SUPLEMENT DIETY

💜 KWAS FOLIOWY POD LUPĄ 💜

Wiesz, że jest ważny. Ale czy wiesz, który, kiedy i dlaczego?
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe szczęścia 2016
Odpowiedz

Listopadowe szczęścia 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam kochane♡♡♡♡

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka14 wrote:
    dziewczyny tak czytam Wasze posty i zastanowilo mnie jednoczy jest tu jakas dziewczyna ktora jest w ciazy ot tak?tzn zaszla bez zadnych problemow ,nie musi brac dupka luteiny,nie mial poronien itp czy tez gin przepisuja luteine zawsze??

My z mężem jak zaczęliśmy się starać druga ciążę udało się z pierwszym razem, poprzednia ciąża przebiegała idealnie, nie biorę luteiny jedynie kwas foliowy, poronien też nigdy na szczęście nie miałam. Luteiny nie powinno się przepisywać bezpodstawnie czy na.wszelkie wypadek. Tak myślę i tak mówi moja gin.

• aher Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka14 wrote:
    dziewczyny tak czytam Wasze posty i zastanowilo mnie jednoczy jest tu jakas dziewczyna ktora jest w ciazy ot tak?tzn zaszla bez zadnych problemow ,nie musi brac dupka luteiny,nie mial poronien itp czy tez gin przepisuja luteine zawsze??

Ja :) Nie biorę nic poza kwasem foliowym

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 16:55

m3sx3e3ksd1nt9wx.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka ja tez :) co prawda o pierwsza ciążę staraliśmy sie dlugo ale udalo się naturalnie, przebieg ciąży książkowy a ta to dosłownie od tak w drugim cyklu co bylo dla nas wielkim zaskoczeniem :) duphaston bralam lata temu na uregulowanie miesiączki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 16:43

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęściary:)) całe szczęście że istnieją jeszcze takie osoby:))

Karolka14 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusie ile macie lat?:) i skąd jesteście?

• aher Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W pierwszej ciążę udało mi się zajść od razu, w pierwszym cyklu. Teraz staraliśmy się kilka miesięcy, nie wiem dlaczego, może wpływ miały na to hormony bo niedawno też zakończyłam swoje długie karmienie piersią. W sumie wyszło na dobre, bo w grudniu wyczułam u siebie guzek w piersi i jak usunęłam go w styczniu to udało się zajść od razu :)

m3sx3e3ksd1nt9wx.png
  • Ellasi Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaa wrote:
    Nie wiem co myśleć; ( w dniu spodziewanej miesiączki miałam betę 40.3 po 2dniach mam 101..."niby"w normie ale czuje że powinno być wyżej:(((

Bardzo ładny przyrost :)
    Spokojnie możesz czekać do wizyty bez zbędnej paniki :) Wzystko jest ok!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellasi ♡dziękuję

• Ellasi Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolajla wrote:
    Ja od dziś jestem na l4, pierworodna daje mi w kość ostatnio zorbila się rannym ptaszkiem i wstaje już o 6 :)
    Moje zachcianki przechodza już wszystko, wczoraj grzybki marynowane przegryzalam pomarańcza :D

Super!
    Jakiś powód zwolnienia, czy raczej tak na wszelki wypadek?
    Sama zastanawiam się jak podejść do tematu zwolnienia... Myśle i myśle i dalej nie wiem ;)

• Ellasi Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaa wrote:
    Szczęściary:)) całe szczęście że istnieją jeszcze takie osoby:))

Dokładnie szczęściary!

nick nieaktualny, Karolka14 lubią tę wiadomość

• Ellasi Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaa wrote:
    Mamusie ile macie lat?:) i skąd jesteście?

Ja mam 34 lata
    Jestem z Warszawy.
    A Ty Magdo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellasi ja zaraz skończę 31lat i jestem spod Poznania.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 22lata i jestem z okolic łodzi

• Karolka14 Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolajla wrote:
    My z mężem jak zaczęliśmy się starać druga ciążę udało się z pierwszym razem, poprzednia ciąża przebiegała idealnie, nie biorę luteiny jedynie kwas foliowy, poronien też nigdy na szczęście nie miałam. Luteiny nie powinno się przepisywać bezpodstawnie czy na.wszelkie wypadek. Tak myślę i tak mówi moja gin.
    W pierwsza ciaze zaszlam w pierwszym miesiacu staran w ta tak samo ,tez tylko biore kwas foliowy :-)a pytalam o te dupki i inne takie bo jak czytam posty czesto sie to przewija i myslalam ze w Polsce lekarze to przepisuja w razie W :-)

7u22s65gmika7d3f.png
  • Karolka14 Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaa wrote:
    Ellasi ja zaraz skończę 31lat i jestem spod Poznania.
    Ja mam 37 obecnie mieszkam w Belgii ,w Polsce mieszkam kolo Wrzesni :-)

7u22s65gmika7d3f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellasi wrote:
    Super!
    Jakiś powód zwolnienia, czy raczej tak na wszelki wypadek?
    Sama zastanawiam się jak podejść do tematu zwolnienia... Myśle i myśle i dalej nie wiem ;)
    Mam jeszcze córkę więc wolę spędzić z nią czas a po drugie kończyła mi się umowa w pracy której by mi nie przedłużono więc poszłam na zwolnienie

• Karolka14 Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolajla wrote:
    Mam jeszcze córkę więc wolę spędzić z nią czas a po drugie kończyła mi się umowa w pracy której by mi nie przedłużono więc poszłam na zwolnienie
    i dobrze trzeba sobie jakos radzic :-)i tylko same korzysci z tego beda a co myslicie o tym programie 500+?na dziecko

7u22s65gmika7d3f.png
  • Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 18:32

• Ellasi Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka14 wrote:
    i dobrze trzeba sobie jakos radzic :-)i tylko same korzysci z tego beda a co myslicie o tym programie 500+?na dziecko

Ten program nie dla mnie. Miało być na każde dziecko a będzie na drugie.
    Dotyczy mnie to tylko w zakresie składania się na 500 zł z moich podatków ;)

Ciekawa jestem jak długo potrwa ten program? Bo jakoś słabo widzę go w dłuższej perspektywie tak szczerze mówiąc.

‹‹ 81 82 83 84 85 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ