X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe szczęścia 2016
Odpowiedz

Listopadowe szczęścia 2016

Oceń ten wątek:
  • Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaa wrote:
    Ja bym nie robiła. Te nerwy nie są wskazane. Co ma być to będzie. A jak się czujesz?
    Też tak myślę. Co ma być to będzie, a stresem sobie nie pomogę. Robię i tak co moge. Czuję się zupełnie normalnie. Z objawów to mnie bolą tylko piersi.zadnych mdłości,a bardzo bym je chciała bo byłabym spokojniejsza;) od wczoraj śpię po pracy,ale może to tylko takie dni senne;) a no i jestem ciągle głodna;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 16:50

• Izabela23 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Ja się nie odzywam,bo moja energia jest bliska 0 nie mam kompletnie energii dzisiaj rybe na siedząco smażyłam porażka totalna,a jeszcze mi schabowe zostaly :-P chyba beda surowe na swieta hehe. Zycze wam spokojnych swiat :-) mam nadzieję,że po świętach bede miała więcej energii aby byc na bieżąco,bo ja nawet nie mam siły czytac :-P

PCO,hashimoto,wtòrny brak @,brak owu

wwgzvfxmo5sww7ny.png

ANIOŁEK 28 tc <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mirabelka30 wrote:
    Też tak myślę. Co ma być to będzie, a stresem sobie nie pomogę. Robię i tak co moge. Czuję się zupełnie normalnie. Z objawów to mnie bolą tylko piersi.zadnych mdłości,a bardzo bym je chciała bo byłabym spokojniejsza;) od wczoraj śpię po pracy,ale może to tylko takie dni senne;) a no i jestem ciągle głodna;)
    Damy radę:) ty wizytujesz 1 a ja 4.04 ;)

Mirabelka30 lubi tę wiadomość

• Ellasi Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabela23 wrote:
    Cześć. Ja się nie odzywam,bo moja energia jest bliska 0 nie mam kompletnie energii dzisiaj rybe na siedząco smażyłam porażka totalna,a jeszcze mi schabowe zostaly :-P chyba beda surowe na swieta hehe. Zycze wam spokojnych swiat :-) mam nadzieję,że po świętach bede miała więcej energii aby byc na bieżąco,bo ja nawet nie mam siły czytac :-P

To chyba normalne. Ja mam też z tym problem. Wracam z pracy i leżę. Mój chłop zaniepokojony, ciągle pyta co się dzieje, czy ja źle się czuję bo nigdy w dzień nie leżałam a teraz codziennie :) Inaczej nie daje rady, nie mam siły funkcjonować.

• Izabela23 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellasi wrote:
    To chyba normalne. Ja mam też z tym problem. Wracam z pracy i leżę. Mój chłop zaniepokojony, ciągle pyta co się dzieje, czy ja źle się czuję bo nigdy w dzień nie leżałam a teraz codziennie :) Inaczej nie daje rady, nie mam siły funkcjonować.

Ja dzisiaj spałam godzinę wstalam chwilę coś porobilam i poszłam znowu spać tym razem bite 2 godziny... porażka,bo leze dalej i chyba chętnie dalej bym spała. :-)

wwgzvfxmo5sww7ny.png

ANIOŁEK 28 tc <3
  • Ellasi Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabela23 wrote:
    Ja dzisiaj spałam godzinę wstalam chwilę coś porobilam i poszłam znowu spać tym razem bite 2 godziny... porażka,bo leze dalej i chyba chętnie dalej bym spała. :-)

Ja raczej leżę. Staram się nie zasypiać w dzień w obawie o to że w nocy nie będę mogła spać, a rano trzeba do pracy jecać. Ale w tym tygodniu zdarzyło mi się uciąć sobie drzemkę 2- godzinną ;) po pracy.
    Takie uroki ciąży :)
    Podobno w II trymestrze to mija :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    radiszka wrote:
    Niestety musze sie z Toba zgodzic... ile po cc jestes?

14msc :-) a ty też cc?

• haneczka89 Przyjaciółka

Wysłany: 25 marca 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja także po cc już 11 miesięcy

Aniołek 6t
    Beta hcg 4.05 - 90. /6.05 - 260
    ckaigzu3vxhfg0jw.png
  • Melisssa Koleżanka

Wysłany: 25 marca 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    takasobieja wrote:
    Jeśli pecherzyk jest mały to ma prawo zoltkowy być niewidoczny. U mnie już były zoltkowe 5+0 ale szybkie zagniezdzenie miałam.

Dziękuję :)
    No dzisiaj pęcherzyk ciążowy miał 6,5mm czyli 0,65cm lekarz mówił, że ma prawo nie być widać jeszcze żółtkowego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 18:30

Ellasi lubi tę wiadomość

34bw3e3krag0745o.png
  • Pistacja Koleżanka

Wysłany: 25 marca 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja dzisiaj spałam prawie cały dzień. Mogę sobie na to pozwolić bo to pierwsza ciaża, jestem na zwolnieniu, ale nadal. Dla mnie to nie normalne. Nie byłam się w stanie podnieść.

Ellasi lubi tę wiadomość

y2oqc8n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pistacja wrote:
    Dziewczyny ja dzisiaj spałam prawie cały dzień. Mogę sobie na to pozwolić bo to pierwsza ciaża, jestem na zwolnieniu, ale nadal. Dla mnie to nie normalne. Nie byłam się w stanie podnieść.
    Witaj chyba Cię tu jeszcze nie widziałam. .:) który tydzień? Skąd jesteś:)

• Izabela23 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellasi wrote:
    Ja raczej leżę. Staram się nie zasypiać w dzień w obawie o to że w nocy nie będę mogła spać, a rano trzeba do pracy jecać. Ale w tym tygodniu zdarzyło mi się uciąć sobie drzemkę 2- godzinną ;) po pracy.
    Takie uroki ciąży :)
    Podobno w II trymestrze to mija :)
    już to przerabiałam w poprzedniej ciąży także mi minęło wraz z I trymestrem :) ee ja któregoś dnia też spałam 3godz i o 20 już spać mi się chciało :P i o 21 padłam przed ciążą miałam okropne problemy ze snem a teraz spię jak dziecko

Ellasi, Pistacja lubią tę wiadomość

wwgzvfxmo5sww7ny.png

ANIOŁEK 28 tc <3
  • eunice. Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 10:55

magdaa, Ellasi, aher, tomania2806, haneczka89 lubią tę wiadomość

bl9c6iye5ipn0gv6.png
    w5wqjw4zjdm5vewv.png
    iv09df9h9ufd8f4g.png
    [*] grudzień 2015. Puste jajo płodowe.
  • Pistacja Koleżanka

Wysłany: 25 marca 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem z Warszawy i obecnie to 7tc. Witałam się jakiś czas temu, ale potem spałam przez tydzień, więc mogło mi wiele umknąć ;)

Ellasi, magdaa lubią tę wiadomość

y2oqc8n.png
  • Ellasi Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eunice. wrote:
    Dziewczyny ja już pp wizycie;) pecherzyk 8 mm -prawie 9 , lekarz mówi ze idealnie na ten etap ciąży;) mam założoną kartę i kolejna wizyta 7 kwietnia;)

Super!
    Do następnej wizyty czekamy zatem razem- ja tez mam 7 kwietnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 20:16

• Ellasi Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pistacja wrote:
    Jestem z Warszawy i obecnie to 7tc. Witałam się jakiś czas temu, ale potem spałam przez tydzień, więc mogło mi wiele umknąć ;)

Pistacja,
    Chyba wcześniej Cię tu nie zauważyłam.
    Ja tez jestem z Warszawy- mało tu Warszawianek więc chyba będziemy miały luz na porodówkach ;)
    Dziś zaczęłam 8 tydzień ciązy (7t 0d).

Pistacja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pistacja wrote:

Ja w pierwszej ciąży na Początku też miałam taki czas, że NON stop spalam bylam tak zmęczona, że szok. Ale wszytskie badania miałam w normie. Taki urok był mojej ciąży, ale wiadomo że lepiej powiedz o tym lekarzowi może masz anemie, albo taki urok ciąży ..

Pistacja lubi tę wiadomość

• Iwona92 Koleżanka

Wysłany: 25 marca 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka dziewczyny:) jestem pierwszy raz na forum ciążowym bo ogólnie dopiero tydzień wiem, że jestem w ciąży:) a dokładnie dziś mam 6 tydzień i 1 dzień.

Ellasi, magdaa lubią tę wiadomość

km5stgf676mwvjht.png
  • Pistacja Koleżanka

Wysłany: 25 marca 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellasi,
    To chyba dobrze, że nie będzie tłoku ;)
    To będzie mój pierwszy raz w roli pacjentki, jak narazie odwiedzam porodówki tylko zawodowo.

y2oqc8n.png
  • Ellasi Autorytet

Wysłany: 25 marca 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pistacja wrote:
    Ellasi,
    To chyba dobrze, że nie będzie tłoku ;)
    To będzie mój pierwszy raz w roli pacjentki, jak narazie odwiedzam porodówki tylko zawodowo.

He... Ja na porodówce tez jeszcze nie leżałam, ale na innych odziałach zdarzyło się.
    To że zapowiada się luz na porodówkach to dla nas dobrze :)
    Pewnie za jakiś czas przejdziemy na tematy gdzie będziemy rodzić wiec fajnie że jest ktoś z mojego miasta :)

‹‹ 102 103 104 105 106 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ