Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Eunice - kurcze to musi być straszne przeżycie
takasobie - w sumie to nie chciałam mu mówić, że siostra wie, ale wczoraj doszłam do wniosku, że przecież powinnam być z nim szczera i tak głupio dalej to ukrywać, a tu mnie taka niespodzianka z jego strony spotkała.
Dzisiaj pewnie będzie kolejna afera hehe. Miałam zrobić betę aby dać wynik rodzicom w prezencie, ale ja doszłam do wniosku bez konsultacji z mężem, że bety nie zrobię, bo jakby wyszło coś nie tak to mam całe święta niepotrzebnie w nerwach i stresie. Niech maluszek spokojnie sobie rośnie
Troszkę się już uspokoiłam, byłam u księgowej zanieść swoje kolejne L4 (pani doktor daje mi od wizyty do wizyty) a potem poszłam do apteki wykupić receptę i zamówić ten imbifem, nawet takie zakupy potrafią trochę odprężyć. Dobrze też, że słoneczko świeci, przynajmniej nie jest tak depresyjnie
Moko lubi tę wiadomość
1 IUI X.2015 -, 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
hej
z tymi facetami to dziwna sprawa...zupelnie inna bajka moj dla przykladu boczy sie na mnie ,ze powiedzialam swojej mamie -MAMIE mhh a komu jak nie mamie? co nie i siostrze ale wydaje mi sie ,ze chodzi o to ze mielismy nikomu nie mowic do pierwszego usg i mysle ze ma zal ze nie powiedzielismy jego mamusipowiedzialam ze powiemy po usg jak wszytko bedzie ok lubie swoja tesciowa ale to straszny pleciuch jest :-)nie daj Boze cos by bylo nie tak to cale miasteczko by wiedzialo.Wiec wole sie wstrzymac.a wogole to teraz strasznie szaleje z ta ciaza,w pierwszej nie wydziwial a teraz to nawet odkurzacza nie pozwala zaniesc na gore do pokoju,robi pranie powiesza i ciagle mi mowi ze mam wolniej chodzic,jak mala chce mi usiasc na kolanach to zaraz ja bierze i mowi chodz usiadz u tatusia .Nie wiem co mu sie stalo jest strasznie przewrazliwiony ,maz biega po pracy i ostatnio dzwoni i pyta sie Karolka jak sie czujesz?ja mowie ok tylko troche brzuch mnie boli po czym wraca do domu i mowi nie poszedlem biegac bo Ciebie tak strasznie brzuch boli ;-/mhhh a przeciez nic takiego nie mowilam....ehh cos czuje ze bede miala z nim ciezko
-
a już myślałam, ze tylko mój jakiś taki dziwny
W sumie teraz to wszystko wydaje się nawet zabawne
Żeby oni chociaż raz w życiu mogli poczuć jak to jest:
a) mieć okres
b) być w ciąży
tomania2806 lubi tę wiadomość
1 IUI X.2015 -, 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Oj tak, faceci... mój w domu nade mną skacze,, tego nie rób, tak się nie schylaj... a jak jesteśmy na obiedzie u rodziców to tylko gada, że się lenię, nic nie robię i wszystko on musi robić... oczywiscie w formie zartu ale jakiego pokrzywdzonego z siebie robi
Jolcia1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się
ja wcale nie jestem śpiąca, ale najchętniej bym lezała i nie ruszała się z miejsca. Mam totalnego lenia, święta za pasem a nieposprzątane ani nic...
Mąż generalnie niby rozumie, że źle sie czuję i ogarnia kuchnię czy kąpie dziecko, ale czasem też powie coś tak bez sensu, że od razu ciśnienie mi podnosi -
Dziewczyny, dzwoniłam do ginekologa - umówiłam się na wtorek. Narazie mam niczym się nie martwić, bo to może hormonalnie skrzep sie pojawił. Jestem dobrej myśli, prócz tego pojedynczego skrzepu nic sie wiecej nie pojawiło. żadne plamienie ani więcej skrzepów, żadnych bóli czy skurczy. Tylko jak tu zajmować się roczniakiem kiedy w głowie siedzi strach o kolejne dziecko... oby święta były dla mnie spokojne . Jak i dla Was:) dziękuję za kciuki, na pewno się przydadzą.
-
nick nieaktualny
-
Haneczka pewnie wszystko będzie ok
Ja z córce włączam bajki i kładę się do łóżka, niestety nie jestem w stanie funkcjonować normalnie choć słońce piękne za oknem. Z roczniakiem pewnie ciężej bo niekoniecznie się bajkami zainteresuje.
Powiedzcie mi czy któraś jeszcze ma problem z wymiotami? Mnie nie męczą zapachy tylko mam wyjątkowo wrażliwy żołądek, tzn nie przyjmuje pokarmów za bardzo. Mam masakrę po każdym posiłku praktycznie. Nie wiem jak sobie z tym radzić. Strach w ogóle do rodziny jechać na święta -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hey Dziewczyny! jak samopoczucia? u mnie dziś wieczorne mdłości zamianiły się w poranne. Chętnie bym spała ciągle. został tydzień do wizyty
mam nadzieję, że Pan Doktor da mi za tydzień zielone światło na prenatlane.
Aniołek (23.11.2015 r.)
Aniołek (15.04.2016 r.)
Aniołek (08.08.2016 r.)
-
magdaa wrote:Haneczka 89 a Ty robiłaś sobie betke? Mnie zgaga meczy po jedzeniu
-
nick nieaktualny