Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas chyba będzie Nadia
chociaż jeszcze wszystko może się zmienic, ale mamy wielką nadzieję że płeć już nie xD czekam na ostatnie prenatalne żeby już mieć taką pewność
Polin waga niezłaale widzę że też termin szybciej
po prostu szybciej zobaczycie swoje Dzieciątko
Pochwalę się jakie pantofelki zrobiłam dla naszej Małejaphrodita, Scorpiolenka, _polin, małamama, Posti77, zxc lubią tę wiadomość
-
małamama wrote:Śliczne cudenka możesz robić na sprzedaż
U nas miała być
Nadia b. Ładnie nam się podoba, później miala być Laura a teraz Nina została:-)
U nas właśnie tez był wybór między Laura i Nadiajeszcze Lucyna mi się spodobała, ale będzie Nadia
Dziękuję Dziewczynyno już koleżanka zamówiła sobie u mnie takie
może uda się cosik zarobić
sama przyjemność
-
_polin wrote:Z szyjką też mnie nastraszył, bo jego zdaniem 25 mm, a dzisiaj miałam 37, więc mojej szyjeczki nie ruszają moje skurcze
Ogólnie dziewczyny mam małego klocuszka - 1900g.
Mi gin 2 tygodnie temu po badaniu na fotelu powiedział że szyjka 15 mm i jest ok.... Jak do tej pory nie oszczędzam się, pracuje i normalnie żyje, leże tylko w nocy.
A waga naprawdę konkret! Czytałam ,że w 30tyg dziecko waży 1,5kg. Ale co usg to inny pomiar. Zależy od aparatu. Mojej koleżance wróżyli 4,7kg już w szpitalu a urodziła 3,7. Więc luz -
A - byłam w Świecie Dziecka oglądałam wózki. Postraszyli mnie ,że czas oczekiwania to 3 miesiące wiec zamówiłam na allegro i mam już w domu
Łożeczko z materacem zamówiłam tego samego dnia. Plus kilka ciuchów i pierdutków. I powiem szczerze że chodz nie czytałam co bedzie mi potrzebne to wydaje mi się ze mam juz większość ważnych rzeczy a zajęło mi to 1 dzień
Fotelik, przewijak na łóżko, kombinezon , butelki, tetre, kocyk, recznik, zamówienie na allegro, wanienka w ikei, kosmetyki w gemini. To też zajmie mi 1 dzień...
-
Wirginia - ja chętnie u Ciebie coś zamówię jeśli masz czas oczywiście
W wiadomości prywatnej wyśle Ci mój adres mailowy to podeślij mi kilka zdjęć, podaj cenę a na pewno coś wybiorę.
Tymczasem wysłałam zaproszenie do przyjaciółek - przyjmij proszę -
Posti to rzeczywiście szybko ci poszło to zamawianie.U mnie trwa dłużej ,bo ja bardzo niezdecydowana jestem.Zanim coś zamówię to siedzę w necie i przeglądam,porównuję a potem i tak coś innego wybieram.Materacyk też już zamówiłam ale już na pościel nie mogę się zdecydować bo za duży wybór.
Mam pytanie:jak zamawiałam materacyk do łóżeczka to wzięłam też ten klin bo był niedrogi ale czy rzeczywiście jest przydatny? Pamiętam,że z pierwszym synkiem podstawiałam książki pod nogi łóżeczka żeby było podwyższenie,więc klin może będzie lepszy.Używała któraś z Was? -
Ja uzywalam klina. Snek bardzo ulewal i dostawal od tego dusznosci. Mimo podlozonych klockow pod nogi lozeczka dawalam jeszcze klin. Lekarze zalecali jak najwiekszy pion. Teraz tez bede uzywac klina nawet zapobiegawczo bo nie chcialabym przechidzic przez ten koszmar drugi raz. -
Nie znam sie ale jak widzę na allegro zdjęcia tych poduch na których leżą maluchy to nie mogę patrzeć jak te dziecko jest wygięte
może zastosowanie pod materac zminimalizuje ten efekt. Mam nadzieje że u nas podwyższenie łóżeczka wystarczy...
-
No i w moczu wyszly mi bakterie dosc liczne. Bede musiala posiew zrobic. Poza tym micz ok. Morfologia niexnaczne odchyly co w ciazy jest normalne. Hemoglobina ok.
Mam wyniki glukoza na czczo 81, po godz 101, po dwoch godz. 115 takze ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2016, 14:38
-
nick nieaktualny
-
Posti77 wrote:
A waga naprawdę konkret! Czytałam ,że w 30tyg dziecko waży 1,5kg. Ale co usg to inny pomiar. Zależy od aparatu. Mojej koleżance wróżyli 4,7kg już w szpitalu a urodziła 3,7. Więc luz