Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
vysockam wrote:Paju ja również dwa lata temu dowiedziałam się o ciąży a teraz powtórka z rozrywki teraz liczę na córkę. Mój synek 8 listopada skończy 2latka.
Ja też liczę na córkę, ostatnio tez liczyłam i mega przeżywałam jak się na USG okazało, ze to chłopiec Po kilku dniach mi przeszło.. i teraz już się tak nie nastawiam.
vysockam to dwa lata temu nie byłaś na belly? Bo listopadówki tez były Nadal utrzymujemy kontakt, tylko już na facebooku na tajnej grupie -
Cześć Dziewczyny
Ja tak na szybko póki co. Byłam u lekarza i widziałam pęcherzyk ciążowy 7,3 mm Kolejna wizyta za 2 tyg. Założono mi już kartę ciąży
W poniedziałek badanie grypy krwi, morfologia i chyba glukoza ale nie jestem pewna.
Nie wiem jak to jest być w ciąży, dopiero wszystko poznaję ale powiem Wam, że jakoś w miarę spokojnie do tego podchodzę, po prostu się cieszę. Całą wizytę się uśmiechałam.
Musimy myśleć pozytywnie!Scorpiolenka lubi tę wiadomość
-
Paju wrote:Ja też liczę na córkę, ostatnio tez liczyłam i mega przeżywałam jak się na USG okazało, ze to chłopiec Po kilku dniach mi przeszło.. i teraz już się tak nie nastawiam.
Ja też tak miałam w pierwszej ciąży, byłam zawiedziona gdy gin na genetycznym powiedział, że to chłopak. Teraz mi głupio, że tak się wtedy czułam
Paju lubi tę wiadomość
-
picollina wrote:Podziwiam niektóre z was, dzielne jesteście skoro wasze maluchy w momencie przyjścia na świat rodzeństwa będą miały dopiero 2 latka, mnie ta sytuacja trochę przerasta
Mój synek w lipcu skończy 2 latka, więc różnica będzie 2 lata 4 mies. Osobiście chciałam, żeby ta róznica była max 2 lata, ale wyszło jak wyszło. Wydaje mi się, że z dwójka pod rząd jest łatwiej, wszystko już masz pokupowane, pamiętasz co i jak, dzieciaki później fajnie się bawią, pierwsze nie jest wychowywane jak typowy jedynak... (same plusy dla mnie)
Paju lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie martwcie się, wszystko w swoim czasie
Ja dzisiaj właściwie to powinnam się być może martwić tym, że tak szybko się wszystko rozwija. Założenie karty ciąży i badania trochę mnie przytoczyły.
Skoro Wy jeszcze nic nie widzicie to może u mnie to, że już widać groszka wcale nie jest takie dobre. .. Odganiam od siebie negatywne myśli, musi być dobrze
-
Sówka_83 wrote:Dziewczyny nie martwcie się, wszystko w swoim czasie
Ja dzisiaj właściwie to powinnam się być może martwić tym, że tak szybko się wszystko rozwija. Założenie karty ciąży i badania trochę mnie przytoczyły.
Skoro Wy jeszcze nic nie widzicie to może u mnie to, że już widać groszka wcale nie jest takie dobre. .. Odganiam od siebie negatywne myśli, musi być dobrze
Wątpię, żebyś miała się czym martwić Pęcherzyk jest, więc wszystko jest ok