Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
witam się
u mnie dzis lepiej, jeszczw nie witałam sie z wc więc sukces
aż w szoku jestem. Lepiej nie zapeszam, bo jeszcze wymioty mnie dopadną a babkę muszę upiec.
Ellasi ja właśnie wychodzę finansowo dużo lepiej niż jakbym chodziła do pracy więc sie cieszęwypłata chociaż wynagradza mi moje złe samopoczucie.
Ellasi lubi tę wiadomość
-
Ellasi wrote:U Ciebie tez pewnie w ciagu ostatniego roku były jakieś premie itp. Powiedz proszę czy wliczają się one do wypłacanej teraz kasy?
W szkole nie mamy premii a dodatki motywacyjne.
Każda szkoła ma swój regulamin, u mnie dyrka zmienia dodatki co 3 miesiące.
Jak jestem długo na L4 to pewnie mi zabierze ten dodatek lub zmniejszy
-
aher wrote:Ellasi jeśli premie na kwitku masz jako opodatkowane to jak najbardziej wliczają się do średniej
Opodatkowane
Cudownie! Właśnie doszłam do wniosku że przez najbliższe kilka miesięcy nie opłaca mi się pracować
Chyba będę musiała z przełożonymi pogadać może jakoś mnie przekonają żebym na L4 nie poszła natychmiastaher lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytakasobieja wrote:Pytałaś o plamienie... teraz juz jest brązowe, ale rano normalnie podtarłam czerwoną rzadką krew
Kochana masz dopiero 4+5 Ty dopiero bedziesz miała objawynie martw się... zazwyczaj w tak wczesnej ciazy nie ma ich wcale... choć ja już miałam od samego początku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdaa wrote:Kochana co na to Twój lekarz?Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
nick nieaktualny
-
Melisssa wrote:Dziewczyny, a jeśli dzisiaj 5t0d widać było pęcherzyk ciążowy, to kiedy pojawi się pęcherzyk żółtkowy?
One nie pojawiają się jednocześnie?Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g.