Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wszystkiego najlepszego! Sama rok temu należałam do listopadowych przyszłych mam :)jednak synek pchał się na świat i zostałam wrześniową mamą. Celebrujcie każdy dzień ciąży to tak szybko mija i mimo, że będąc w ciąży szczególnie trudnej leżącej i tak po narodzinach dziecka tęskni się za tym okresem...dużo zdrowia dla mam i malutkich fasolek w brzuszkach!
Jolcia1985, pati85, Scorpiolenka, Karola - mama Julci i ... ?, miomao, cortezia lubią tę wiadomość
Mama Aniołka 11tc oraz Wiktorka 34 tc
PCO, niedoczynność z Hashimoto, laiden hetero, niedobór białka s, dodatni antykoagulant tocznia -
nick nieaktualny
-
radiszka wrote:Sówka_83 witaj w moich okolicach? Jakie to dokładniej okolice? Z której strony Rze?
Moja beta dziś 1045, w poprzedniej ciąży taką miałam tydzień wcześniej, ale chyba jest dobrze, nie wiem czy powtarzać, czy dać sobie spokój.
Ja jeszcze do was nie dołączam za dużo przeszłam zeby po dwóch betach tu oficjalnie dołączyć . Jeśli jutrzejsza da ładny przyrost to po cichu się przywitam:)
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
michasia-K wrote:Dziewczyny macie jakies sposoby na mdłości? Co prawda nie mam porannych,ale za to wieczorne i strsznie mnie mecza
Ja pije wodę z jodem +cytryna. Pomaga ale na chwile. Pójście na długi spacer też mi pomogło dzisiaj, ale już wróciły mdłości także zaraz znów szklanka wody i jakoś idzie. Od imbiru mnie od rzuca, ale też słyszałam że pomaga do herbaty starty świeży. Przy pierwszej ciąży jadłam na potęgę truskawi i arbuza przy mdłościach tez pomagało. Chyba musze jutro kupić arbuza!
-
katerineczka wrote:Takasobieja dwie bety to już całkiem sporo zapraszamy!Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
hejka to widze że ja nie jestem jedyna z tymi mdłościami masakra jakaś dziś to juz na maksa mam dosyc musze co jakis czas coś zjeść mąłe porcję to wtedy jest ok najgorzej jest koło 10-13 ale małe posiłki pomagają i nie moge najadać sę do syta bo wyedy mdłośc sa jeszcze większe no i co mi pomaga to sen
-
Ruzia wrote:Jolcia rodziłam się 08.11. a terminu porodu jeszcze nie znam, bo nie byłam u lekarza, ale korzystałam z internetowych kalkulatorów porodu i pokazują mi podobnie 10-11.11., więc jest duuuuża szansa
Ja pierwszą ciążę też miałam blisko swoich urodzin.
Ja 11.11 a termin mialam na 6.11 - tyle, ze Szymek się pośpieszył i jest z 1.11
a teraz wg kalkulatorów wychodzi 2-3.11
Tylko ja bym nie chciała podwójnych urodzin, uwazam ze kazdy powinien miec swoj dzieńMarzena7772 lubi tę wiadomość
-
a dziś mialam/mam brązowy śluz i nie wiem co myśleć, wizyta za tydzien.
Nic pozatym, teraz jakby mnie mdli wiec moze to jednorazowe i nic nie znaczy...
sama już nie wiem..
Co ma być to będzie. Chyba.