Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
pabelka88 wrote:Miałam tak samo! Lekarka kazała zmienić lutkę na podjęzykową! W takiej sytuacji istnieje prawdopodobieństwo grzybka!! Skontaktuj się z lekarzem!
Dzięki za odp.
We wtorek mam wizytę u gin i wtedy palnuje omówić temat- wcześniej nic nie załatwię. Grzybicy nie podejrzewam, bo ta wydzielina nie ma żadnego zapachu, a przy takich infekcjach raczej pojawia się zapach. A jeżeli będzie tam coś podejrzanego to pewnie gin zaleci coś na te choróbsko Bo chyba są jakieś leki na grzybicę, które można stosować w ciąży?
Podjezykowej luteiny wolę nie brać- ten smak mnie odrzuca Może duphaston będzie ok- liczę na to że lutka podjęzykowa mnie ominie
Rozumiem że nie jestem odosobniona w tych objawach i ten zmieniony kolor śluzu nie jest raczej groźny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 21:49
-
Niestety luteina na wiele osob działa w taki sposób. Uf całe szczęście jestem w mniejszości która może ją stosować na potęgę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 23:24
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Ellasi ojej to praca bardzo odpowiedzialna a przez to na pewno stresująca. Trzymam kciuki żebyś to rozwiązała po swojej myśli.
Witam nowe mamy
Ja się mało ostatnio udzielam bo trawią mnie mdłości. Mam nadzieje ze to świadczy o tym ze ciąża się dobrze rozwija...
Trzymam kciuki za jutrzejsze wyniki i wizyty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 01:03
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,
Jeszcze nikt w pracy nie wie o mojej ciąży wiec nie mogę mieć pretensji. Co nie zmienia faktu że bywa mi ciężko.
Nie chce narazie nic mowić czy dawać zaświadczenia- planuję dopiero ok 11-12 tyg ich poinformować a do tego czasu może wezmę kilka dni urlopu i może jakieś zwykłe, nieciążowe L4. A potem dam zaświadczenie.
Takasobieja,
Ja niestety chyba nie nadaje sie do tej luteiny dopochwowej
Dziś czysto- żadnych plamień. Jutro wizyta- zobaczymy co gin zaradzi
Życzę wam miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 07:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaher wrote:a teraz nie miałas usg? ja bylam na początku 4 tyg ale nic nie było widać, skierowanie na badania dostałam, wyniki mam ok, we wtorek mam wizytę kolejną. Mam nadzieję że wyjdę z niej spokojna i usatysfakcjonowana
-
Magda,
Ja też po przejściach- miałam cp, ale to nie ma znaczenia czy teraz pracuje czy jestem w domu. Jak miałaby być cp to by sie zadziało jak jeszcze nie wiedziałam o ciazy.
Z jednej strony jestem osobą dość aktywną i niewyobrażalne sobie przesiedzieć całej ciąży w domu. Ale biorąc pod uwagę charakter mojej pracy nie chce ryzykować ciężko pracując i nadążając się na stres. To wszystko dość trudne dla mnie, ale poradzę sobie
Jutro wizyta u gin zobaczymy czy wszystko ok- na to liczę A potem będę się zastanawiała co robić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewuszki :-)jak samopoczucie? Ją chyba jednak będę rzygać ;-)jestem szczesliwa tempka podskoczyła znowu (po wczorajszym spadku już miałam czarnowidzctwo) no ale dzisiaj poszła q górę i jestem happy.zauważyłam że ci dwa dni trochę spada na nast dzień wzrasta i wtedy bardzo mnie piersi bolą hmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 07:38
-
Witam i ja! Ależ miałam sen!!! śniło mi się że poszłam na usg.Lekarka pokazywała maleństwo i pięknie bijące serduszko,a za moment drugie!!! Bliźniaki jednojajowe! Ale byłam szczęśliwa!
Udanego,wiosennego dnia!Karolka14, megimeg lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry! dlaczego te weekendy tak szybko mijają?!
Karola, nie mierz juz temperatury! Niepotrzebnie będziesz sie stresować tylko
Moje starsze dziecko daje mi dzisiaj popalić od 5 rano! Oj zapowiada sie ciekawie!
Ja jestem w domu bo jeszcze mam macierzyński i nie planuje wracać do pracy ale to byl planowany zabieg - sytuacja dość skomplikowana i najzwyczajniej nie ma dla mnie miejsca w firmie a tak sie dobrze złożyło a szefowa nie bedzie miała nic przeciwko że wykorzystam ubezpieczenieKarolka14 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dziewczyny nie mierzycie już temperatury, tylko dodatkowy stres sobie sprawiacie.
Eunice trzymam kciuki za wzrost bety
Ja juz w pracy, dzisiaj póki co bez bólu głowy ale wszystko przede mną. Pisałam już do pielęgniarki żeby umówić się na wizytę. Albo jutro albo w czwartek. Wolałabym jutro
Miłego dniaKarolka14 lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:Dzień dobry! dlaczego te weekendy tak szybko mijają?!
Karola, nie mierz juz temperatury! Niepotrzebnie będziesz sie stresować tylko
Moje starsze dziecko daje mi dzisiaj popalić od 5 rano! Oj zapowiada sie ciekawie!
Ja jestem w domu bo jeszcze mam macierzyński i nie planuje wracać do pracy ale to byl planowany zabieg - sytuacja dość skomplikowana i najzwyczajniej nie ma dla mnie miejsca w firmie a tak sie dobrze złożyło a szefowa nie bedzie miała nic przeciwko że wykorzystam ubezpieczenie -
eunice. wrote:Karolka, ja miałam takie same obawy, jak miałam cały czas powyżej 37.1, a wczoraj miałam 36.99. Już czarna rozpacz i brak nadziei, a dziś rano mierzę i 37.31 Także chyba takie skoki po prostu występują i nie ma co się bać
Ale i tak lecę niedługo na betę xD