Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ellasi wrote:O już się zapisałaś
Super!
Dziewczyny proszę dopisujcie się na liście- bo dopiero tam widać jak nas dużo i na jakim jesteśmy etapie z forum ciężko wyłowić pewne informacje.
Mi coś nie dziala i nie moge sie wpisać;/ -
Cześć dziewczyny ja od rana czyli standardowo od 5 biegam za moją córcia jednoczesnie sprzątanie domu trochę ogrodu i tak szczerze nie mam już sily u mnie pojawiła się straszna ochota na śledzie i sok pomarańczowy czasami mdłości i lekki ból głowy który dokucza od rana a tak po za tym czuje się dobrze
-
Cześć dziewczyny
Ja dziś nawet nieźle póki co, chyba na mdłości pomaga mi zjedzenie czegoś neutralnego jeszcze w łóżku np chrupek kukurydzianych. Co prawda tylko dziś taki luksus bo mąż w domu. Muli mnie, ale na szczęście mniej niż zwykle. Wypróbujcie, może też Wam będzie lepiej -
wcinam sie w rozmowe :p
Katernaczka, Ciebie boli brzuch, ale gdzieś czytałam że na początku to moze być normalne. Czekamy na ten poniedziałek bo będzie dużo nowych wieści, na pewno same bardzo dobre
Mnie za to dziwnie pobolewa talk jakby lewy jajnik:( nie wiem czy to może cos znaczyć niedobrego chyba nikt nie pisał o takich dolegliwościach:(
-
Mała mama fajnie ze się wcinasz oj i mi zezarlo post.... mnie boli różnie raz mnie tak rozxpycha raz cmi a raz właśnie jajnik. Najbardziej mnie martwi to ze prawie ciągle coś tam odczuwam. Z synek tez mnie bolał brzuch ale zdecydowanie rzadziej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 18:34
-
To gratulujemy i zapraszamy Izabelo:)
Katerineczko pocieszyłaś mnie bardzo bo już myślałam że coś jest nie tak, ja niestety nie mam porównania i wszystko mnie przeraza, że coś może być nie tak. Do poniedziałku niedaleko to na pewno lekarz rozwieje wszytke twoje złe przeczucia -
małamama wrote:To gratulujemy i zapraszamy Izabelo:)
Katerineczko pocieszyłaś mnie bardzo bo już myślałam że coś jest nie tak, ja niestety nie mam porównania i wszystko mnie przeraza, że coś może być nie tak. Do poniedziałku niedaleko to na pewno lekarz rozwieje wszytke twoje złe przeczucia
-
witajcie kochane nie jesteście same mnie tez boli brzuch ale tak jakoś dziwnie podobno macica się rozszeża i dlatego boli w 1 ciązy tez mnie bolał ale prawie 5 lat temu i już dokladnie nie pamietam do kiedy to było nuby mam 9 tydzień i z miesiączki termin na 21 października azle z usg ciaza duzo młodsza i termin na 7 listopada fajnie by było bo moj chrześniak jest z 7 marca mój 2 bratanek z 7 czerwca no i ja z 7 kwietnia więc nasepna 7 bedzie miła :)zobaczymy co mi powiedzą 22 marca martwie się bo maluszek ma dopiero 2,46 mm i jest bardzo mały jak na wiek ciazy z miesiączki więc pewnie temu tak jest bo późno była owu czas pokaże oby wszystko było ok bo już sie nie moge doczekać by powiedzieć dobrą nowine córci która co dzienni pyta co mi jest że sie martwi
-
katerineczka wrote:Że może boleć to wiem na pewno bo z synkiem miałam bezproblemowa ciążę a właśnie bolalo tez codziennie. Ale teraz boli mnie więcej niż nie boli. Ale tak jak mówicie w poniedziałek pewnie się wszystkiego dowiem
-
małamama wrote:To wychodzi na to że musimy trzymać kciuki żeby ten poniedziałek był udany:)
Ja sie czuje właściwie jak by ciąży nie było, ani mdłości ani nic. Tylko od czasu do czasu taki lekki ból tego jajnika. To może ja sie musze martwic