Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja prawie codziennie mam mdlosci. Najczesciej zaczynaja sie po drugim sniadaniu:(( ta ciaza jakas ciezsza jest pod wzgledem tych objawow ehh
-
Ja mam za to codziennie zgagę ale już się do niej przyzwyczaiłam.
Co do ruchów,już czuję syneczka codziennie przed snem jako takie pływanie albo lekkie drapanie od środka a dwa razy był mały kopniaczek jak zbyt długo byłam w pozycji siedzącej.Może dlatego, że to druga ciąża i jutro zaczynam 20 tydz a łożysko na tyniej ścianie.W 16 tyg też czułam ruchy raz na kilka dni.
Spokojnie jeszcze trochę i wszystkie poczujecie swoje maleństwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 19:37
-
Ja też dzisiaj nawet się zmartwiłam, że wcześniej czułam ruchy wiadomo delikatne a teraz od wczoraj cisza ale jestem dobrej myśli, że znów mój maluszek się rozrusza,a dokładnie w tej chwili czuję delikatne bąbelki więc już troche mniej się denerwuje. A wizytę mam 17.06 więc tydzień niepokoju.
A mdłości miałam tylko w 2 miesiącu ciąży tak ze 4 tygnie i od tamtej pory nic.Shaili lubi tę wiadomość
Córeczka Igunia;)
-
Witam mamusie:) dołączam do Was, bo termin zmienił mi się na 26 listopada. Chociaż wiem, że wiele może się zmienić
I u mnie też prawdopodobnie dziewczynka:) Mdłości i wymioty u mnie też jeszcze są. Chociaż mam nadzieję, że co raz rzadziej:)
Aniołki [*][*]Posti77, anian90, małamama lubią tę wiadomość
-
No to tak..
Moja pierwsza ciąża (rok temu) zakończyła się w 10 tyg. (puste jajo) i musiałam mieć zabieg w maju 2015. W listopadzie 2015 druga ciąża i to samo - koniec stycznia tego roku zabieg, dostałam jedną miesiączkę i niespodziewanie:) zaszłam w ciążę. Ale ta ciąża od początku rozwijała się prawidłowo (co prawda biorę Luteine, Clexane, Acard). Wczoraj byłam na wizycie i Dzidziuś zdrowy i duży:) Bo jak patrze na opis suwaczka to tam jest waga maleńka w porównaniu do wagi mojego Dzidziusia. Dlatego z grudnia wskoczyłam na listopad:) Jeszcze nie mogę uwierzyć, że wszystko jest dobrze. Nie przyzwyczajam się też do płci ( bo tu wiele może się zmienić). I czekam teraz na pierwsze ruchy...
A lat mam 27 (jeszcze:-))
Aniołki [*][*] -
Super wieści z wizyt gratuluję poznania płci.
Ten kojec morherhood premium nie jest za duży. Ma miła poszewkę i szerszą te cześć dolna. Ogólnie nie wiem cxy warto dopłacić te różnice między zwykłym a tym, ale ja nie żałujękupiłam go w promocji w empiku teraz jest już drozszy.
-
Cześć dziewczyny witam nową mamę na forum
Jakoś tu tematy zdechły
Ja dziś byłam na zakupach i kupiłam czapeczkę taka śliczna dla naszej małej i kilka akcesoriówtakie małe rzeczy a tak cieszą
Pozdrawiam cieplutko wszystkie mamusie i życzę udanych wizyt
-
nick nieaktualnySuper Scorpionelka
trzeba kupować jak się trafi, zeby wszystkiego na raz nie kupować.
Witaj Maju
Gratuluje Dada
Mdłości - juz nie pamiętam co to jest
Ruchy dziecka sa uzależnione od moich emocji. Ekscytacja lub radość to czuje maluszka. I to jak mocno, a tak to spokojnie sobie siedzi -
nick nieaktualny
-
Kto wizytuje w nast.tyg.?
Ja mam wizytę w środę rano.
Jeszcze tylko badania muszę zrobić swieze na wizytę.
Dziś mnie lekkie bóle podbrzusza zlapaly,ale jak polezalam to przeszło.