Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa od pozytywnego testu żadnego sexu po 1 strach po 2 wcześniejsza torbiel po 3 nadzerka po 4 nie mam za grosz ochoty-biedny mój mąż ale rozumie mnie i poczeka:) poza tym zasypiam jak dziecko przed 22 i budzę się z mdlosciami ehh..ale dziś zjadłam rozka truskawkowego alez miałam ochotę
)
-
My mamy zakaz ze współżyciem i jak zawsze to bywa "zakazany owoc najbardziej smakuje". Poniosło nas tylko raz, ale moja ochota na seks jest olbrzymia. Chyba chodzi też o naszą bliskość.
Wczoraj mąż zapodał gofry, a przed chwilą upiekł drożdżówki cynamonowe. W piekarza się chłopak bawi, jak ja powinnam unikać tego typu rzeczy;). No i mnie skusiło...znowu. -
nick nieaktualny
-
U mnie po sexie nie plamię, a czasem odczuwam brzuch, jakieś takie inne uczucie , że coś tam jest nowego:)
A powiedzcie mi dziewczyny które brały albo biorą Pimafucin, czy boli was po tym brzuch? Ja wczoraj wzięłam pierwszy raz i pół nocy mnie brzuch na dole pobolewał i nie wiem czy to może od tego? Jak myślicie?
-
magdaa u mnie mdłości są jak jestem głodna. Przez ostatnie 3 lata byłam na diecie, totalnie zmieniłam nawyki żywieniowe. Niestety teraz jak jestem w ciąży organizm upomina się o swoje. Mam ochotę na to czego nie jadłam przez te 3 lata:(((. Boję się ,że kilogramy będą rosły w zastraszającym tempie!
-
nick nieaktualny
-
Dada wrote:Mysza skad Ty takiego męża wzięłaś takie pyszności/kusisz tylko..
Ja chyba zapisze sie wcześniej do innego lekarza bo mam jakies dziwne sluzy a 2 tyg to długo zeby czekać...
Dziwne to znaczy jakie? Ja też cos dziwnego zaobserwowałam dzis. -
No właśnie jakie masz Dada?
Pati dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi, myślę że u mnie to było dużo śluzu bardzo rzadkiego bo było bialawe a nie przezroczyste.
Dziękuję dziewcxyny za porady
Ja w poprzedniej ciąży miałam ciągle infekcje non stop coś mnie swedzialo albo miałam seledynowy sluz.
Teraz też widzę ze zaczynają się różne tego typu problemy
Najbardziej wkurza mnie to że jak nie jestem w ciąży to w ogóle nie mam z tym problemu
Taki pech ze to mnie w ciąży tylko nawiedzaMysza76 lubi tę wiadomość
-
małamama wrote:U mnie po sexie nie plamię, a czasem odczuwam brzuch, jakieś takie inne uczucie , że coś tam jest nowego:)
A powiedzcie mi dziewczyny które brały albo biorą Pimafucin, czy boli was po tym brzuch? Ja wczoraj wzięłam pierwszy raz i pół nocy mnie brzuch na dole pobolewał i nie wiem czy to może od tego? Jak myślicie?a robilyscie wymaz na chlamydie,ureaplasme itp.?
-
katerineczka w ciązy srodowisko w pochwie bardzo sprzyja infekcjom niestety. Bierz tylko prysznic, zadnych kąpieli w wannie, basenów. Do higieny intymnej najlepsze wtedy szare mydło. Ja infekcji nie mam ale wydzielina biala czasem z rana tez mi tak spływa jak Tobie, myślę że to normalne
-
Mi nic nie spływa, ani nie cieknie, tylko biały śluz taki ciągnący się zauważyłam. Nie jest go dużo. A zobacze, co bedzie dzis w nocy, czy brzuch będzie bolał. W dzień nie odczuwam jakoś takich bóli.
Wymaz miałam robiont przed ciążą, i chyba z tego co pamiętam coś tam było nie tak, ale juz nie wiem jak sie nazywało to coś
Ide lulu, miłej nocki życzę, śpijcie spokojnie z maluszkami -
nick nieaktualny
-
Mysza zazdroszczę ci męża w kuchni
. Mój to tylko potrafi herbatę lub zupkę chińską zalać
.
Daj sobie kobieto spokój z dietą i warzywami, kiedy masz sobie dogadzać jak nie w ciąży. To dzidzia domaga się zakazanych potraw. Zbędne kg zje małe z mleczkiem mamytomania2806 lubi tę wiadomość
-
No i niestety te kilogramy niekoniecznie z mlekiem mamy odchodzą. Ja karmię do dziś a nadal na plusie. Aż się trochę boję tej ciąży pod tym względem.
Dawno nie pisałam, się ciężko znaleźć czas. W pracy mi się totalnie pokiełbasiło. Zawsze widziałam, że mój szef to świnia, ale i tak miałam o nim lepsze zdanie niż powinnam. W sumie już miałam ochotę rzucić to wszystko, ale nie mam pojęcia jak moja koleżanka miałaby dwa stanowiska obskoczyć, skoro ze swoim ledwo daje radę. A jeszcze moje?
Gratuluję wszystkich badań prenatalnych. Bardzo Wam zazdroszczę, bo my dopiero 11.05. Jestem też miło zaskoczona, że lekarze mówili o dziewczynach. Myślałam, że tylko chłopców na tak wczesnym etapie poznają