Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My planujemy zwyczajnie oświadczyć, że zostaną dziadkami
Akurat na święta przyjadą do nas tesciowie z dwoma braćmi męża, moja mama mieszka z nami więc będzie oświadczenie na pełnym forum
Reszte rodzeństwa i najbliższej rodziny poinformujemy telefonicznie
-
My kupiliśmy starszemu synowi koszulkę z nadrukiem "będę starszym bratem",a na plecach koszulki jest jego imie! Chcemy podarować mu zapakowany w ozdobne pudełeczko prezent w formie właśnie takiej koszulki na zajączka! I może pierwsze zdjęcie usg,jeśli już będzie widać nasz cud? Nasz junior długo marzy o rodzenstwie! Na każdą gwiazdkę od kilku już lat pisze że chce dostać brata! Będzie radość!!! Nie mogę się już doczekać tej chwili! Moja rodzina już wie,bo od początku naszej drogi przez in vitro,bardzo nam kibicowali i pomogli! Natomiast rodzina męża...niech się domyśla!
magic1 lubi tę wiadomość
-
Czesć kobietki zasiadłam Was nadrobić,bo zasiadłam do kompa
mnie dopadły mdłości,ale nie narzekam nie są dzisiaj tragiczne, gorzej było wczoraj. Niepotrzebnie się wcześniej cieszyłam,że umnie brak ojawów
ależ Wy drukujecie od samego rana
Karolka,
jedna beta to jedynie potwierdzi Tobie ciążę,ale w sumie i tak nie będziesz wiedziała jak przyrasta,ale jeśli ma ciebie uspokoić to czemu nie zrobić? ja w poprzedniej ciąży też tylko jedną zbadałam,bo wtedy nie miałam pojęcia,że bada się jakieś przyrosty
MEGIMEG,
ja jak chodzi o brzuch to trochę wzdęta jestem to wyglądam jak w 5 miesiącuale dupek z tego Twojego gina..
MIRABELKA,
piękny przyrost teraz już chyba możesz być spokojniejsza
TAKASOBIEJA,
ja właśnie zbadałam prg przy becie i co? oczywiście panika,bo wynosił 14,6 chyba i gdyby nie to że właśnie wyczytałam odpowiedź na forum mojego gina to bym dzwoniła do niego. A jest tak jak mówisz jak się bierze duphaston czy luteinę to nie każą badać bo to niemiarodajne...
-
takasobieja wrote:Dupka w krwi nie wykryjesz, a jeśli lutke bierzesz dopochwowo to też wynik może być niemiarodajny . Mi przy in vitro zakazali badać bo jeśli nie plamie to jest ok. raz biorąc 6 lutein dziennie po 100mg miałam prg 7... Trzeslam się i dzwoniłam do lekarza.. A on uspokoił ze to się wchlania tam gdzie ma
i miejscowo. Więc spokojnie
Dzięki za pocieszenie, trochę się uspokoiłam. Może faktycznie nie jest tak źle. Ja planuję na zwolnienie iść od świąt, a jak się będzie zapatrywała jutro na to moja pani Doktor to zobaczymy;)))
-
Pabelka, ale synuś bedzie szczęśliwy chciałabym zobaczyć jego reakcję. Normalnie nagraj to sobie jak będzie otwierał prezent
Ja mam w środę wizytę mam nadzieję,że wszystko będzie w porządku... Już nie mogę się doczekaćpabelka88 lubi tę wiadomość
-
Izabela23 wrote:Pabelka, ale synuś bedzie szczęśliwy chciałabym zobaczyć jego reakcję. Normalnie nagraj to sobie jak będzie otwierał prezent
Ja mam w środę wizytę mam nadzieję,że wszystko będzie w porządku... Już nie mogę się doczekać
Powodzenia na wiZycie! -
Mirabelka też miałam bete 603,2
Mirabelka30 lubi tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Izabela23 wrote:Pabelka, ale synuś bedzie szczęśliwy chciałabym zobaczyć jego reakcję. Normalnie nagraj to sobie jak będzie otwierał prezent
Ja mam w środę wizytę mam nadzieję,że wszystko będzie w porządku... Już nie mogę się doczekaćczy moje grosie rosną... A potem jeszcze za tydzień we wtorek. Jeśli będzie ok to czekam spokojnie na wizytę 6kwietnia do mojej gin
aż tydzień
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
nick nieaktualnynie nadrobię was mnie dopadly mdłości poranne popołudniowe oraz wieczorne do tego zgaga, jeżeli chodzi o seks to na razie u nas zero dla dobra dziecka, byłam dziś u endo powiedział ze mam bardzo dobre wyniki przepisał mi jod 200 i dalej mam brac eurotyrox a jutro wizyta u gin o 18.15
-
takasobieja wrote:Trzymam kciuki! Ja mam wizytę też w czwartek
czy moje grosie rosną... A potem jeszcze za tydzień we wtorek. Jeśli będzie ok to czekam spokojnie na wizytę 6kwietnia do mojej gin
aż tydzień
-
nick nieaktualny
-
i po co robić betę? dobrze , ze mój gin nie wymaga, a ja mam nie po drodze do laboratorium i nie mam z tym stresu, trzeba sie zdać, na to co mam być to będzie - i tak wpływu na to nie mamy....
pozdrawiam:)Karolka14 lubi tę wiadomość
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
magdaa wrote:Nie wiem co myśleć; ( w dniu spodziewanej miesiączki miałam betę 40.3 po 2dniach mam 101..."niby"w normie ale czuje że powinno być wyżej:(((
-
nick nieaktualny
-
magdaa przecież nie wiesz dokładnie kiedy była owulacja i zagnieżdżenie a to od tego wynik zależy. Denerwowaniem się nie pomożesz, przyrost masz ładny przecież
Ja tą betą też się stresuję, w poprzedniej ciąży nie sprawdzałam jej wcale, teraz tylko dla potwierdzenia i drugą gin mi zalecił sprawdzić skoro już jedną zrobiłam i tyle. Wolę żyć w niewiedzy niż zastanawiać się i porównywaćgama lubi tę wiadomość
-
magdaa wrote:Pabelka 88 czy aż tak? Szału ze wzrostem nie ma:( tak mi cholernie zależy na tej ciąży że fiksuje:((
-
nick nieaktualny