Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczyny
I znowu dopadła mnie poranna bezsenność, pobudka już o 5:30 i nie da rady zasnąć.
Mirabelka jak się dzisiaj czujesz? Jutro będziesz powtarzała betę?
Haneczka wszędzie piszą i mówią, że plamienie, krwawienie itp. może się zdarzyć na początku ciąży, jednak nie należy tego bagatelizować. Tak jak napisałaś, skontaktuj się najlepiej ze swoim lekarzem i on Cię na pewno poinstruuje.
Izabela gratulacje - dzisiaj doczytałam, że są dwa a nie jeden super wiadomość niech dwie fasolki zostaną z Wami do końca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 07:23
Izabela23 lubi tę wiadomość
1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Dzień dobry
Haneczka do lekarza jak najbardziej zadzwoń i się poradź. Co do bety to ja bym się zastanowiła, najpierw lekarz. Często zdarzają się w ciąży takie przypadłości więc lepiej nie zakładać od razu najgorszego. Bądź dzielna, trzymam kciuki
Mirabelka o Tobie też myślę i też mocno kciukam, musi być dobrze!
Mnie się od dwóch dni śnią głupoty dziś znów głowa boli ale wytrzymam jakoś dla fasolina.
Wczoraj byłam do spowiedzi i ksiądz zapytał czy mam dzici. Powiedziałam, że jeszcze nie ale obecnie w ciąży jestem i muszę Wam powiedzieć, że mnie miło zaskoczył. Mega szczerze się ucieszył, gratulował i powiedział, że na pewno chłopak będzie Jeszcze jak odchodziłam od konfesjonału to życzył mi wszystkiego dobrego i kazał o siebie dbać Zrobiło mi się mega lekko na sercu i takiego spokoju zaznałam
Miłego i słonecznego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 07:26
Moko, Mirabelka30 lubią tę wiadomość
-
haneczka89 wrote:czy któraś z Was miała coś takiego, a ciąża nie była zagrożona?
Teraz mam mega stresa czy urosly i czy serduszka będą pikac. Pół nocy nie spałam. Co chwilę się budzilam.haneczka89 lubi tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Dzień dobry :-)dziewczyny w ciąży często się pojawiają krwawienia, może to pękła jakąś żyłka i z tej krwi zrobił się mały skrzepik głowa do góry! Takasobie pewno że fasolki są na swoim miejscu gdzie by było im lepiej jak nie u Ciebie w brzuszku :-)haneczka89 idź najpierw do lekarza i spokojnie będzie ok 3 mam w kciuki
haneczka89 lubi tę wiadomość
-
Haneczka idz do gina kochana! na pewno się uspokoisz.
Takasobieja... Ty wiesz słońce jak mocno kibicuję Twoim maluszkom czekam na wieści z wizyty!!!
Ja osobiscie też już nie mogę się doczekać spotkania z moim kropkiem!!! Tyle czasu czekałam na tę chwilę...stres jest!takasobieja, haneczka89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej u mnie nie najlepsze nastroje i tak się zastanawiam co zrobić aby się uspokoić, już piszę o co chodzi, chociaż to jest bardzo dziwna sytuacja.
Mąż jest na mnie zły, że jakiś czas temu powiedziałam swojej siostrze o ciąży, zachowuje się tak jakbym popełniła wielką zbrodnię. Swoim zachowaniem doprowadza mnie tylko do nerwów i płaczu. Czasami nie potrafimy się zrozumieć . On nie rozumie dlaczego jej powiedziałam ja nie potrafię zrozumieć jego reakcji. sytuacja chyba patowa . Boję się tylko o maluszka aby w tych nerwach nic mu się nie stało
1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
nick nieaktualnyJolcia najwyraźniej Twoj mąż się boi i nie chce nikomu mówić póki sytuacja nie będzie bardziej ustabilizowana. To typowe dla większości facetów.
Dobrze zrobiłaś że powiedziałaś przecież musimy mieć w kimś wsparcie poza naszymi mezami chłopakami. Ja też powiedziałam kilku osobom którym wiem że mogę i że uszanuja to iz nie chce by ktoś więcej wiedział. Nie stresuj się tylko z nim spokojnie porozmawiaj wytłumacz co czujesz. Nie możesz stresować siebie i kropka przez takie sytuacje.
Dziewczyny nasze dzieciątka listopadowe to chyba jakieś nerwuski będą za mamami:)Jolcia1985 lubi tę wiadomość
-
Jolcia1985 wrote:Hej u mnie nie najlepsze nastroje i tak się zastanawiam co zrobić aby się uspokoić, już piszę o co chodzi, chociaż to jest bardzo dziwna sytuacja.
Mąż jest na mnie zły, że jakiś czas temu powiedziałam swojej siostrze o ciąży, zachowuje się tak jakbym popełniła wielką zbrodnię. Swoim zachowaniem doprowadza mnie tylko do nerwów i płaczu. Czasami nie potrafimy się zrozumieć . On nie rozumie dlaczego jej powiedziałam ja nie potrafię zrozumieć jego reakcji. sytuacja chyba patowa . Boję się tylko o maluszka aby w tych nerwach nic mu się nie stało
Kochana nie przejmuj się tym ja do mojego dużo mówię o tym co czuje... Ze jego zachowanie jest źle. Wylumacz że chcesz mieć w kimś wsparcie. Ja obiecałam sobie ze nie powiem o ciąży dopóki nie będę spokojniejsza. A wczoraj moja chrzestna do mnie zadzwoniła i wiedziałam że czekam na to pytanie... Starałam się przygotować przez całą rozmowę jak urwe odpowiedź żeby nie sklamac że ciąży nie ma. A ona tak bezpośrednio zapytała ze aż jezyk mi spuchl i nie wiedziałam co powiedzieć i zaczęłam śmiać się ze strachu. To moja najkochansza ciocia, wiem ze życzy mi dobrze.. powiedziałam jej Ale prosiłam o dyskrecję.Jolcia1985 lubi tę wiadomość
Gameta Rzgów
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
Czasami są sytuacje ktorych nie unikniesz.
Pamiętaj że ty też masz prawo decydować o tym czy komuś powiesz czy nie. Niepotrzebnie nowilas mu ze siostra wie . Powiedz mu ze nie powinien cię teraz denerwować i niech wrzuci na luz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 08:26
Gameta Rzgów
Eunice a powiedz mi kochana jak to jest z tym jajem pustym? Od początku nic w nim nie widać? Ani cialka zoltkowego czy jak?Gameta Rzgów
nick nieaktualny
-
Kurde, mężczyźni są jednak niereformowalni, zamiast nas wspierac, bo dla nas to naprawde cieżki czas i psychicznie i fizycznie to jeszcze denerwują, masakra. Mój na szczęście poki co sie normalnie zachowuje, tylko marudzi, ze ja teraz jak dziecko się zachowuje;) trochę fakt, bo trzesę się nad tymi mdłościami i ograniczam wyjścia z domu do minimum:)
Ah, Eunice, to bardzo długo trwało, strasznie ciężka sytuacja. Ja teraz cały czas myślę tylko o tym, czy mój się dalej rozwija, gdybym mogla podglądałabym go codziennie.
-
Kurde, mężczyźni są jednak niereformowalni, zamiast nas wspierac, bo dla nas to naprawde cieżki czas i psychicznie i fizycznie to jeszcze denerwują, masakra. Mój na szczęście poki co sie normalnie zachowuje, tylko marudzi, ze ja teraz jak dziecko się zachowuje;) trochę fakt, bo trzesę się nad tymi mdłościami i ograniczam wyjścia z domu do minimum:)
Ah, Eunice, to bardzo długo trwało, strasznie ciężka sytuacja. Ja teraz cały czas myślę tylko o tym, czy mój się dalej rozwija, gdybym mogla podglądałabym go codziennie.