Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka Kaja Nadia Nina. Teraz bralam pid uwage Nela.
Moze wejdz sobie na strone z rankingiem imion w 2015 roku. Wydrukuj sobie liste lub spisz z niej imiona ktore ci sie podobaja. Tam jest ponad 200 imion. My tak zrobilismy teraz. Najpierw ja skreslalam te co odpadaly z roznych powodow. Pitem maz. Zostalo kilka i sposrod nich wybralismy. -
rudi wrote:Nie mam pomysłu na imię dla mojej córeczki a wszyscy dosłownie wszyscy (a mam już tego dość hehe) się o to mnie pytają.
Nie chcę imienia oklepanego ani dziwacznego. Może mnie natchniecie
Mnie zawsze podobało się imię Iga lub Marcelina
My czekamy na LeonaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 09:18
Nasz Aniołek 10.11.2015 [*] 6 tc-ciąża biochemiczna -
Widze ciekawy temat poruszacie,my dla córci juz mamy wybrane imię ale moze na razie sie nie będe chwalić. Już tu padło na forum raz:) Dla chłopaka to u nas był by ogromny problem , chociaż mi sie podoba Tymon albo Filip, ale mój brat ma syna Filipka, a Tymon sie nie podoba mężowi. Mam nadzieję że z naszej dziewczynki nie zrobi się juz chłopczyk
-
Ja już po wizycie
Dzidziuś bardzo spokojny według lekarza, prosił mnie, żebym bardzo o niego dbała ale mam traktować ciążę jako normalnąLuteinę aplikuję ostatni tydzień ze zmniejszoną dawką i odstawiam. Wszystkie witaminy, które stosowałam wykańczam i przerzucam się na Mama DHA premium.
Przepisano mi nystatynę. Tylko nie zapytałam ile tego stosować do pochwy, mam też to brać po kąpielach w basenie czy jeziorach. Czyli mogę wyjechać na Mazury i pływaćMam unikać słońca, bo mi się mogą ciemne plamy porobić ze względu na moją piegowatą cerę
A z tym wydrukiem imion tak zrobię, wykreślę co mi się niepodoba i każę swojemu lubemu
Ale jestem dzisiaj szczęśliwa, że wszystko dobrzeLekarz potwierdził płeć i śmiał się, że ci....pkę widzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2016, 14:24
Scorpiolenka lubi tę wiadomość
-
No właśnie z tymi imionami to jest tak, że jednym się podoba a inni kręcą nosem. Mi się np. imię Helena podoba a moje koleżanki kręcą nosem, że im się to ze starszą osobą kojarzy a mi właśnie nie.
Wszyscy mnie o imię pytają a jak coś wymyślę, to zaraz kręcą nosem. Chyba do samego porodu będę wszystkich trzymać w niepewności, bo zwariuję -
Cześć. Ja dawno,dawno sie nie odzywalam,ale czytam was na biezaco
chociaż widzę,ze większość uciekła na fb
U nas bedzie synek i córkaja od kilku tygodni mam zalozony szew na szyjce i ogolnie prowadzę leżący tryb życia
Widze rozmowy prowadzicie o imionach,no to jest trudny temat,bo jak cos fajnego to bardzo popularnego my juz wybralismy i niestety sa to popularne imiona jednak w mojej okolicy ucichł szał na te ktore wybralismy -
Hej dziewczyny
może głupio to zabrzmi ,ale czy macie obawy jak sobie poradzicie finansowo po przyjsciu na świat dzieciatka?Ja dlugo czekalam na dwie kreseczki ,a teraz zamiast się cieszyć to mam obawy czy sobie poradzimy finansowo.Mój mąż się ze mnie śmieje,może to jest normalne w ciąży?
-
Sylwia nie jesteś sama, mnie też co jakiś czas nachodzą takie myśli, że będzie ciężko, zwłaszcza ze teraz nie pracuje i nie zarabiam tyle co kiedyś, tylko tyle co z L4. A do tego mieszkam z teściową, a chce jak najszybciej wybudować dom. Czasami to myśle że mnie jakaś depresja już dopada jak myślę ile trzeba na wszystko kasy.
Sylwia77 lubi tę wiadomość
-
Nie martwcie sie za duzo na zapas, na pewno damy rade za wszystkim, jak trzeba bedzie przycisnac pasa to przycisniemy i bedzie dobrze
trzeba myslec pozytywnie, bo oszalejemy. Najwazniejsze, zeby maluszkom niczego nie brakowalo a z cala reszta sobie poradzimy
małamama, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
jeśli byłaby któraś zainteresowana to ma na sprzedaż ubranka po mojej listopadowej córeczce, mam też dużo kombinezonów zimowych ale jeszcze ich nie wystawiałam
Pozdrawiam i życzę wszystkim dużo zdrówka !!
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=2573142