Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Różni lekarze,różne doświadczenia jeśli chodzi o stosowanie leków,lub ich dawki.Ale faktycznie czytam że sporo dziewczyn bierze clexane dosyć długo...
-
hejka, jestem troche podłamana i zestresowana...mam nadzieje, ze za 2 tygodnie cos bedzie widac (zarodek i serduszko), nastepna wizyta 4.04- chyba umre ze strachu
moze za wczesnie sie pochwaliłam tutaj ciążą ?
dzieki dziewczyny za pocieszenie ! i slowa wsparcia
gratuluje wizytujacym pieknych kropków i serduszek
bardzo sie z Wami cieszę
Michasiu, ten jeden kropeczek to bedzie Hero- zobaczysz -
Dzień dobry,
Dziewczyny za pół godziny wychodzę na autobus i jadę do lekarza, strasznie się denerwuję aż mnie w żołądku ściska dawno nie byłam tak zestresowana przed wizytą u ginekologa.
Gratuluję wszystkim dziewczynom pozytywnych wizyt a te, które się niepokoją na pewno na kolejnej wizycie zobaczą to co chciałyby zobaczyć
Dziewczyny mimo strachu, lęków musimy wierzyć, że będzie wszystko dobrze1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Dzień dobry
Dziewczyny głowy do góry, pierś do przodu i wierzymy w nasze fasolki! Dadzą radę a my nerwami nie możemy im tego utrudniać!
Mnie się wydaje, że trochę spokojniejsza będę jak już powiemy rodzince o ciąży. Będzie to wtedy takie bardziej realne
Trzymam kciuki za bety i wizyty
-
magdaa wrote:Ja dzis po raz 3 i ost idę zrobić bete. Wychwycilam ciążę bardzo szybko i zastanawiam się jeśli w pt bylo 40.3 w pon 101 to ile dziś powinnam się spodziewać. O ile powinien być ten przyrost. ..martwie się
Powinien się podwoić Na belly masz też w zakladkach kalkulator przyrostu -
Mirabelka30 wrote:Ja też biorę clexane od pozytywnego testu i dzisiaj dostałam progesteron w zastrzykach dodatkowo. Wczoraj na wizycie był pęcherzyk 2,44mm, serduszka jeszcze nie było ale tovpodobno normalne w tym okresie ciąży.
Mirabelka30 lubi tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Dziewczyny nie martwcie sie na zapas.
Chociaz sama mam takie myśli, że może za wcześnie wszedzie rozklepałam, ale trzeba odganiac te złe myśli od siebie. Poza tym, co ma być to będzie, akurat na to nie mamy wpływu. Nie możemy całą ciążę się zamartwiać
gama lubi tę wiadomość
-
Cześć
Cieszę się z udanych wizyt ja mam dzisiaj wizytę i mam nadzieję,że równieżpomyślna będzie jak pozostałe
ja zaraz muszę usiąść i zrobić listę o co mam zapytać lekarza itd,bo potem zapomnę. Wizytę mam dopiero o 14:15 -
Gratuluję pozytywnych wieści . Ja wizyte mam w następny wtorek ,będzie to 6 tydzień 2 dzień i mam nadzieję, że zobaczę serducho juz u fasolki nie moge sie doczekać. Poki co od dwóch dni zle sie czuje mam zawroty i mdłości bleeh a tu trzeba synkiem sie zajmowac. Wieczorami dopada mnie ogromne pragnienie . Aaa i ciagle bym spala.
Pozdrawiam -
Mirabelka30 wrote:Ja też biorę clexane od pozytywnego testu i dzisiaj dostałam progesteron w zastrzykach dodatkowo. Wczoraj na wizycie był pęcherzyk 2,44mm, serduszka jeszcze nie było ale tovpodobno normalne w tym okresie ciąży.
Duży miałaś przyrost bety po 48h
Ciąża jest pojedyncza? -
Olkaaa u mnie to samo. Z dnia na dzien coraz gorzej. Mdłości ,zawroty ,sennosc i meczacy roczniak aaaaa i tak do początku czerwca? Tyle zdychalam z pierwszym synem.
-
Hej dziewczyny, ja już w domu i od razu spokojniejsza . Rano jak wsiadłam do autobusu to myślałam, że zwymiotuję i ogólnie było mi jakoś słabo ale potem na szczęście przeszło.
U lekarza w sumie dobre wiadomości, ciąża jest ciut młodsza niż wskazuje OM, widać już jak to fajne określiła pani doktor domek (pęcherzyk ciążowy 1,36 cm) i jedzonko dla lokatora (ciałko żółtkowe 0,36 cm) zarodka jeszcze nie było widać ale i tak to wszystko dla mnie pięknie wygląda . Obok domku jest mały krwiaczek ale biorę dupka i luteinę więc powinno być ok. Dalej oczywiście mam odpoczywać .
Co do mdłości pani doktor poleciła mi kropelki na bazie imbiru imbifem cena ok 25 zł. Kolejna wizyta 04.04i mam nadzieję, że nasz kochany lokator w końcu ujawni się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 11:01
Moko, megimeg, olkaaa, aher lubią tę wiadomość
1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
nick nieaktualnyGratuluje dziewczyny
ja byłam na usg w piątek, pulsujący punkcik był. Następne zrobi 30-03, ze względu na macicę dwurożną dostałam duphaston 3 x 1. U mnie wygląda wszystko jak taki stożek, z dzidzulkiem na czubku. Następne zdjęcie wrzucę, bo tu nie wyszła ładnie. -
Cześć
Dziś od rana same dobre wieści, dobry, caly tydzień chyba się szykuje.
Dużo osób ma kolejną wizytę 04.04, tak jak ja:)
Samopoczucie dziś fatalne, nie wiem jak obiad ugotuje, nie mam wogóle aprtytu, nic nie moge zjeść, a cały czas czuje sie głodna:(Jolcia1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny