Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
małamama wrote:
Po ostatniej wizycie byłam załamana, odpuściłam trochę forum, dziś byłam na usg i stał się cud nie jest juz puste jajo, tylko moja mała fasolka. Widziałam tętno, uspokoiłam się troszkę Jestem prze szczęśliwa, a jeszcze rano myślałam o najgorszym.
Dlatego lepiej zrobić później usg, aby tak się nie stresować
Bardzo się cieszę i trzymam kciuki!małamama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asia H witaj a skąd dokładnie jesteś ? Ja Bytom
Rudi mnie męczyły straszne zaparcia przy bromergonie, jedyne co mi pomogło to regularne picie oleju lnianego, powaga nic innego nie działało.
Mój kropek trochę się stresuje bo jutro z rana bedzie podgladany przez pania doktor, a jeszcze bardziej ja sie stresuje.
Kciuki za dzisiejsze wizyty !!!1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Nadal trzymam kciuki za wizyty
Rudi, bliźniaki, wow Na pewno teraz wszystko będzie ok
Ja dziś zrobię pewnie podejście do lekarza, zobaczymy co mi powie i czy zrobi usg.
Pogoda u nas pod psem a co za tym idzie 5i ja jestem taka bleee Poleżałabym w łóżku i poczytała książkę
Miłego i spokojnego dnia Dziewczyny Odpoczynku od mdłościmałamama, rudi lubią tę wiadomość
-
radiszka wrote:Hej ja wiekowo tak samo a jestem z okolic Rzeszowa
Radiaszka pytałaś mnie już kiedyś skąd dokładnie. Przepraszam, że nie odpisałam ale póki co wolałabym pozostać trochę anonimowa Po prostu u mnie jeszcze nikt nie wie o ciąży i nie chcę żeby ktoś coś skojarzył. Wiadomo internet ma moc
-
Dziewczyny, wczoraj tak trochę zainspirowałyście mnie i zamówiłam dla swoich rodziców taki prezent
Mam nadzieję, że do piątku dojdą a rodzice będą mieli super pamiątkę.
Wczoraj rozmawiałam jeszcze z mężem kiedy kogo informujemy i doszliśmy do takiego wniosku, że - moi rodzice w święta z racji z tego, że będą u nas, reszta rodziny dopiero po tym jak będę miała założoną kartę ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2016, 07:41
pabelka88 lubi tę wiadomość
1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Ja bym się wstrzymała z tą grupą na fb...po ostatnich cyrkach na bbf...jeszcze się dobrze nie znamy! Zrobicie jak będziecie uwazaly za słuszne,ale ja osobiscie podziękuję.
Się witam wtorkowo!! Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty! Przede wszystkim ze Michasie! Obyś kochana zobaczyła jednak 2 serduszka dziś!!
Moja wizyta w czwartek!michasia-K lubi tę wiadomość
-
Ja też nie zapiszę się do grupy na fb. Dla mnie to trochę takie pozbycie się prywatności. Jak poznamy się bliżej, znajomości się rozwiną to ok ale póki co wystarcza mi BBF
No tak być może będą kolejne bliźniaki, trzymamy kciukipabelka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny