Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dawno mnie nie było, ale nadrobiłam
Czas leci jak oszalały. Dziś zaczęliśmy 7 tydzień, wizyta już za tydzien!
Witam nowe dziewczynki
Wstępna tabelka jest tu
- https://docs.google.com/spreadsheets/d/107s3gTLDKyecj-i8j3OQZtFOkngLWw3MA0NXpXtRq5s/edit#gid=0
Ja potem jak ktoś nowy się dopisuje to sortuje wg daty
A żeby mogła być lista na pierwszej stronie to trzeba ją napisać w HTMLu (mogę zdobyć kody ) ale musiałaby je wkleić osoba ktora założyła wątek (czyli Ika21) i to aktualizować
i przy okazji zapisać ten link - bo na glownej nie zapiszemy wszystkiego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 23:39
Ellasi lubi tę wiadomość
-
Ja jestem ze Śląska a dokładnie Bytom. W Bytomiu jest bardzo dobry szpital ze świetnym sprzętem, pracuje w nim m.in moja pani doktor , jak są jakieś cięższe przypadku to trafiają właśnie tutaj.
Ja już myślę o dalekiej przyszłości a powinnam się na razie skupić na tym co tu i teraz
Dziewczyny a czy używacie już jakiś specjalistycznych kosmetyków? Czy z tym można jeszcze poczekać?
Dopisałam się do tabletki
Marzena772 - pochodzę z Rybnika dokładnie nowinyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 07:18
1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Witam się z rana Wstałam z okropnym bólem głowy, nie wiem jak ja przetrwam dzisiejszy dzień. Najvhętniej poratowałabym się tabletką. Jakie macie sposoby na ból glowy w ciąży?
Widzę, że koleżanki z wielkich miast, ja z Kalisza, nieco mniejszgo, ale ponoć najstarszego miasta w Polsce -
Ellasi wrote:Jolcia,
Beta super!
Ja jako panikara pewnie jeszcze raz bym zrobiła betę żeby sprawdzić jak przyrasta, ale ja po przejściach z cp jestem więc nie myślę racjonalnie
Dziewczyny,
Skąd jesteście? Z jakich miast jeśli można zapytać? -
Nie było mnie zaledwie 2 dni na forum,a tyle do czytania.
Witam się z wszystkimi nowo przybyłymi "ciężarówkami".
Ja fizycznie czuję się super,ale psychicznie dużo gorzej czarne myśli mnie nachodzą bo zaczęłam czytać o prenatalnych ( a bede mieć napewno ). Już się boję,wtedy to mi napewno ciśnienie skoczy
Aher na ból głowy najlepsze nawadnianie,co najmniej pół litra mineralnej naraz ( u mnie działa ).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 08:29
cortezia lubi tę wiadomość
-
Ja mam ciągłe uczucie jakbym miała jakąś gule w przełyku. Mogę pic jedynie zielona herbatę, albo wode, nic innego nie przechodzi mi przez gardło, już mnie odpycha od ryb i słodyczy. No nic najwżniejsze, żeby maleńswto było zdrowe jak wszystko przyjmę na klate:)
Paju już dopisałam się do tabeli -
Witam wszystkie nowe dziewczyny. Sporo już tu się dzieje nie było mnie kilka dni a tu czytam i końca nie ma. Ja ostatnio mam sajgon w domu a od tego tygodnia doszły mi mdłości i najgorsze ranki i wieczory a tak to bym spała ale niestety muszę mieć oczy szeroko otwarte przy moim synku. Piesi mnie też nie bolą ale w poprzedniej ciąży też wcale nie bolały i jak narzazie się ciesze.
Co co łykania witamin to lekarz kiedyś mi powiedział ze najlepiej to naturalne witaminy lepiej się wchłaniają wiec soki samemu robione czy sałatki owocowe jak i warzywne. A tak to tylko kwas foliowy.
Ja jestem z Białegostoku
-
Witam się i ja w Listopadówkach! ponad 4 lata czekałam na swój mały cud! doczekałam się! nasza ciąża dzięki pomocy in vitro! mam nadzieję że nasz cud będzie trwał,i tu z Wami zostanę! pozdrawiam!
Scorpiolenka, Jolcia1985, radiszka, miomao, Ellasi, kark lubią tę wiadomość
-
pabelka88 wrote:Witam się i ja w Listopadówkach! ponad 4 lata czekałam na swój mały cud! doczekałam się! nasza ciąża dzięki pomocy in vitro! mam nadzieję że nasz cud będzie trwał,i tu z Wami zostanę! pozdrawiam!
Pieknie Cie tu widzieć
Śląsk wita!
Mikołów blisko Katowicpabelka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie było mnie kilka godzin i tyle nadrabiania
Ja jestem z Olkusza
A co do mojego strasznego bólu głowy to woda wczoraj nie pomogła, ale dziś już troszke lepsze samopoczucie:)
Witam się z wszystkimi nowymi ciężarówkami i pozdrawiampabelka88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny