Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdaa wrote:Mirabelka30 ja tez taka mam. I popo odb nast. Spokojnie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mirabelka30 wrote:Za kilka godzin zobaczymy jak dalej rośnie, myślę że jak dobrze będzie rosła to się już trochę uspokoję
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry przy poniedziałku:)
Ja znów cała noc nieprzespana przez żołądek i męczy cały czas;/ to chyba stres związany z pracą. Wy też macie takie uczucie pełności, balona w brzuchu i ciągłe odbijanie? to nie są takie typowe mdłości, jakby mi coś tam siedziało i nie wiem jak mam sobie poradzić z tym, straszna męczarnia szczególnie w pracy.
Ja jestem strasznie ciekawa co u malca słychac, nie wiem jak wytrzymam do 31.03.
Do dziewczyn na L4 - wasi lekarze bez problemu wypisali zwolnienie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny ja wyspana ale juz pełna obaw i nerwów przed jutrzejsza wizytą jutro o tej porze juz będę wszystko wiedziec co i jak z moim kropkiem oby wszystko było dobrze
Co do L4 to w1 ciąży jak chodziłąm prywatnie to już od 6 tyg miałam zwolnienie a teraz chodze na NFZ i juz na 1 wizycie pytała mi sie połozna czy chcę zwolnienie a jaże nie musze bo jestem bez pracy -
megimeg wrote:Dzień dobry przy poniedziałku:)
Ja znów cała noc nieprzespana przez żołądek i męczy cały czas;/ to chyba stres związany z pracą. Wy też macie takie uczucie pełności, balona w brzuchu i ciągłe odbijanie? to nie są takie typowe mdłości, jakby mi coś tam siedziało i nie wiem jak mam sobie poradzić z tym, straszna męczarnia szczególnie w pracy.
Ja jestem strasznie ciekawa co u malca słychac, nie wiem jak wytrzymam do 31.03.
Do dziewczyn na L4 - wasi lekarze bez problemu wypisali zwolnienie? -
Karolka - ja juz nie wiem co mam jesc
raz jest dobrze a raz dramat...
kurde, a mój prywatny gin. stwierdził ze ciąża to nie choroba i czy ja zaszłam w ciążę by mieć l4 czy dziecko ;/
także zobaczę co powie na kolejnej wizycie, najwyżej lekarza zmienie -
megimeg wrote:Karolka - ja juz nie wiem co mam jesc
raz jest dobrze a raz dramat...
kurde, a mój prywatny gin. stwierdził ze ciąża to nie choroba i czy ja zaszłam w ciążę by mieć l4 czy dziecko ;/
także zobaczę co powie na kolejnej wizycie, najwyżej lekarza zmienie