Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
radiszka wrote:Dziewczyny czy ktoras z Was orientuje sie moze jakie powynny byc normy progesteronu we wczesnej ciazy tzn teraz w 8tc? Czy to sie patrzy na te dla fazy lutealnej?1 IUI X.2015 -
, 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
radiszka wrote:Dziewczyny czy ktoras z Was orientuje sie moze jakie powynny byc normy progesteronu we wczesnej ciazy tzn teraz w 8tc? Czy to sie patrzy na te dla fazy lutealnej?Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Myślę, że jeżeli gin nie kazał Ci robić badania na progesteron to nie masz się czym martwić, ew zawsze możesz to z nim skonsultować
Co do bety, to ja robiłam teraz i w pierwszej ciąży. Mnie zrobienie bety bardzo uspokoiło i grzecznie czekałam na wizytę, ale wiem, że niektóre mamusia mają wręcz odwrotnie, że beta tylko je stresuje.
jusst lubi tę wiadomość
-
dziewczyny pomocy bo ja juz mam dość tych mdłości i wymiotów jest coś na mdłości sprawdzonego tylko nie imbir bo sam zapach mnie odrzuca już ssałam rodzynki migdały mrozone truskawki kole nawet piłam nic nie pomaga sa jakies leki bez recepty na mdłosci ciazowe
-
nick nieaktualnyradiszka wrote:Mam 21 nie biore nic z prog. Mało czy dużo? Sama nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 21:13
radiszka lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
Ale dużo napisałyście... nie dam rady dziś tego wszystkiego przeczytać
Mam nadzieję, że u Was wszystko ok i na tych kilku ostatnich stronach same dobre wieści
Ja dziś od 13:00 jestem tak śpiąca że szok!
W pracy ledwo dotrwałam do końca, a miałam tyle roboty że ledwo się na zakrętach wyrabiałam. Nie mogę normalnie funkcjonowaćW pracy nikt nie wie o mojej ciąży, a ja wiecznie ledwo żywa, nieskupiona i nieogarnięta- jak nie ja- zawsze byłam przygotowana, z pracą szłam jak burza, a tu takie spowolnienie, że zaraz o strajk włoski mnie posądzą
bo to do mnie nie podobne
Obawiam się że zanim powiem w pracy o ciąży sami się domyślą
Ja się do życia nie nadaję! -
BiB wrote:Myślę, że jeżeli gin nie kazał Ci robić badania na progesteron to nie masz się czym martwić, ew zawsze możesz to z nim skonsultować
Co do bety, to ja robiłam teraz i w pierwszej ciąży. Mnie zrobienie bety bardzo uspokoiło i grzecznie czekałam na wizytę, ale wiem, że niektóre mamusia mają wręcz odwrotnie, że beta tylko je stresuje.
To gin mi zlecil to badanie a wizyte mam dopiero 01.04 wiwc tak sie sama poki co zastanawiam -
Jeśli nie plamisz to nie jest zły... ale mógłby być lepszy. Nie masz żadnego prg w domu?Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Czy słyszeliście/czytalyscie że na bóle podbrzusza warto brac nospe nawet 3razy dziennie by zapobiec utracie ciąży? Zastanawia mnie to. Mi gin zaleciła brać jeśli boli ja bardziej takie skurcze odczuwam/napięcie podbrzusza. Hmm...
-
Dzień dobry
Jak przygotowania do świąt? U nas nijak, dzisiaj mąż weźmie się za jakieś porządki ja mu tylko coś tam pomogę.
Wczoraj pogodziliśmy się, ale mimo wszystko było ostro, czasami jestem bardzo wybuchowa, ale muszę zacząć panować nad emocjami ze względu na kropka.
Ja robiłam betę, w sumie od jakiegoś czasu zawsze pod koniec cyklu robiłam betę, ale my jesteśmy niestety z tych par, które się już leczyły.
Magda co do nospy to nie wiem w sumie jak to jest. Pamiętam jak po pierwszej iui miałam skurcze macicy to brałam nospę, ale pani doktor odradziła mi ją, nie wiem właściwie dlaczego. W każdym razie widzę, że niektore dziewczyny w ciąży biorą ten lek.1 IUI X.2015 -, 2 IUI XI.2015
05.11.2016 Antoś ❤
-
nick nieaktualny
-
magdaa wrote:Dziś na śniadanko mleko i grzanki z dżemem truskawkowym..pychotka. muszę dziś nas spakować bo jedziemy na Święta do rodziców wiec będzie leeeniuchowanie i podano do stołu:)) a u Was jak?
ale nie wyobrażam sobie świat bez rodziny
magdaa lubi tę wiadomość
-
My rodziców zaprosiliśmy do siebie z tego względu, że mama w poniedziałek miała operację na kostkę w nodze, także u nas w tym roku święta leżą w gestii panów
o czym mój tata jeszcze nie wie
a my kobitki będziemy odpoczywać.
magdaa lubi tę wiadomość
1 IUI X.2015 -, 2 IUI XI.2015
05.11.2016 Antoś ❤
-
magdaa wrote:Cześć dziewczyny. Czy słyszeliście/czytalyscie że na bóle podbrzusza warto brac nospe nawet 3razy dziennie by zapobiec utracie ciąży? Zastanawia mnie to. Mi gin zaleciła brać jeśli boli ja bardziej takie skurcze odczuwam/napięcie podbrzusza. Hmm...
Mi każdy lekarz zalecił. Zarówno teraz: byłam u dwóch i kazali jeden jak tylko coś zaboli a drugi to nawet o protu 2x dziennie. Dodatkowo, wcześniej jak wylądowałam na patologii ciąży z poronieniem zagrażającym to każdy lekarz zlecał nospę.
Obecnie jak tylko mnie boli to biorę. Jak nie boli to nie. Wolę dmuchać na zimne.
Laski a co na ból głowy? mnie rozsadza łeb a pracować trzeba. Nie ma jak się położyc.eunice. lubi tę wiadomość
Aniołek (23.11.2015 r.)
Aniołek (15.04.2016 r.)
Aniołek (08.08.2016 r.)