Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a czy wasi ginowie robią na wizycie posiew pochwy? I czy robilyscie kiedyś wymaz w kierunku chlamydii,ureaplasmy i mycoplasmy?
Zastanawiam się właśnie czy tego nie zrobić ze względu na częste infekcje:/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moj gin jeszcze nie robil. Mowil tylko ze posiew zrobimy ok 20tyg tak profilaktycznie a poki sie na nic nie skarze i nie mam zadnych objawow a i on niczego niepokojacego nie widzi to nie ma potrzeby. W poprzedniej ciazy tez mialam tylko posiew w polowie ciazy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam bole podbrzusza i krzyza i mowil ze to od tej macicy i spanie na brzuchu zmniejsza te dolegliwosci. Czytalam tez w necie o tym. Troche poleze na brzuchu ale jakos szybko sie zaraz przekrecam...tylko zeby mnie bol kosci ogonowej nie dopadł jak w poprzedniej ciazy to będzie ok
-
Ja też mam tyłozgięcie ale niestety nabyte po ostatniej cesarce. Dwa tyg po porodzie przeprowadzalismy się do nowego domu i przeforsowalam się. Oprócz tego mam dyskopatię i cały czas boli mnie w krzyżu, promieniuje aż na prawe biodro. Boję się co będzie dalej...
Stara babka inwalidka;))) ciąży się zachciało, zamiast wnuki bawić,))))(
-
Ja mam tyłozgięcie macicy. Ale co do spania na brzuchu, to zdarza mi się to bardzo często, co bardzo mojego męża stresuje, bo boi się o Dzidziora. Ja uwielbiam spać na brzuchu i korzystam póki mogę
Dada - u mnie zaraz przy rozszerzaniu diety wróciły miesiączki. Także nie miałam tego problemu. Raczej w drugą stronę, bo trzeba się było zabezpieczać, jako że lekarz po cc pozwolił na ciążę najszybciej po półtora roku.
Co do witamin, to ja z racji karmienia cały czas brałam feminovit+dha i jeszcze dodatkowo dha. Jak zaczęliśmy się starać o dzidziusia, to prócz tego jeszcze doszedł mi kwas foliowy. I taki zestaw biorę. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a ja nie wstaję w nocy na siku, w ogóle to chyba za mało piję.Dzisiaj leżę, zaraziłam się od córki i jestem przeziębiona, gardło mnie boli okropnie.Prócz tego mam wrazenie, ze przeszły mi zupełnie mdłości, tylko trochę piersi bolą,ale minimalnie. Jestem cała w stresie.Ale apetytu jak nie miałam, tak nie mam i chyba już ze 3 kilo mam na minusie.Po weekendzie chyba umówię się na wizytę, chociaż już sama nie wiem.Strasznie sie boję.
-
nick nieaktualny