Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej sorki,że dopiero teraz,ale nie miałam jak wcześniej
mamy bliźnięta
2 piekne zarodki ale na serduszka jeszcze za wcześnie
teraz leżę i mam mdłości
pabelka88, Ellasi, haneczka89, magdaa, Scorpiolenka, Karolka14, megimeg, aher, Moko, michasia-K, radiszka, Jolcia1985, Sówka_83, tomania2806, katerineczka, takasobieja lubią tę wiadomość
-
Izabela23 wrote:Hej sorki,że dopiero teraz,ale nie miałam jak wcześniej
mamy bliźnięta
2 piekne zarodki ale na serduszka jeszcze za wcześnie
teraz leżę i mam mdłości
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,
Ja mam aktualnie taksą niemoc twórczą że szok! Normalnie się skupić nie mogę i od 13:00 tak mi się spać chce że szoknie da się normalnie funkcjonować!
Wracając z pracy pojechłam do sklepu po jakieś zakupy, rzeczy potrzebnych nie kupiłam i tak wróciłam do domu.
A teraz zjadłam zupę ogórkową i chyba pójdę spać
Paju,
Kawał dobrej roboty z tą naszą listąDzięki!
-
Izabela23 wrote:TAK, TAK
Ellasi lubi tę wiadomość
-
pabelka88 wrote:Ja jutromam usg pierwsze i też będę w 5t6d.22dni po transferzze!!! Jeszcze bardziej nie mogę się doczekać!!!
-
Ellasi wrote:Dziewczyny,
Ja mam aktualnie taksą niemoc twórczą że szok! Normalnie się skupić nie mogę i od 13:00 tak mi się spać chce że szoknie da się normalnie funkcjonować!
Wracając z pracy pojechłam do sklepu po jakieś zakupy, rzeczy potrzebnych nie kupiłam i tak wróciłam do domu.
A teraz zjadłam zupę ogórkową i chyba pójdę spać
Paju,
Kawał dobrej roboty z tą naszą listąDzięki!
jusst, Ellasi lubią tę wiadomość
-
Karolka14 wrote:ja to nie moge rano w lozku wylezec maz happy bo wstaje przed nim i sniadanko robie:-)za to kolo 15 to jakbym zamiast mozgu papke miala wogole nie funkcjonuje,zapominam co mialam zrobic itp ne mowiac juz o ogromnej sennosci jesczE troche i minie dla mnie naj okres w ciazy To 5,6,7 mc pozniej maly koszmarek
jusst, Ellasi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny