Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli kogoś brakuje (albo nie ma jakiś danych) a chce się dopisać to proszę o info
My mamy do wyboru połówkowe w niedziele (19+4) albo za tydzien we wtorek (20+6)
Zobaczymy jeszcze kiedy pójdę
Info zgłaszać szybciej nie muszę wiec spoko. -
Zazdroszcze tego wizytowania ja dopiero swoja wizyte u ginki mam 21 czerwca a polowkowe gdzies okoloce 7 lipca mysle . Tyle czekania ajjj
-
rudi wrote:Dziewczyny a ta poduszka z tego linku
http://allegro.pl/motherhood-kojec-poduszka-dla-kobiet-super-kocyk-i5046409041.html
to jest ten sam kojec co na stronie moterhood, bo cenowo to się znacznie różnią
http://motherhood.pl/sklep/kojec-premium-47/
Nie , ten ze strony motherhood to wersja premium ma 25cm wiecej. Nie wiem jak w tym spać.
Ja mam ten z linku allegro i przy wzroście 174cm jest idealny dla mnie. Zresztą na stronie motherhood też jest.
Co do usg i wizyty ja dopiero 5 lipca ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2016, 09:33
-
nick nieaktualnyZbieram sie w sobie zeby zamówić taka poduszkę
. Najlepiej spala bym na plecach, ale się naczytałam, wiec staram się nie.
Gratuluje chłopca!
Zazdroszczę Wam, ze wiecie co nosicie pod serduszkiem. Ja do 16 tygodnia bylam pewna chłopca, a teraz po jednym zdjęciu z usg mysle, ze dziewczynka. A wizyta 20 czerwca -
Co do wagi ja tez już 3 kg na plusie, ale wierzcie mi teraz to dopiero będzie nas przybywać.
A co do bólu gardła, męczę się z nim już 3 tygodnie i nie przechodzi. Zjadłam już przez tydzień antybiotyk Duomox i jedynie odetkało mi zatoki!!! Laryngolog stwierdził ze to podrażniona śluzówka i czasem tak się zdarza w ciąży i ustąpi po rozwiązaniu - no żesz, ale mnie pocieszyłDostałam Gargarisma do płukania gardła i wstrętny LarimaxT w sprayu - po prostu olej roślinny do nawilżania gardła - tak naciąga po nim na wymioty ze aż strach !!! Ale zrobię wszystko byle przestało boleć bo zwariuję !!!
-
Ja wczoraj byłam USG żeby podejrzec co tam w brzuszku siedzi i odrazu ukazał sie nam... no 100% dowód na chłopaka
Dobrze że nie trzeba było żadnych poważnych pomiarów rówić bo mały fikal cały czas koziołki. Wiem tylko że w 16 tygodniu mamy 9,5 cm i wazymy 113 gr
.Lekarz powiedzial , że nosze w sobie porządną porcję frytek
Badania połówkowe mam za 3 tygodnie w 19 tygodniu bo lekarz chciał załatwić to przed moim wyjazdem na urlop, żeby mieć pewność, że wszytko jest OK.
teraz jak juz znamy płeć to zaczynamy myśleć nad imieniemtomania2806 lubi tę wiadomość
-
dzastmi wrote:Ja wczoraj byłam USG żeby podejrzec co tam w brzuszku siedzi i odrazu ukazał sie nam... no 100% dowód na chłopaka
Dobrze że nie trzeba było żadnych poważnych pomiarów rówić bo mały fikal cały czas koziołki. Wiem tylko że w 16 tygodniu mamy 9,5 cm i wazymy 113 gr
.Lekarz powiedzial , że nosze w sobie porządną porcję frytek
Badania połówkowe mam za 3 tygodnie w 19 tygodniu bo lekarz chciał załatwić to przed moim wyjazdem na urlop, żeby mieć pewność, że wszytko jest OK.
teraz jak juz znamy płeć to zaczynamy myśleć nad imieniem
GratulacjeFajnie już wiedzieć kto mieszka w brzuszku, ja parę dni temu się dowiedziałam i też myślimy nad imieniem dla synka a to wcale nie takie proste :p
-
Co do kataru i zatok warto robic sobie inhalacje nawet z samej soli fizjologicznej. Jesli nie masz nebulizatora to i tak mozna pomyslec o zakupie bo przy malym dziecku sie przydaje. Ja odkad mam to stosuje przy katarze. Corce tez szybko przechodzi.
My tez myslimy nad imieniem. Mamy pewne typy ale ciezko wybrac. -
xMadzik wrote:Gratulacje
Fajnie już wiedzieć kto mieszka w brzuszku, ja parę dni temu się dowiedziałam i też myślimy nad imieniem dla synka a to wcale nie takie proste :p
U nas też synek i prawdopodobnie będzie OlekTo jedyne imię, przy którym jesteśmy z mężem zgodni
xMadzik lubi tę wiadomość
Ruzia
-
Jak to jest u Was dziewczyny z tymi ruchami maluszka?? Chodzi mi o to czy takie gilgotanie, łaskotanie czujecie codziennie czy raz na jakiś czas... Ja od ok 2 tyg.czułam takie gilgotanie w brzuchu, ale nie mam 100% pewności że to to. To moja piewsza ciąża, a do tego mam łożysko na przedniej ścianie. Od wczoraj cisza, zaczynam się trochę niepokoić... jak to u Was wygląda? ?
Nasz Aniołek 10.11.2015 [*] 6 tc-ciąża biochemiczna