Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziwczyny ja już też po badaniach ale prenatalne mam dopiero za 3 tygodnie. Miałam wczoraj 2 wizyty U 2 różnych lekarzy bo tak mi się zdublowalo państwowa z prywatną i powiem wam że przepaść jest między jednym A drugim. Ten na NFZ wiecznie mnie straszy to widział przez 8 tygodni krwiaka ta z prywatnego nie teraz mam pomóc pęcherz za mały i dzidzia na za mało miejsca a u niej pęcherz jest idealny. Zobaczcie jak to sprzęt usg i obsługa właściwa tego cuda potrafią zdziałać cuda. Już nie chodzę na NFZ koniec ze stredowaniem mnie i mojej dzidzi.Wikusia -24.04.2006(10lat)
Ignacy-15.11.2010( 6lat)
Aniłek*-16.06.2015(12tyd)
Nowe szczęście-27.11.2016( 13t04d) -
Witam,ja dziś miałam wizytę w poradni genetycznej dostałam wyniki z testu Pappa - ryzyko wszystkich 3 trisomii niskie i nie ma wskazań do dalszej diagnostyki.Następna wizyta u genetyka po USG połówkowym 1.07. Jest dobrze i oby tak dalej i wszystkim nam tego życzę.
Pistacja, Shaili, radiszka, Karolka14, magdaa, Jolcia1985, Mysza76, 0lgam, aher lubią tę wiadomość
-
zxc wrote:Mamuśki
te które maja juz dzidziusia. Co polecacie przeciw rozstępom? Używam teraz oliwki, za tydzień chce kupić bio oil. Czytałam, zeby nie stosować oliwki.
Ja stosowałam kosmetyki dla mam firmy Ziaja i nie mam żadnych rozstępów. Oliwkę też stosowałam, jest bardzo dobra, ale strasznie potem plami ubraniazxc lubi tę wiadomość
-
kas50 wrote:Dziewczyny czy wy wspolzyjecie w ciąży czy raczej unikacie?
My współżyjemy od samego początku. Może nie za często bo mąż pracuje na wyjeździe ale jak jest to korzystamyU mnie nie ma żadnych przeciwwskazań. No może z mojej strony trochę mniejsze libido ale liczę na poprawę w II trymestrze
-
Jak najbardziej tak, tylko jakby trochę rzadziej, ale to chyba brak ochoty przez stres ale myślę,że teraz to się zmieniWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 14:28
-
My ze względu na krwiaka mamy zakaz. Najgorsze jest to, że mi libido wzrosłoale damy radę
1 IUI X.2015 -, 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
My mamy zakaz od samego początku ciąży. Najpierw miałam krwawienia w 6 tyg a teraz co chwilę borykam się z nawracającym grzybkiem
Nasz Aniołek 10.11.2015 [*] 6 tc-ciąża biochemiczna -
Dziewczyny. Jestem w 13 tyg i 2 dniu od samego rana mam bóle bardzo zbliżone do bólu miesiączkowego... dzwonię do swojego gin, ale póki co nie odbiera... czy któraś z Was tak miała?? Nie wiem czy jechać na IP czy czekać...
Shaili wrote:Dziewczyny. Jestem w 13 tyg i 2 dniu od samego rana mam bóle bardzo zbliżone do bólu miesiączkowego... dzwonię do swojego gin, ale póki co nie odbiera... czy któraś z Was tak miała?? Nie wiem czy jechać na IP czy czekać...
-
Shaili wrote:Dziewczyny. Jestem w 13 tyg i 2 dniu od samego rana mam bóle bardzo zbliżone do bólu miesiączkowego... dzwonię do swojego gin, ale póki co nie odbiera... czy któraś z Was tak miała?? Nie wiem czy jechać na IP czy czekać...
Ja codziennie odczuwam ból miesiączkowy.
Wydaje mi się, że jak nie ma krwawienia i skurczy, to wszystko jest w porządku.
Doooti lubi tę wiadomość
-
hej
Ja na początku maiałam cały czas takie pobolewania jak na @, lekarz powiedział, ze to wszystko w porządku i tak ma być. Nie przejmowałam sie nimi. Jak Ci bardziej dokuczają, czy staja sie coraz boleśniejsze, to warto poradzić się lekarza.
Co do współżycia, to trochę rzadziej niż przed ciążą, a teraz ze względu na infekcje musimy trochę odpuścić. A od jakiegoś tygodnia, może troche dłużej odczuwam jakby to moje libido wzrosło, na pewno jest większe niż na początku. Ale to może też przez to, ze postanowiłam się nie stresować tak wszystkim, i odpuścić. Co ma być to będzie, a będzie dobrze:) -
Dzięki dziewczyny
Właśnie dzwonił gin i kazał wziąć no spe i odpoczywać. To jest ból do wytrzymania, tylko po prostu po raz pierwszy boli mnie tak typowo miesiaczkowo i trochę mnie to zbiło z tropu.
Ja dzisiaj po pierwszym genetycznym. Dzieciak mój ma ponad tydzień zapasu. Wszystko jest ok po badaniu. Natomiast i tak wykonałam test PRISCA. Mały (duże prawdopodobieństwo) strasznie fikał. Fajne te dzieciaki.
Także pozytywnie na majówkę!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 17:09
Shaili, kas50, magdaa lubią tę wiadomość
-
A macie jakieś plamienia po współżyciu? Czytałam ze mogą sie zdarzyć wiec nie panikuje
My ze strachu kochalismy sie tylko 2 razy i za każdym miałam różowe plamienie, ale to chyba z tych torbieli bo one krwawia przy kazdym badaniu czyli nawet dotyku. Więc raczej sobie odpuscimy zabawę