pomyliła.
A co do TSH,to norma dla kobiet w pierwszym trymestrze ciąży to 0,01-2,32 (ja mam taką na wyniku z lab.),a więc jest dobrze,ale wizyta u endo by sie pewnie przydała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 19:27
-
Ika21 wrote:Oh masakra co za ludzie...
Mam nadzieję że z dzidzia wszystko okej
A ja byłam dziś na Usg widać już pecherzyk,jutro wstawie zdj bo dziś mąż pracuje na laptopie.
Ahh jestem taka szczęśliwa )
Ika21 a który dzień po owulacji masz dziś??Aniołek (23.11.2015 r.)
Aniołek (15.04.2016 r.)
Aniołek (08.08.2016 r.)
-
Katerineczka, ale miałaś przeżycia!Dobrze, że wszystko się wyjaśniło
Ika, dajesz nadzieję. Może i ja w pt zobaczę pęcherzyk..
Magda-lenka, super beta, tylko się cieszyć
Sówka_83, u mnie też dla odmiany wieczorne mdłości, chociaż dziś jakoś lepiej,chyba przez to, że staram się w ciągu dnia jeść mało, a często.
-
No niestety nic nie bylo widac. Mam przyjsc we wtorek.
Od owulacji dopiero 18 dni. ( mialam dłuższy cykl)
Moge znowu zrobic bete, ale powiedzial mi, ze widzi, ze za bardzo sie tym stresuje i nie mam robic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 22:34