Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
eunice. wrote:Ooo Mirabelka, Ty tutaj! Gratuluję!
eunice no jestem jestem, dziękuję Testy mnie oszukiwały i beta wczesna;) wyszła mi beta dopiero w dniu @ taka trochę ciąża z zaskoczenia jak już byłam zrezygnowana. Dlatego radość jest jeszcze większa;)))
-
Cześć Kobietki!
jestem calkowicie nowa tutaj. Jutro sprawdzę czy do Was dołączę - dziś miałam termin miesiaczki, ale sie nie pojawiła.
Wszystkim serdecznie gratuluje fasolek, tak bardzo bym chciala do Was dołączyć.
Czy przewidujecie założenie grupy na fb? np. Listopadowe mamy 2016?
-
Melisssa wrote:Dziewczyny, a czy robicie paznokcie żelowe w ciąży?
Ja robię cały czas od kilku lat i nie chciałabym przerywać na okres ciąży.
Są jakieś przeciwwskazania?
Ja robię i robić będę Może tylko przed porodem zrezygnujęzrezygnuj. Pisałam już tutaj z Dziewczynami na ten temat i podobno taka ilość promieniowania nie zaszkodzi dziecku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
haneczka89 wrote:Cześć Kobietki!
jestem calkowicie nowa tutaj. Jutro sprawdzę czy do Was dołączę - dziś miałam termin miesiaczki, ale sie nie pojawiła.
Wszystkim serdecznie gratuluje fasolek, tak bardzo bym chciala do Was dołączyć.
Czy przewidujecie założenie grupy na fb? np. Listopadowe mamy 2016?
Zapraszamy
Co do grupy na fb ja bym była za założeniem, tam większa prywatność niż tu, nikt obcy nie zaglądaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 20:13
haneczka89, Marzena7772 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie było mnie dwa dni i tu tyle sie działo, chyba nie nadrobię.
Witam się z nowymi mamami, a jest Nas coraz więcej:) Dziewczyny trzymam kciuki za wyniki i wizyty.
Po ostatniej wizycie byłam załamana, odpuściłam trochę forum, dziś byłam na usg i stał się cud nie jest juz puste jajo, tylko moja mała fasolka. Widziałam tętno, uspokoiłam się troszkę Jestem prze szczęśliwa, a jeszcze rano myślałam o najgorszym.
haneczka89, Ellasi, gama, Scorpiolenka, Jolcia1985, megimeg, Moko, rudi, tomania2806, magdaa, Mirabelka30, pabelka88, Paju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny,
Moja miesiączka także postanowiła nie przychodzić w tym miesiącu, więc dołączam do listopadowych mam! Zawsze razem raźniej Mam za sobą test i dwie bety, a wizytę dopiero na początku kwietnia. Chciałam iść dopiero wtedy, gdy już na pewno będzie biło serduszko. Wg owu wyznaczyłam sobie termin na 18.11 -
Małamama,
Właśnie pisałam w weekend na forum pytanie co u Ciebie, a tu proszę jakie dobre wiesci
Rewelacyjnie!
Oby teraz już z górki i bez takich stresów poszło!
Kiedy teraz masz wizytę?
Jakieś zalecenia po dzisiejszej?
Pracujesz, czy na L4 jesteś?
Ja mam wizytę jutro- to będzie 6t4d- mam nadzieję że będzie wszystko dobrze i zobaczę malucha a może i serduszko Tylko u mnie owu była trochę pózniej bo ok 18-19 dc wiec ciąża nieco młodsza niż wynika z terminu ostatniej @
Zobaczymy co tam będzie widać i jakie wieści będzie miał dla mnie lekarz.
Boję się okrutnie i cieszę jednocześnie- to takie dziwne sprzeczne uczucie. Pozostaje mi czekać i liczyć na to że skoro beta ładnie przyrasta to wszystko idzie zgodnie z planemmałamama lubi tę wiadomość
-
AsiaHA wrote:Cześć Dziewczyny,
Moja miesiączka także postanowiła nie przychodzić w tym miesiącu, więc dołączam do listopadowych mam! Zawsze razem raźniej Mam za sobą test i dwie bety, a wizytę dopiero na początku kwietnia. Chciałam iść dopiero wtedy, gdy już na pewno będzie biło serduszko. Wg owu wyznaczyłam sobie termin na 18.11
Witam i gratuluję!
Ale nas przybywa!
Asia,
Skąd jesteś? Ile masz lat? To Twoja pierwsza ciąża?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 21:41
-
nick nieaktualny
-
Siemanko;) dzis ledwo żyłam takie miałam mdlłości a na dobranoc zawitała zgaga;(
Ja mam 26 lat,jestem z Poznania i to moja 4 ciąża.
Gratuluję dzisiejszych wizyt i bliżniaków jak dobrze przeczytałam;)
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty,dajcie znać
I witam nowe mamusie;)magdaa lubi tę wiadomość