Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiekszosc z nas jest tu chyba po przejsciach więc robi bety.
Na wizycie hm... Dalej są dwa grochy, w jednym mniejszym pecherzyku na bank wali serducho a w drugim Pani doktor pewna nie jest. Ale dziś dopiero 6+0 a ona z góry mówiła ze ma ciulowy prlowski sprzętw jednym i drugim fasolki są więc mam czekać spokojnie do wtorku i usg w gamecie bo tam na pewno jest lepszy sprzęt.
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMirabelka30 wrote:Hej dziewczynki, gratuluję udanych wizyt;)
Jolcia 1985 - Tak idę jutro na betę, moja Pani Dr powiedziała że nic nie jest przesądzone i mam nie odstawiać leków i zastrzyków tylko czekać do piątku i zrobić betę.
Sówka, magdaa dziękuję -
Mamy pięknie bijące serduszko!!
magdaa, michasia-K, Jolcia1985, Sówka_83, olkaaa, Scorpiolenka, haneczka89, radiszka, rudi, tomania2806 lubią tę wiadomość
-
No ja juz po
Mam mieszane uczucia, z jednej strony lekarz mowi, ze wszystko przebiega prawidlowo, tydzien ciazy wg. badania usg 5 + 3d.. I za dwa tygodnie 7.4 widziny sie zeby zobaczyc serduszko... A na usg tylko widoczny pecherzyk 6,6mm
Oby do kwietnia... Zwolnienie wypisal, teraz tylko mi glupio bo musze szefowa telefonicznie powiadomic o ciazy bo wlasnie jesten w drodze do rodzinnego domu...aher, Jolcia1985 lubią tę wiadomość
-
takasobieja i pabelka - super wieści!
Olkaa - no jeszcze na tym etapie prócz pęcherzyka nic może być nie widać, ale na kolejnej wizycie na pewno zobaczysz serduszko:) Super, ze udało Ci się z L4. Ja idę za tydzień na wizytę, ostatnio mi l4 nie chciał dać, zobaczymy co teraz. Wychodzę z założenia, ze dziecko jest najwazniejsze, praca to tylko dodatek i nikt mi nie podziękuje za to, że do 8 miesiąca pilnie pracowałam jak mróweczka. -
Megimeg Moj powiedzial, ze zwolnienia daje w przypadku kiedy pacjentka wymaga lub wykonuje prace, ktora moze zaszkodzic w cazy... Na to ja odpowiedzialam, ze pracuje z dzieciakami, ktore czesto przychodza nie doleczone,praca jest tez fizyczna bo pracuje z dzieciakami niepelnosprawnymi fizycznie czyli wszelkie sadzania, przechodzenia wymagaja ode mnie wysilku... I bez problemu mi dal ,tylko owtrzegl przed kontrolami
-
hej dziewczyny:)
Gratulacje cudownych wizyt
Co do bety ja tez nie robiłam a w 1 ciazy miałam robioną w szpitalu w 6 tyg bo leząłam tydzień
Kurcze jak mnie mdli masakra z JUlą tego nie miałam do niczego sie ne nadaje mam nadzieje że długo tak źle się czuc nie bedzę bo oszaleć idzie