X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe szczęścia 2016
Odpowiedz

Listopadowe szczęścia 2016

Oceń ten wątek:
  • Jolcia1985 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szybko napisze - jest maluszek, jest akcja serca ale jest duzy krwiak :-( jutro ide do szpitala :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 18:27

1 IUI X.2015 - :(, 2 IUI XI.2015 :(
    I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
    05.11.2016 Antoś ❤
    20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
    10.11.2018 jest ❤️😃 bracik

• Mirabelka30 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jej :( przykro mi, a w szpitalu na obserwację tylko? Będzie dobrze:)

• klauuudia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko sie nie denerwuj... bedzie dobrze . Zaciskamy kciuki! Dawaj znac co i jak...

Jolcia1985 lubi tę wiadomość

zrz69vvj3yqbx4nk.png
    zrz6jw4zaldusvqc.png
  • Moko Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klauuudia wrote:
    dziekuje kochane za trzymanie kciukow :) :) :) jest moje 18 mm szczescia <3 <3 <3 wszystko w porzadku :D uufff co za ulga i radosc :D
    Brawo, cudowne wieści:)

klauuudia lubi tę wiadomość

• Moko Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaa wrote:
    Jest zarodek jest czynność serduszka ale jest też torbiel cialka żółtego:( w pt kolejna kontrola czy nie rośnie. Może się wchłonąć ale może też peknac a wtedy...:((jest mi zle. Boje sie bo mam czego.mam się obserwować w razie plamien od razu na IP
    Trzymam kciuki żeby było dobrze i torbiel się wchłonęła. Wiem, że się na pewno martwisz, ale odpoczywaj i oczywiście obserwuj siebie i trzeba być pozytywnej myśli:)

• Moko Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolcia1985 wrote:
    Na szybko napisze - jest maluszek, jest akcja serca ale jest duzy krwiak :-( jutro ide do szpitala :-(
    Jolcia, najważniejsze, że się dopatrzyli tego krwiaka. Teraz poleżysz troszkę w szpitalu, ale jestem pewna, że krwiak się wchłonie, no i będziesz miała profesjonalną opiekę. Trzymajcie się cieplutko:)

• Karolka14 Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny od czego się robią te torbiele i krwiaki? Mam nadzieję ,że wszytko się Wam ładnie wchłonie 3 mam w kciuki

7u22s65gmika7d3f.png
  • _polin Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, trzymam za Was mocno kciuki. Musi być dobrze. :) Grunt właśnie, że u Was to zostało zauważone...

3jvz9vvj1ktqsgj2.png
  • Ellasi Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaa wrote:
    Jest zarodek jest czynność serduszka ale jest też torbiel cialka żółtego:( w pt kolejna kontrola czy nie rośnie. Może się wchłonąć ale może też peknac a wtedy...:((jest mi zle. Boje sie bo mam czego.mam się obserwować w razie plamien od razu na IP

Magdaa,
    Trzymaj się, odpoczywaj i bądź dobrej myśli! Jestem z Tobą!

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie widać tylko pęcherzyk, narazie brak akcji serca. Martwi mnie to bardzo ale lekarz uspokaja. Trzeba czekać.... Widzę ze nie tylko ja mam dzisiaj takie sobie wieści, trzymam za was kciuki dziewczyny!

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Ellasi Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolcia1985 wrote:

Jolcia,
    Trzymam kciuki za pozytywne rozwiazanie. Szpital jest w sumie dobrą opcją, bo będziesz pod fachowa opieką. Trzymaj się i dawaj znać jak się sprawy mają.

• Ellasi Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    U mnie widać tylko pęcherzyk, narazie brak akcji serca. Martwi mnie to bardzo ale lekarz uspokaja. Trzeba czekać.... Widzę ze nie tylko ja mam dzisiaj takie sobie wieści, trzymam za was kciuki dziewczyny!

Czasem pojawienie się serduszka to kwestia kilku godzin. Lekarz wie co mówi. Daj szanse maluszkowi i komfort dorastania- wiec odpoczynek i pozytywne myślenie to Twoje wyzwanie na najbliższe dni.
    A ja trzymam kciuki!

Kiedy masz kolejną wizytę?

• Ellasi Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Skąd się te torbiele i krwiaki biorą?!
    Widzę i po dzisiejszych wpisach na forum i z najbliższego otoczenia że to bardzo często się zdarza!

Ale na pocieszenie napiszę Wam, że u dziewczyn z mojego otoczenia zawsze torbiele znikały, a ciąże rozwijały się właściwie i rodziły się fajnie dzieciaczki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 20:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellasi wrote:
    Dziewczyny,
    Skąd się te torbiele i krwiaki biorą?!
    Widzę i po dzisiejszych wpisach na forum i z najbliższego otoczenia że to bardzo często się zdarza!

Ale na pocieszenie napiszę Wam, że u dziewczyn z mojego otoczenia zawsze torbiele znikały, a ciąże rozwijały się właściwie i rodziły się fajnie dzieciaczki :)
    Dziękuję za słowa otuchy. Martwie się strasznie:(a mdli mnie przeokropnie...yhh idę spać; (((

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Kiedy masz kolejna wizyte? 3maj sie:*

• Ellasi Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdaa wrote:
    Dziękuję za słowa otuchy. Martwie się strasznie:(a mdli mnie przeokropnie...yhh idę spać; (((

Magdaa,
    Domyślam się tylko co czujesz... To strasznie przykre, ale jest ogromna szansa na powodzenie wiec się nie załamuj, pamiętaj że Twoja wiara w powodzenie daje siłę do walki maluchowi.
    Jak tylko poczujesz że coś nie tak gnaj na IP.
    Skoro Cię mdli to znaczy że dziecko silne i pełne energii :)
    Jestem z Tobą! Pisz co u Ciebie i tu wywalaj wszystkie swoje emocje i watpliwości- bo ważne żeby mieć komu się wygadać! Ja zawsze chętnie przeczytam Twoje posty i pocieszę.

Sama zresztą jestem pełna obaw o czym ciągle Was tu informuję ;)

Trzymam kciuki!!!

magdaa, Karolka14 lubią tę wiadomość

• Aleks9 Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh dziewczyny widzę, że ostatnie dni są cholernie ciężkie i pełne obaw ale nie martwcie się- wszystko będzie okeej! ;*
    Trzymam za was wszystkie mocno kciuki i ściskam :)

Ellasi, magdaa, Karolka14, Moko lubią tę wiadomość

oar83e3kuvvfsi35.png
  • Ellasi Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleks :)
    Fajnie że się odezwalaś!
    Faktycznie ostatnie dni przyniosły trochę kiepski wieści i dla części z nas są czasem niepokoju.
    O ile niepokój jest często nieracjonalny to te kiepskie wieści po kolejnych wizytach czy pobytach w szpitalu mogłyby nam odpuścić i odczepić się od nas!

A co tam u Ciebie? Jak sobie radzisz?

Aleks9 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellasi wrote:
    Magdaa,
    Domyślam się tylko co czujesz... To strasznie przykre, ale jest ogromna szansa na powodzenie wiec się nie załamuj, pamiętaj że Twoja wiara w powodzenie daje siłę do walki maluchowi.
    Jak tylko poczujesz że coś nie tak gnaj na IP.
    Skoro Cię mdli to znaczy że dziecko silne i pełne energii :)
    Jestem z Tobą! Pisz co u Ciebie i tu wywalaj wszystkie swoje emocje i watpliwości- bo ważne żeby mieć komu się wygadać! Ja zawsze chętnie przeczytam Twoje posty i pocieszę.

Sama zresztą jestem pełna obaw o czym ciągle Was tu informuję ;)

Trzymam kciuki!!!
    ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
    Kochana jesteś!

Ellasi lubi tę wiadomość

• Jolcia1985 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, dziękuję za wsparcie :-) emocje troszkę już ochłonęły. Na spokojnie muszę spakować się do szpitala, niestety trochę mogą mbie tam przetrzymać. Krwiak jest większy od pęcherzyka ciążowego, mały plus że jest nad nim a nie na dole. Martwie się oczywiście ale staram się być dobrej myśli.
    Ten widok maluszka z serduszkiem - niesamowite :-) aż sie popłakałam :-) maluszek ma 1,17 cm.

1 IUI X.2015 - :(, 2 IUI XI.2015 :(
    I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
    05.11.2016 Antoś ❤
    20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
    10.11.2018 jest ❤️😃 bracik

‹‹ 141 142 143 144 145 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ