Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Ja dziś mam wizytę na 18.30, stresuję się. Już bym chciała być po, czas mógłby szybciej lecieć. Trzymam kciuki za pozostałe wizytujące, dajcie znać po
Też czuję się fatalnie, te wymioty mnie wykończą. Córka od kilku dni odpuściła sobie spanie w dzień więc ani chwili wytchnienia nie mam dla siebie. Mam nadzieję, że jej to minie i wszystko wróci do normy. -
Hej
sorki że się nie udzielam ale Moja mała chora po dwóch tyg przerwy
Byłam w piątek u lekarza zakaźnego z tą toksoplazmą i stwierdził że do zakażenia doszło wcześniej ale zlecił mi wyniki na awidność i w piątek znowu wizyta
a jutro idę zobaczyć swoją fasolkę z serduszkiem po za tym męczą mnie straszne mdłości ból głowy na okrągło a na dodatek Mała mnie zaraziła więc witamina c , czosnek i Prenalem poszedł w ruch
Witam nowe koleżanki życzę udanych wizyt Zauważyłam że Grudniówki już się pokazały , ale ten czas leciWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 14:14
-
Sówka_83 wrote:Radiaszka pytałaś mnie już kiedyś skąd dokładnie. Przepraszam, że nie odpisałam ale póki co wolałabym pozostać trochę anonimowa Po prostu u mnie jeszcze nikt nie wie o ciąży i nie chcę żeby ktoś coś skojarzył. Wiadomo internet ma moc
Nie chodzilo mi o dokladna miejscowosc bo rozumie i tez chce zachwac anonimowisc. Bardziej chodzilo mi o to z ktorej strony Rze mniej wiecej :
-
rudi wrote:Cześć dziewczyny.
Poprosiłam panią w aptece, aby sprzedała mi jakieś tabletki na mdłości. I dała mi imbir lekarski solgara - jak zobaczyłam cenę 80zł, to mało nie zemdlałam
No i je kupiłam ale aż nie chce mi się wierzyć, że mi coś pomogą. Ktoś je brał?
Gratuluje!
A co do tego imbiru, wystarczy kupić imbir kandyzowany, taki krojony w kosteczkę, kosztuje paczuszka około 10 zł i wystarcza na długo. Ja np. żuję taka kosteczkę imbiru i przechodzą mdłości. Można też dodawać go do herbaty.rudi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny dajcie znać jak poszły wizyty bo jestem taka ciekawa
Trzymam kciuki żeby było wszystko super
Dziś u mnie już lepiej z mdłościami, a pije herbatę gorzką z plasterkiem imbiru w korzeniu, taki najzwyklejszy kupiony w warzywniaku. Też pomaga, przynajmniej mi -
nick nieaktualny15 listopad dołączam się ! dziś miałam pierwsza wizytę 5 tydzień ciąży, pęcherzyk ciążowy 0.5 cm, widać było ciałko żółtkowe mam przyjść za 3/4 tygodnie jednak chciałabym wcześniej pójść by mieć pewność że serduszko bije
pabelka88, megimeg, magdaa, Karolka14 lubią tę wiadomość
-
Dziewcxyny a ja dziś zaliczyłam ekstra wizytę. W nocy miałam takie jednorazowe bezowo różowe plamienie. No i dziś rano pognalam do lekarza. Serduszko juz pięknie biło co za cudny widok! Dzidzia młodsza o 12 dni to ginka powiedziała ze będziemy obserwować.
No i zapisała mi ten duphaston przez to plamienie
A JAteraz nie wiem cxy brać bo też nie wiem czy to na pewno było to. Kapalam się wcześniej i może coś tam np podrażnilo mi się...
Jak myślicie?takasobieja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny Jestem nowa wśród listopadówek, termin mam wstępnie na 28 listopada:)
Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego zacnego grona ?radiszka, pabelka88, Karolka14 lubią tę wiadomość
Olgierd 04.12.16 - 55cm i 3865g
24.01.2017r - 5500g i 60 cm
07.02.2017r.- 5800g i 62cm
04.03.2017r. - 6300g i 67cm
21.03.17 6600g i 70cm
07.04.17 7kg i 71cm 09.05.17- 8kg i 73cm
-
Katerineczka jak lekarz kazał to bierz, nie zaszkodzi jedynie pomoże. A gdyby jednak coś, to nie będziesz miała sobie nic do zarzucenia. A dobrze, że wizyta niezapowiedziana, a udana.
A witam nowe mamy
I czekam na te nowe wieści z wizyt.Duśka;) lubi tę wiadomość