Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jolcia1985 wrote:pabelka88 tak z ciekawości, jakie były ostatnio cyrki na bbf? Nic nie kojarzę
-
Hej Kobietki. Zrobiłam test - wyszla bkedziuchna druga kreseczka a okres się nie pojawił 2 dzien. No to jak jesteście za założeniem grupy na fb? Nasze rozmowy będą bardziej uporządkowane.pozdrawiam. Powtórzę test za dwa dni:)
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry miłe ciezaroweczki ;-)jak dzionek? Ją to bym mogła dzisiaj góry przenosic :-)tylko trochę katarku dostałam jakieś sprawdzone sposoby na pozbycie się? Na FB byłoby super ale w sumie macie racje najpierw poznajmy się troszku
miłego dnia Panie, które mają USG dajcie znać jak tam fasolinki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlkaaa spokojnie jeśli będzie za wcześnie to lekarz ci ustali kolejna wizytę. Nie nartw się na zapas. Piza tym te terminy...wiemy jak jest z wyliczeń 6tydz a na usg że wczesniej i tak zazwyczaj jest wiec ze spokojem. Poczatki nie sa latwe. Sama wczoraj miałam paskudny dzien wszystko na Nie syn ze szkoły wrócił i tez chodziłam jak osa potem mąż wrócił i w końcu się wyplakalam i ciut lżej. No czasem tak bywa...mam takie przykre doświadczenia z poprzednimi ciazami a ta jest taka wyczekanaz wielkimi nadziejami zabezpieczona lekami..i musi sie udac...MUSI!
-
Ellasi wrote:Małamama,
Właśnie pisałam w weekend na forum pytanie co u Ciebie, a tu proszę jakie dobre wiesci
Rewelacyjnie!
Oby teraz już z górki i bez takich stresów poszło!
Kiedy teraz masz wizytę?
Jakieś zalecenia po dzisiejszej?
Pracujesz, czy na L4 jesteś?
Ja mam wizytę jutro- to będzie 6t4d- mam nadzieję że będzie wszystko dobrze i zobaczę maluchaa może i serduszko
Tylko u mnie owu była trochę pózniej bo ok 18-19 dc wiec ciąża nieco młodsza niż wynika z terminu ostatniej @
Zobaczymy co tam będzie widać i jakie wieści będzie miał dla mnie lekarz.
Boję się okrutnie i cieszę jednocześnie- to takie dziwne sprzeczne uczucie. Pozostaje mi czekać i liczyć na to że skoro beta ładnie przyrasta to wszystko idzie zgodnie z planem
Dzięki za pamięć i troske, tak sie bałam, już zwariowac mozna było, ale sie udało.
Następną wizyte mam 4 kwietnia, lekarz sam mi dał L4 i powiedział że wogóle go nie interesuje moja praca teraz mam sie oszczędzać.
Zawitały do mnie mdłości, od ubiegłej środy z dnia na dzień coraz gorsze.
Wczoraj już nie dałam rady odp. tak strasznie mnie bolał żołądek + wymioty:(
Trzymam kciuki za udaną wizyte na pewno będzie wszystko ok.