Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
no właśnie też sie zdziwiłam, że wysoka ta beta.
21.02. byłam u gina na wizycie (zmieniłam na 1 cykl), było widac tylko duży niepęknięty pęcherzyk z krwiaczkiem, nie zauważył owulacji, dał skierowanie na laparoskopie, więc wiecie jakie było moje zdziwienie dziś...Ellasi lubi tę wiadomość
-
Bo caly czas pisze z telefonu komorkowego, a nie chce mi sue laptopa otwierać.
Straszne jest to jak sie rozleniwilam. Kiedys za laptopa duzo bym zrobila, a teraz szybciej jest odblokować telefon.
Jutro sie wpisze
Jestem ciekawa co 22.03 zobacze na usg. Dwa czy jeden pecherzyk. Lekarz powiedzial, ze 50% jest szanas na to,ze ten drugi sie utrzyma. Jest taki biedny malutki. -
Michasia,
Czekam więc żebyś zapisała się na liście. Doskonale Cię rozumiem. Ja najczęściej też z telefonu, albo tabletu korzystam
Przyłączam się do pytania Megimeg- bliźniaki są możliwe?
Byłaś już na usg?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 23:02
-
O rany, u mnie wczorajsza beta 15dpo 602 !!!, mąż dopiero by spanikował jakby była dwójka .
Michasia super jakby u Ciebie okazało się że będą blizniaki no i piękna beta . To do 22.03 trzymasz nas w niepewności ?pabelka88 lubi tę wiadomość
1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Hej dziewczyny;) ja mam takie okropne mdłości i wymioty, ze ledwo obiad mężowi robię.. wszystkie zapachy mnie drażnią.. No z dnia na dzień taka zmiana!!! Jestem w szoku.. No ale jakby nie patrzeć to już 7 tydzień więc może i więcej objawów masakra...
Jeszcze czasami odczuwam taki lekki ból w podbrzuszu i w jajnikach ale ponoć to normalne.
To pozdrawiam Was serdeczne jak będę na laptopie to się wpisze na listę.. a wizytę mam 15 w godzinach rannych -
O ja ile mas przybyło. Wszystkim nowym zafasolowanym gratuluję!!! Ja miałam betę w 17do 980MIU/ml a jest jeden cudowny pęcherzyk. Faktycznie chyba od przyrostu zależy. Ja też mam wizytę 22.03 i mam nadzieję usłyszeć bicie serduszka.
-
Cześć laski. Ostatnie 3 dni mnie nie było ale cały czas czytam choć już trochę się pogubiłam tyle nas jest ..Fajnie:)
Te mdłości mieć to dobrze i niedobrze . Te co mają cierpią a te co nie maja się zamartwiaja tak jak ja. Z objawów tylko piersi . Baaaaaardzo boją i zmęczenie. No i brzusio boli jak jestem w ruchu, przechodzi jak się kładę.
Katerineczka a Tobie też serducho kołacze? Ja mam 18,03 do kardiologa na fundusz. Szybko mnie wepchneli. Choć nie jestem przekonana do lekarza na fundusz, chodzi o podejście...
A poza tym bajki...
Na l4 to narazie jestem na serce, może przed świętami powiem, nie będę świnią, muszą szukać kogoś na moje miejsce. Jak z tymi sprawami u Was?