Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mirabelka30 wrote:sama nie wiem...coś... jakby cycki mnie mniej bolały. Nie wiem. Lekarka kazała narazie się nie martwić i zrobić w piątek, ale jakoś jestem załamana już.
Kochana beta nie spada a tylko mniej urosła więc nie martw się na razie na zapas a przynajmniej nie panikuj. Musisz wierzyć w swoją fasolkę!!!
-
Mirabelka trzeba walczyc do końca, przecież jeszcze nic nie jest przesądzone. Trzymam kciuki aby jednak było dobrze
musisz mieć nadzieję.
1 IUI X.2015 -, 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Karolka14 wrote:ja to nie moge rano w lozku wylezec maz happy bo wstaje przed nim i sniadanko robie:-)za to kolo 15 to jakbym zamiast mozgu papke miala wogole nie funkcjonuje,zapominam co mialam zrobic itp ne mowiac juz o ogromnej sennosci jesczE troche i minie dla mnie naj okres w ciazy To 5,6,7 mc pozniej maly koszmarek
Mam identycznie!
Rano wstaje bez problemu, ale w ciagu dnia padam. Myślec nie mogę- normalnie jak bezmózg jakiś, skupić się na niczym nie mogę, nawet strach samochodem jeździć
O tym że mi z rąk wszystko leci już kilka dni temu pisałam- normalnie człowiek demolka!
Dziś w pracy konfetti zrobiłam- upuściłam dziurkacz i się powycinane kołeczka rozsypały. W domu ciagle coś tłukęSzał!
Karolka14 lubi tę wiadomość
-
byłam na becie....nie wytrzymałam
beta
17.03- 240
23.03- 4715
Mirabelka, nastepna beta bedzie napewno bardzo ładna...zobaczysz
trzymamy kciuki !
ja tez jakaś ospała, wszystko mi wypada z rąk, jak ktoś mówi- to nie kumam
oo..to własnie ogłupiające działanie progesteronu !
czasem sie mówi, ze jakby ciężarnym połówkę mózgu wyjętoEllasi, Karolka14 lubią tę wiadomość
-
Mirabelka30 wrote:sama nie wiem...coś... jakby cycki mnie mniej bolały. Nie wiem. Lekarka kazała narazie się nie martwić i zrobić w piątek, ale jakoś jestem załamana już.
głowa do góry i tylko pozytywne myśli ok ?śle pozytywne fluidy :-)a na marginesie chyba mamy ten sam termin porodu co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 21:49
Mirabelka30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratulacje dla kolejnych Mam, które widziały swoje Maluszki. I podwójne gratulacje dla Izabela23 za bliźnięta!
A co do senności to powiem Wam, że u mnie kryzys już minął i o dziwo ostatnie dni nie tylko daję radę funkcjonować bez kawy, to jeszcze nie zasypiam razem z dzieckiem, ale mam trochę wieczoru dla siebie! -
witajcie to nie jesteście same ja rano tez wstaje bez problemu i jakos daje rade ale godzi 14 i odpływam dzis z mezem i córcią spaliśmy do 17
a co musimy sie wyspac na zapas
mdłości nadal sa ale na szczęście mniejsze za to zgaga sie pojawia
Gratulacje dla szczesliwych mamEllasi lubi tę wiadomość
-
A ja poza tym że pobolewają mnie piersi i popołudniami nie funkcjonuje, tzn mój mózg i ręce są w innym świecie nie mam właściwie innych objawów... Czasem tylko mnie coś w brzuchu podolewa, czy w jajnikach zakłuje, a poza tym nic. W sumie się tym trochę martwiłam, ale wizyta u gin mnie wczoraj uspokoiła- widziałam migające serduszko i dr powiedziała żeby się cieszyć z braku objawów
Powiedziała też że mdłości itp mogą się pojawić w każdej chwili więc korzystam teraz z życia bo nie znam dnia ani godziny
Dziewczyny czy lekarze proponowali Wam zwolnienie?
Moja zaproponowała, ale powiedziała że nic niepokojącego się nie dzieje więc nie brałam
Poczekam z tym do tych ew niefajnymi objawów które same mnie z normalnego funkcjonowania wyeliminują, albo na moment jak mnie ta moja robota całkiem z równowagi wyprowadzi -
Drogie Listopadkówki, tu Marcowa Mamusia. Jako że moje Szczęście jest już ze mną to chętnie odsprzedam detektor tętna płodu Jumper JPD 10056. U mnie tętno wykrył już w 10tc. Jestem pierwszą właścicielką, prześlę więcej info i zdjęcia na maila. Proszę o kontakt na zakrzewska.p(małpa)gmail.comSzymonek jest z nami od 11.09
3490gram, 57cm, 10pkt
-
Izabela23 wrote:Hej sorki,że dopiero teraz,ale nie miałam jak wcześniej
mamy bliźnięta
2 piekne zarodki ale na serduszka jeszcze za wcześnie
teraz leżę i mam mdłości
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Pabelka trzymam kciuki za jutro
!!!
Kurcze ja się boje, że serduszek nie zobaczę jutro i będzie załamka... dopiero bedzie 6+0... no ale wiadomo.Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
katerineczka wrote:Haneczka a w którym tygodniu jesteś? Może to zagnieżdżenia albo czas miesiacxki?