Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Na szybko napisze - jest maluszek, jest akcja serca ale jest duzy krwiak
jutro ide do szpitala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 18:27
1 IUI X.2015 -, 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
magdaa wrote:Jest zarodek jest czynność serduszka ale jest też torbiel cialka żółtego:( w pt kolejna kontrola czy nie rośnie. Może się wchłonąć ale może też peknac a wtedy...
(jest mi zle. Boje sie bo mam czego.mam się obserwować w razie plamien od razu na IP
-
Jolcia1985 wrote:Na szybko napisze - jest maluszek, jest akcja serca ale jest duzy krwiak
jutro ide do szpitala
Jolcia1985 lubi tę wiadomość
-
magdaa wrote:Jest zarodek jest czynność serduszka ale jest też torbiel cialka żółtego:( w pt kolejna kontrola czy nie rośnie. Może się wchłonąć ale może też peknac a wtedy...
(jest mi zle. Boje sie bo mam czego.mam się obserwować w razie plamien od razu na IP
Magdaa,
Trzymaj się, odpoczywaj i bądź dobrej myśli! Jestem z Tobą! -
Jolcia1985 wrote:Na szybko napisze - jest maluszek, jest akcja serca ale jest duzy krwiak
jutro ide do szpitala
Jolcia,
Trzymam kciuki za pozytywne rozwiazanie. Szpital jest w sumie dobrą opcją, bo będziesz pod fachowa opieką. Trzymaj się i dawaj znać jak się sprawy mają.Jolcia1985 lubi tę wiadomość
-
adk_1989 wrote:U mnie widać tylko pęcherzyk, narazie brak akcji serca. Martwi mnie to bardzo ale lekarz uspokaja. Trzeba czekać.... Widzę ze nie tylko ja mam dzisiaj takie sobie wieści, trzymam za was kciuki dziewczyny!
Czasem pojawienie się serduszka to kwestia kilku godzin. Lekarz wie co mówi. Daj szanse maluszkowi i komfort dorastania- wiec odpoczynek i pozytywne myślenie to Twoje wyzwanie na najbliższe dni.
A ja trzymam kciuki!
Kiedy masz kolejną wizytę? -
Dziewczyny,
Skąd się te torbiele i krwiaki biorą?!
Widzę i po dzisiejszych wpisach na forum i z najbliższego otoczenia że to bardzo często się zdarza!
Ale na pocieszenie napiszę Wam, że u dziewczyn z mojego otoczenia zawsze torbiele znikały, a ciąże rozwijały się właściwie i rodziły się fajnie dzieciaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 20:07
-
nick nieaktualnyEllasi wrote:Dziewczyny,
Skąd się te torbiele i krwiaki biorą?!
Widzę i po dzisiejszych wpisach na forum i z najbliższego otoczenia że to bardzo często się zdarza!
Ale na pocieszenie napiszę Wam, że u dziewczyn z mojego otoczenia zawsze torbiele znikały, a ciąże rozwijały się właściwie i rodziły się fajnie dzieciaczki -
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:U mnie widać tylko pęcherzyk, narazie brak akcji serca. Martwi mnie to bardzo ale lekarz uspokaja. Trzeba czekać.... Widzę ze nie tylko ja mam dzisiaj takie sobie wieści, trzymam za was kciuki dziewczyny!
-
magdaa wrote:Dziękuję za słowa otuchy. Martwie się strasznie:(a mdli mnie przeokropnie...yhh idę spać; (((
Magdaa,
Domyślam się tylko co czujesz... To strasznie przykre, ale jest ogromna szansa na powodzenie wiec się nie załamuj, pamiętaj że Twoja wiara w powodzenie daje siłę do walki maluchowi.
Jak tylko poczujesz że coś nie tak gnaj na IP.
Skoro Cię mdli to znaczy że dziecko silne i pełne energii
Jestem z Tobą! Pisz co u Ciebie i tu wywalaj wszystkie swoje emocje i watpliwości- bo ważne żeby mieć komu się wygadać! Ja zawsze chętnie przeczytam Twoje posty i pocieszę.
Sama zresztą jestem pełna obaw o czym ciągle Was tu informuję
Trzymam kciuki!!!
magdaa, Karolka14 lubią tę wiadomość
-
Aleks
Fajnie że się odezwalaś!
Faktycznie ostatnie dni przyniosły trochę kiepski wieści i dla części z nas są czasem niepokoju.
O ile niepokój jest często nieracjonalny to te kiepskie wieści po kolejnych wizytach czy pobytach w szpitalu mogłyby nam odpuścić i odczepić się od nas!
A co tam u Ciebie? Jak sobie radzisz?Aleks9 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEllasi wrote:Magdaa,
Domyślam się tylko co czujesz... To strasznie przykre, ale jest ogromna szansa na powodzenie wiec się nie załamuj, pamiętaj że Twoja wiara w powodzenie daje siłę do walki maluchowi.
Jak tylko poczujesz że coś nie tak gnaj na IP.
Skoro Cię mdli to znaczy że dziecko silne i pełne energii
Jestem z Tobą! Pisz co u Ciebie i tu wywalaj wszystkie swoje emocje i watpliwości- bo ważne żeby mieć komu się wygadać! Ja zawsze chętnie przeczytam Twoje posty i pocieszę.
Sama zresztą jestem pełna obaw o czym ciągle Was tu informuję
Trzymam kciuki!!!
Kochana jesteś!Ellasi lubi tę wiadomość
-
Hej, dziękuję za wsparcie
emocje troszkę już ochłonęły. Na spokojnie muszę spakować się do szpitala, niestety trochę mogą mbie tam przetrzymać. Krwiak jest większy od pęcherzyka ciążowego, mały plus że jest nad nim a nie na dole. Martwie się oczywiście ale staram się być dobrej myśli.
Ten widok maluszka z serduszkiem - niesamowiteaż sie popłakałam
maluszek ma 1,17 cm.
1 IUI X.2015 -, 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik