Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Próbuje wkleić linka z fotką
Doszłam do wniosku, że to jednak jakoś inaczej robione zdjęcie
http://fotozrzut.pl/zdjecia/097153f779.jpg
Na dwóch wcześniejszych zdjęciach pęcherzyk jest z prawej strony. I w "całości".
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 20:45
-
No mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i sie zrobi bardziej okrągły. Mam zdjęcie ale na moim mało widać, jest zrobione z daleka, ale na żywo widziałam z bliska i tętno jak szybciutko pulsuje. To się uspokoiłam całą resztą.
A Twoje zdjęcie Sówko jest chyba ok. -
u mnei wie juz najbliższa rodzina moi rodzice moja siostra brat i bratowa i teściowa a ze znajomych wiedzą w sumie 4 kolezanki w tym 2 to przyjaciółki i jedna z nich to sasiadka która nam to wykrakała Julci powiemy w swieta a reszta dowie się jak brzuszek zobaczą
-
Dla mnie najważniejsze, że serduszko bije i lekarz nic niepokojącego nie zauważył Też mi się wydaje, że jest ok. Na tym etapie to różne zdjęcia mogą być.
My powiemy w Wielką Sobotę rodzicom, będą wszyscy razem więc jest okazja jakich mało U mnie chyba moja mama coś podejrzewa, takie mam wrażenie.
Siedzę ogladam serial, na ławie obok stoją w miseczce orzeszki ziemne. Nigdy wcześniej nie czułam tak intensywnie ich zapachupabelka88, Scorpiolenka, Karolka14, Ellasi lubią tę wiadomość
-
hejjj...
zaraz odpisze na reszte.
mialam dzis wizyte- pecherzyk w macicy 0,56 cm...bardzo malusi..nic nie widac w srodku.... mam przyjsc za 2 tyg na wizyte...
okazalo sie ze na lewym jajniku mam torbiel ciałka zółtego 6 cm !!!! i torbiel endometrialna 2,7 cm.
Ta pierwsza ma sie wchlonac po luteinie, mam brać 2x 10 mg
znowu nerwy, znowu stres..... ehhhh (( -
Zapachy też mi sie dają we znaki, i brzuch pobolewa, u mnie niby lekarz nie stwierdził nic niepokojącego, ale kazał odpoczywać. Na początku usg nie było widać pęcherzyka żółtkowego, tylko sam zarodek. Wystraszyłam się, ale na końcu powiedział, że jakiś lekki zarys chyba widzi jednak. Zobaczymy w kwietniu co będzie:)
-
Wieści się sypią więc i ja się podzielę. U nas wszystko w porzadku, pęcherzyk z zarodkiem o wymiarach 7,6mm, ciałko żółte widoczne i serduszko widać było, że pulsuje Nie słuchaliśmy poki co. Jestem dużo spokojniejsza. Następna wizyta 12.04.
Bardzo się cieszę z Waszych dobrych wieści, trzymam kciuki za kolejne wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 21:36
pabelka88, małamama, Scorpiolenka, Ellasi, Karolka14, megimeg lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Ale dużo piszecie. Ciężko nadrobić jak ma się czas tylko wieczorem wejść aby poczytać A jeszcze ciężej odpisać, bo już nie pamiętam co kto pisał. Może z czasem zacznę lepiej zapamiętywać.
Jolcia1985 wrote:Asia H witaj a skąd dokładnie jesteś ? Ja Bytom
Ja jestem z Zabrza. Blisko
rudi wrote:Dziewczyny, a na zaparcia macie jakieś rady, bo się strasznie męczę
Mnie pomagają suszone śliwki z jogurtem naturalnym, albo inka z mlekiem.
Karolka14 wrote:Dzień dobry miłe ciezaroweczki ;-)jak dzionek? Ją to bym mogła dzisiaj góry przenosic :-)tylko trochę katarku dostałam jakieś sprawdzone sposoby na pozbycie się?
Ja dopiero co wyszłam z kataru. Pomogła herbata z imbirem i cytryną, albo z sokiem z jeżyn. A do tego obowiązkowo czosnek! Ropny katar przeszedł bez śladu
katerineczka wrote:
A JAteraz nie wiem cxy brać bo też nie wiem czy to na pewno było to. Kapalam się wcześniej i może coś tam np podrażnilo mi się...
Jak myślicie?
Ellasi wrote:Zaraz chyba tu jajo zniosę z minuty na minutę coraz większy stres!
Autentycznie się denerwuję.
I jak?
Poza tym wszystkim gratuluję udanych wizyt i testów. Jak tak czytam to sama się zastanawiam czy nie powinnam iść jednak wcześniej zobaczyć Maluszka. Myślałam, że wytrzymam, ale tak Wam zazdroszczę
A.. powiedzieć postanowiliśmy wszystkim po usłyszeniu serduszka właśnie. Prócz moich dwóch dobrych koleżanek i mojej mamy, której powiedziałam od razu z racji tego, że to MAMA! No i synowi też powiedzieliśmy, ale do niego to jeszcze nie dotarło, za malutki -
Już po wizycie
Jest dobrze!
CRL 3,4 mmm (odpowiada 6 tygodniowi, a u mnie owu była ok. 18-19 dc więc to by się zgadzało.
Pęcherzyk ciążowy 21 mm.
I najważniejsze jest serduszko! Jeszcze nie słyszałam ale widziałam jak bije. Moja gin uważa że słuchanie serduszka na takim etapie nie jest wskazane bo to silne fale na malucha daje.
Następnym razem pewnie usłyszę
Jestem zadowolona!
Scorpiolenka, aher, Karolka14, megimeg, pabelka88, Moko lubią tę wiadomość