Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymaaadzik1207 wrote:Witamy się z rana z mega mdłościami,ledwo zjadłam.
A może tak Marzena by wpisała po kolei nas na listę;)jest na 1 stronie i często aktywna;)
Ja nie mogę się dodać do tabelki...nie wiem czemu;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 11:00
-
miomao wrote:Mąż wrócił do domu i pani w aptece mu wcisnęła Pharmaton Matruelle. Moze na początku wezme przez kilka dni, bo przez to przeziębienie mało jem, a do tego w ogóle jestem bardzo wybredna.
PICOLLINA, a truskawki powinno sie jesć w ciąży jak one tak uczulają?
Jolcia1985, miomao lubią tę wiadomość
-
radiszka wrote:Ja z okolic Rzeszowa jest tu ktos z tad? jak narazie to widze ze miszmasz po calym kraju hehe
Bylam wlasnie na bHCG mialam nie robic ale bylam przy okazji akurat obok lab wiec nie dalo mi i zrobilam. Wynik po 15. 3majcie kciuki!
Będziemy trzymać kciuci;))radiszka lubi tę wiadomość
-
radiszka wrote:Ja z okolic Rzeszowa jest tu ktos z tad? jak narazie to widze ze miszmasz po calym kraju hehe
Bylam wlasnie na bHCG mialam nie robic ale bylam przy okazji akurat obok lab wiec nie dalo mi i zrobilam. Wynik po 15. 3majcie kciuki!
Oczywiście trzymam kciukiradiszka lubi tę wiadomość
-
miomao wrote:Nie było mnie kilka godzin i tyle nadrabiania
Ja jestem z Olkusza
A co do mojego strasznego bólu głowy to woda wczoraj nie pomogła, ale dziś już troszke lepsze samopoczucie:)
Witam się z wszystkimi nowymi ciężarówkami i pozdrawiam
Szkoda, że nie pomogła, mam nadzieję, że to tylko taki u Ciebie jednorazowy ból.
miomao lubi tę wiadomość
-
Radiszka - również kciukam za piękną betę
Ja dzisiaj z rana miałam troszkę stresów, mój kochany czarny kociak podniósł mi ciśnienie, wskoczył na szafkę, na którą nigdy nie skakał bo było za wysoko dla niego i strącił srebrnego, ceramicznego kociaka, którego dostałam od szwagierki na 30 urodziny. Kociak roztrzaskał się i przy okazji zrobił dziurę i zarysowania na podłodze. Czarny jakby nigdy nic uciekł .
Ogólnie to mamy w domu 2 kociaki - młodszy to chłopak (ten co zabił mi kota dzisiaj:P, mam nadzieję, że na szczęście ), straszny rozrabiaka, drugi jest starszy, stateczna, grzeczna panienkaradiszka lubi tę wiadomość
1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Radiszka kciuki zaciśnięte. Czekamy na wieści.
Jolcia ja też mam czarnego kota,ale mój to grzeczny raczej,taki przytulak do głaskania. Jak był młodszy ,to też broił pozbawił mnie wszystkich doniczek z parapetów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 12:12
radiszka lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Ja czytam w miarę na bieżąco ale pisać to już nie zawsze jest jak
Już się nas trochę nazbierało, fajnie
U mnie chyba wszystko co nieprzyjemne związane z ciążą dopiero się zacznie. Czuję to w kościach w każdy dzień, dziś zmulona lekko jestem a i głowa jakaś ciężka. A tu pracować trzeba. Ale nie narzekam, warto się pomęczyć
Jestem z okolic Rzeszowa
Milego spokojnego dnia Listopadówkimiomao, radiszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycortezia wrote:Szkoda, że nie pomogła, mam nadzieję, że to tylko taki u Ciebie jednorazowy ból.
-
nick nieaktualny
-
Ok no to jak będę na laptopie to się tym spróbuję zająć...
Ja mam wizytę 15 marca.. to już będzie jakoś prawie 8 tydzień więc coś już powinno być widać.. niestety lekarz do którego idę nie ma super mega wooow sprzętu.. Ale w związku z tym daje wszystkim skierowanie na prenatalne na Nfz oczywiście.. więc On będzie prowadzić moją ciąża. .. No a druga sprawa to fakt, ze jest dobry.. dba o swoje pacjentki i małych pacjentów;)) -
Tomania no to jesteśmy sąsiadkami Ty Chorzów, ja Bytom
Ja mam wizytę w poniedziałek, ale na 100% nic nie będzie widać , pani doktor na pewno wie dlaczego chce mnie zobaczyć za parę dni :)ciekawe czego się dowiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2016, 13:52
tomania2806 lubi tę wiadomość
1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
nick nieaktualny