Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdaa - uda się, będzie wszystko dobrze:)
Ja sobie powtarzam, że skoro moja przyszła tak znienacka, a wcześniej się nie udawało to na pewno bedzie wszystko ok, bo innej opcji nie ma:)
Wczoraj praktycznie cały dzień po przyjściu z pracy przespałam, mdłości mnie strasznie męczyły, ja nie wiem, jeden dzien jest w miare ok, następny to dramat.
3mam kciuki za dzisiejsze wizyty!magdaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
haneczka89 wrote:Ja tez jestem z Poznania tez jestem pod opieką lekarza z Polnej jak dr Jachowski. Tak ogólnie to super lekarz z niego.
O super;) No bardzo miły tylko niestety na NFZ sa duże kolejki do niego i trzeba prywatnie chodzić -
magdaa wrote:Megimeg też masz Hashimoto?
miałam torbiel na lewym płacie dlatego mi go usunęli, tak więc mam jeden płat, który nie za bardzo sobie radzi. Hashimoto nigdy u mnie nie stwierdzono. Moje problemy to niby Pcos, ale generalnie tylko w obrazie jajników, pecherzyki nie dość, że nie chciały same rosnąć to jeszcze nie pękały. Bywało tak, że w cyklach z clo 2x1 nic mi nie urosło ;/ -
nick nieaktualny
-
megimeg wrote:Magdaa - uda się, będzie wszystko dobrze:)
Ja sobie powtarzam, że skoro moja przyszła tak znienacka, a wcześniej się nie udawało to na pewno bedzie wszystko ok, bo innej opcji nie ma:)
Wczoraj praktycznie cały dzień po przyjściu z pracy przespałam, mdłości mnie strasznie męczyły, ja nie wiem, jeden dzien jest w miare ok, następny to dramat.
3mam kciuki za dzisiejsze wizyty!
hey! mam to samo. jakaś kompletna sinusojda. Niedziela fatalna, wczoraj super i enegia a dziś znów kompletna masakraAniołek (23.11.2015 r.)
Aniołek (15.04.2016 r.)
Aniołek (08.08.2016 r.)
-
haneczka89 wrote:Hej Kobietki. Zrobiłam test - wyszla bkedziuchna druga kreseczka a okres się nie pojawił 2 dzien. No to jak jesteście za założeniem grupy na fb? Nasze rozmowy będą bardziej uporządkowane.pozdrawiam. Powtórzę test za dwa dni:)
-
Karolka14 wrote:Szkoda że tu nie kupię maści majerankowej:-( no chyba zrobie herbatkę i może tą sól a otrivin może być?
Karolka14 lubi tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
ja tez z fb poczekam. Chce Was blizej poznać tutaj.
pabelka88, gama lubią tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Hej dziewczyny!
Ja odliczam godziny do mojej wizyty. Strasznie się boję, ale i też jestem ciekawa co dzisiaj zobaczę.
Od rana wymioty, a do tego straszny ból głowy od wczoraj. Wzięłam jednego apapa bo już nie potrafiłam wytrzymać, a i tak mało co pomógł
Boli mnie jeszcze żołądek już nie wiem co mam z tym robić. Czytałam, że siemię lniane jest dobre. Trzeba się w nie zaopatrzyć.
Generalnie czuje się tak jakby czołg po nie przyjechał.Sówka_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
michasia-K wrote:Hej dziewczyny!
Ja odliczam godziny do mojej wizyty. Strasznie się boję, ale i też jestem ciekawa co dzisiaj zobaczę.
Od rana wymioty, a do tego straszny ból głowy od wczoraj. Wzięłam jednego apapa bo już nie potrafiłam wytrzymać, a i tak mało co pomógł
Boli mnie jeszcze żołądek już nie wiem co mam z tym robić. Czytałam, że siemię lniane jest dobre. Trzeba się w nie zaopatrzyć.
Generalnie czuje się tak jakby czołg po nie przyjechał.
Zamiast cytuj kliknęłam lubię to
Michasia dasz radę, na wizycie okaże się, że wszystko ok Pij dużo wody, może troszkę zelży. Wiem co to ten ból głowy, współczuję
Ja też dziś zrobię podejście do lekarza i oby usg Mo zrobił.
-
takasobieja wrote:raczej powinnas sie wstrzymac ze stosowaniem otrivimu... tam jest xylometazolina? wiadomo jesli juz konkretnie nie idzie oddychac to pryśnij ale staraj siie mimo wszystko tego nie uzywac
-
Izabela23 wrote:Cześć. Michasia i wszystkie wizytujące trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze,bo jak dobrze kojarzę to jest ich dość sporo dzisiaj?? Ja mam swoją jutro,ależ się stresuję.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny eh masakra...dziś zostalam w domu i mialam pracować w domu ale zamiast tego śpię i niedobrze mi na przemian. Od 13.30 mam niestety spotkania z klientami a ledwo siedzę. Zapach zupy mnie drazni. Nie dam rady jeść nic co ma smak i zapach. Masakra. Bardzo chciałabym móc pójść na L4 eh...Aniołek (23.11.2015 r.)
Aniołek (15.04.2016 r.)
Aniołek (08.08.2016 r.)
-
pabelka88 wrote:Izunia,a powiedz kochana ile dni po transferze u Ciebie będzie jutro? Ja też mam pierwszą wizytę w 5t6d z tym ze w czwartek! zastanawiam się co jutro zobaczysz...u mnie w czwartek 22dpt a 27 dni życia mojego kropka (transfer w 5 dobie).
pabelka88 lubi tę wiadomość