Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
magdaa wrote:Ja bym nie robiła. Te nerwy nie są wskazane. Co ma być to będzie. A jak się czujesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 16:50
-
Cześć. Ja się nie odzywam,bo moja energia jest bliska 0 nie mam kompletnie energii dzisiaj rybe na siedząco smażyłam porażka totalna,a jeszcze mi schabowe zostaly chyba beda surowe na swieta hehe. Zycze wam spokojnych swiat mam nadzieję,że po świętach bede miała więcej energii aby byc na bieżąco,bo ja nawet nie mam siły czytac
-
nick nieaktualnyMirabelka30 wrote:Też tak myślę. Co ma być to będzie, a stresem sobie nie pomogę. Robię i tak co moge. Czuję się zupełnie normalnie. Z objawów to mnie bolą tylko piersi.zadnych mdłości,a bardzo bym je chciała bo byłabym spokojniejsza;) od wczoraj śpię po pracy,ale może to tylko takie dni senne;) a no i jestem ciągle głodna;)
Mirabelka30 lubi tę wiadomość
-
Izabela23 wrote:Cześć. Ja się nie odzywam,bo moja energia jest bliska 0 nie mam kompletnie energii dzisiaj rybe na siedząco smażyłam porażka totalna,a jeszcze mi schabowe zostaly chyba beda surowe na swieta hehe. Zycze wam spokojnych swiat mam nadzieję,że po świętach bede miała więcej energii aby byc na bieżąco,bo ja nawet nie mam siły czytac
To chyba normalne. Ja mam też z tym problem. Wracam z pracy i leżę. Mój chłop zaniepokojony, ciągle pyta co się dzieje, czy ja źle się czuję bo nigdy w dzień nie leżałam a teraz codziennie Inaczej nie daje rady, nie mam siły funkcjonować.
-
Ellasi wrote:To chyba normalne. Ja mam też z tym problem. Wracam z pracy i leżę. Mój chłop zaniepokojony, ciągle pyta co się dzieje, czy ja źle się czuję bo nigdy w dzień nie leżałam a teraz codziennie Inaczej nie daje rady, nie mam siły funkcjonować.
Ja dzisiaj spałam godzinę wstalam chwilę coś porobilam i poszłam znowu spać tym razem bite 2 godziny... porażka,bo leze dalej i chyba chętnie dalej bym spała.
-
Izabela23 wrote:Ja dzisiaj spałam godzinę wstalam chwilę coś porobilam i poszłam znowu spać tym razem bite 2 godziny... porażka,bo leze dalej i chyba chętnie dalej bym spała.
Ja raczej leżę. Staram się nie zasypiać w dzień w obawie o to że w nocy nie będę mogła spać, a rano trzeba do pracy jecać. Ale w tym tygodniu zdarzyło mi się uciąć sobie drzemkę 2- godzinną po pracy.
Takie uroki ciąży
Podobno w II trymestrze to mija -
nick nieaktualny
-
takasobieja wrote:Jeśli pecherzyk jest mały to ma prawo zoltkowy być niewidoczny. U mnie już były zoltkowe 5+0 ale szybkie zagniezdzenie miałam.
Dziękuję
No dzisiaj pęcherzyk ciążowy miał 6,5mm czyli 0,65cm lekarz mówił, że ma prawo nie być widać jeszcze żółtkowego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 18:30
Ellasi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPistacja wrote:Dziewczyny ja dzisiaj spałam prawie cały dzień. Mogę sobie na to pozwolić bo to pierwsza ciaża, jestem na zwolnieniu, ale nadal. Dla mnie to nie normalne. Nie byłam się w stanie podnieść.
-
Ellasi wrote:Ja raczej leżę. Staram się nie zasypiać w dzień w obawie o to że w nocy nie będę mogła spać, a rano trzeba do pracy jecać. Ale w tym tygodniu zdarzyło mi się uciąć sobie drzemkę 2- godzinną po pracy.
Takie uroki ciąży
Podobno w II trymestrze to mijaEllasi, Pistacja lubią tę wiadomość
-
eunice. wrote:Dziewczyny ja już pp wizycie;) pecherzyk 8 mm -prawie 9 , lekarz mówi ze idealnie na ten etap ciąży;) mam założoną kartę i kolejna wizyta 7 kwietnia;)
Super!
Do następnej wizyty czekamy zatem razem- ja tez mam 7 kwietniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 20:16
-
Pistacja wrote:Jestem z Warszawy i obecnie to 7tc. Witałam się jakiś czas temu, ale potem spałam przez tydzień, więc mogło mi wiele umknąć
Pistacja,
Chyba wcześniej Cię tu nie zauważyłam.
Ja tez jestem z Warszawy- mało tu Warszawianek więc chyba będziemy miały luz na porodówkach
Dziś zaczęłam 8 tydzień ciązy (7t 0d).Pistacja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPistacja wrote:Dziewczyny ja dzisiaj spałam prawie cały dzień. Mogę sobie na to pozwolić bo to pierwsza ciaża, jestem na zwolnieniu, ale nadal. Dla mnie to nie normalne. Nie byłam się w stanie podnieść.
Ja w pierwszej ciąży na Początku też miałam taki czas, że NON stop spalam bylam tak zmęczona, że szok. Ale wszytskie badania miałam w normie. Taki urok był mojej ciąży, ale wiadomo że lepiej powiedz o tym lekarzowi może masz anemie, albo taki urok ciąży ..
Pistacja lubi tę wiadomość
-
Pistacja wrote:Ellasi,
To chyba dobrze, że nie będzie tłoku
To będzie mój pierwszy raz w roli pacjentki, jak narazie odwiedzam porodówki tylko zawodowo.
He... Ja na porodówce tez jeszcze nie leżałam, ale na innych odziałach zdarzyło się.
To że zapowiada się luz na porodówkach to dla nas dobrze
Pewnie za jakiś czas przejdziemy na tematy gdzie będziemy rodzić wiec fajnie że jest ktoś z mojego miasta