Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny,
Ja już czekam w poczekalni a wizyta dopiero na 20:00.
Wyjechałam wcześniej bo miałam jeszcze sprawy na mieście do załatwienia ale szybko poszło więc przyjechałam bezpośrednio do przychodni i czekam... A tu jeszcze jakieś opóznienie wiec pewnie wejdę po 20:00
Zaraz chyba tu jajo zniosę z minuty na minutę coraz większy stres!
Autentycznie się denerwuję.
Mam ogromną nadzieję że wszystko jest ok i liczę na serduszko.małamama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej Kobietki
Ja wizyte miała rano i do tej pory nie moge uwierzyć
Otóż 8 marcamój groszek miał 2,46mm biło serduszko ale do końca nie było wiadomo czy bedzie ok a dziś serduszko bije bardzo mocno a groszek już nie jest groszkiem tylko fasolką i ma 11,97mm jestem bardzo szczęśliwa teraz musi byc dobrze kolejna wizyta 19 kwietnia
A Wy jak dziewczyny jak wizyty mam nadziejęże u wszytkich beda dobre wieścipabelka88, magdaa, haneczka89, Scorpiolenka, Karolka14, megimeg, radiszka, Ellasi, takasobieja, gama, aher lubią tę wiadomość
-
Udało mi się dostać do lekarza na szybkie usg. Żadnych pomiarów, tylko serduszko. Widziałam je jak pięknie biło Głosu nie włączył bo gołym okiem było widać jak pika
Czekam na wieści z pozostałych wizytKarola - mama Julci i ... ?, magdaa, Scorpiolenka, Karolka14, megimeg, radiszka, Ellasi, takasobieja, gama, aher lubią tę wiadomość
-
No właśnie zdjęcie jakby robione odwrotnie niz poprzednie dlatego pewnie coś mi nie pasuje Zresztą usg było robione ze względu na serce a nie pomiarowe.
Karolcia nie mam jak dodać zdjęcia, aparatem z telefonu jakieś kiepskie wychodzi, światło się odbija. Spróbuję zrobić w dzień fotkę Ale chętnie zobaczę Twojego bąbla
-
http://pl.tinypic.com/r/1zfuf75/9 sówka ja mam takie tylko jakas linia na fotce mi sie zrobiła a poprzednio jej nie miałam
rudi lubi tę wiadomość
-
Karola - mama Julci i ... ? wrote:http://pl.tinypic.com/r/1zfuf75/9 sówka ja mam takie tylko jakas linia na fotce mi sie zrobiła a poprzednio jej nie miałam
Na telefonie zdjęcie mi się nie otwiera. Później włączę łapkami zobaczę Może i z moim coś pokombinuje.
-
nick nieaktualny
-
tomania2806 wrote:widziałam główkę i ciało dzidziusia akcji serca jeszcze nie było ale na tym etapie jest wszystko dobrze.
dostałam luteine i zastrzyki Clexane
wizyta za tydzień a wymiarów dziecka nie podał -
małamama wrote:Karola pozwoliłam sobie podglądnąć Twoją fasolkę, super jest, gratuluję
A u mnie na zdjęciu pęcherzyk ciążowy nie jest okrągły tylko taki spłaszczony, jak parówa. Nie wiem czy to dobrze