X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe szczęścia 2016
Odpowiedz

Listopadowe szczęścia 2016

Oceń ten wątek:
  • radiszka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Gratuluje nowych fasolek!
    Ja bylam wczoraj u gin z zaskoczenia bo ktos zrezygnowal. Najpierw mnie nastraszyl bo pow ze nic nie widzi ale potem znalazl pecherzyk 4mm. Malutki ale wierze ze urosnie :) kolejna wizyta 01.04.
    Milego dnia!

zrz63e5exqf8isey.png

ex2bgu1r8d1oj5e0.png
  • maaadzik1207 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellasi wrote:
    O już się zapisałaś :)
    Super!
    Dziewczyny proszę dopisujcie się na liście- bo dopiero tam widać jak nas dużo i na jakim jesteśmy etapie :) z forum ciężko wyłowić pewne informacje.

Mi coś nie dziala i nie moge sie wpisać;/

Rośnij kinderku ❤❤❤
    16udgywlq3r6pkjj.png
  • malutka199922 Koleżanka

Wysłany: 12 marca 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :-) ja od rana czyli standardowo od 5 biegam za moją córcia jednoczesnie sprzątanie domu trochę ogrodu i tak szczerze nie mam już sily :-) u mnie pojawiła się straszna ochota na śledzie i sok pomarańczowy :-) czasami mdłości i lekki ból głowy który dokucza od rana a tak po za tym czuje się dobrze :-)

ganne6hhb130fhee.png

zpbn8iiks1s4kzhl.png
    zpbn8iikgfn8r0ke.png
  • maaadzik1207 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michasia gratuluję dwóch kropeczek ;))

Witam z rana i znów z mega mdłościami;/ ja oszaleje;(

Rośnij kinderku ❤❤❤
    16udgywlq3r6pkjj.png
  • aher Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Ja dziś nawet nieźle póki co, chyba na mdłości pomaga mi zjedzenie czegoś neutralnego jeszcze w łóżku np chrupek kukurydzianych. Co prawda tylko dziś taki luksus bo mąż w domu. Muli mnie, ale na szczęście mniej niż zwykle. Wypróbujcie, może też Wam będzie lepiej :)

m3sx3e3ksd1nt9wx.png
  • asiuś Ekspertka

Wysłany: 12 marca 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michasia też miałam dwa dominujące pęcherzyki przed zastrzykiem, ale nie wiem czy dwa pękły. Lekarz mówił że szanse na bliźniaki są znikome. Miałaś szczęście :) Ja też bym chyba chciała ale chyba bym sie jeszcze bardziej bała.....

uwo9kw7iyrjkbtpx.png
  • katerineczka Ekspertka

Wysłany: 12 marca 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiuś no kolacze niestety. Ale na razie to się martwię tymi moimi bólami brxucha bardziej. Bardzo lekko mnie boli ale odczuwam praktycz nie przez większość dnia. Mam wizytę w poniedzialek to zobaczymy co mi powie na to lekarz.

16udskjo53emf7uv.png74dij44jpribg1eo.png
  • małamama Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wcinam sie w rozmowe :p
    Katernaczka, Ciebie boli brzuch, ale gdzieś czytałam że na początku to moze być normalne. Czekamy na ten poniedziałek bo będzie dużo nowych wieści, na pewno same bardzo dobre :)
    Mnie za to dziwnie pobolewa talk jakby lewy jajnik:( nie wiem czy to może cos znaczyć niedobrego chyba nikt nie pisał o takich dolegliwościach:(

ex2buay3pdd4m8hy.png
  • katerineczka Ekspertka

Wysłany: 12 marca 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała mama fajnie ze się wcinasz oj i mi zezarlo post.... mnie boli różnie raz mnie tak rozxpycha raz cmi a raz właśnie jajnik. Najbardziej mnie martwi to ze prawie ciągle coś tam odczuwam. Z synek tez mnie bolał brzuch ale zdecydowanie rzadziej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 18:34

• Izabela23 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. :-) Mogę dołączyć? Jak fajnie,że tak Was duzo :-) Ja również będę mamą listopadowa :-)

Ellasi, pabelka88, radiszka lubią tę wiadomość

PCO,hashimoto,wtòrny brak @,brak owu

wwgzvfxmo5sww7ny.png

ANIOŁEK 28 tc <3
  • małamama Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To gratulujemy i zapraszamy Izabelo:)
    Katerineczko pocieszyłaś mnie bardzo bo już myślałam że coś jest nie tak, ja niestety nie mam porównania i wszystko mnie przeraza, że coś może być nie tak. Do poniedziałku niedaleko to na pewno lekarz rozwieje wszytke twoje złe przeczucia ;)

ex2buay3pdd4m8hy.png
  • Izabela23 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małamama wrote:
    To gratulujemy i zapraszamy Izabelo:)
    Katerineczko pocieszyłaś mnie bardzo bo już myślałam że coś jest nie tak, ja niestety nie mam porównania i wszystko mnie przeraza, że coś może być nie tak. Do poniedziałku niedaleko to na pewno lekarz rozwieje wszytke twoje złe przeczucia ;)
    Takie pobolewanie brzuszka raczej jest normalne. Ja w pierwszej ciąży gdzies do 8-9 tydz miewalam takie bóle :-)

wwgzvfxmo5sww7ny.png

ANIOŁEK 28 tc <3
  • Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie kochane nie jesteście same mnie tez boli brzuch ale tak jakoś dziwnie podobno macica się rozszeża i dlatego boli w 1 ciązy tez mnie bolał ale prawie 5 lat temu i już dokladnie nie pamietam do kiedy to było nuby mam 9 tydzień i z miesiączki termin na 21 października azle z usg ciaza duzo młodsza i termin na 7 listopada fajnie by było bo moj chrześniak jest z 7 marca mój 2 bratanek z 7 czerwca no i ja z 7 kwietnia więc nasepna 7 bedzie miła :)zobaczymy co mi powiedzą 22 marca martwie się bo maluszek ma dopiero 2,46 mm i jest bardzo mały jak na wiek ciazy z miesiączki więc pewnie temu tak jest bo późno była owu czas pokaże oby wszystko było ok bo już sie nie moge doczekać by powiedzieć dobrą nowine córci która co dzienni pyta co mi jest że sie martwi

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • katerineczka Ekspertka

Wysłany: 12 marca 2016, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Że może boleć to wiem na pewno bo z synkiem miałam bezproblemowa ciążę a właśnie bolalo tez codziennie. Ale teraz boli mnie więcej niż nie boli. Ale tak jak mówicie w poniedziałek pewnie się wszystkiego dowiem

• małamama Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wychodzi na to że musimy trzymać kciuki żeby ten poniedziałek był udany:)
    Ja sie czuje właściwie jak by ciąży nie było, ani mdłości ani nic. Tylko od czasu do czasu taki lekki ból tego jajnika. To może ja sie musze martwic

ex2buay3pdd4m8hy.png
  • Izabela23 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katerineczka wrote:
    Że może boleć to wiem na pewno bo z synkiem miałam bezproblemowa ciążę a właśnie bolalo tez codziennie. Ale teraz boli mnie więcej niż nie boli. Ale tak jak mówicie w poniedziałek pewnie się wszystkiego dowiem
    A to jeśli mocno boli to nie wiem czy to normalne,ale na pewnojest w porzadku. W poniedziałek sie uspokoisz :-) ja dopiero 23 marca mam do lekarA

wwgzvfxmo5sww7ny.png

ANIOŁEK 28 tc <3
  • Izabela23 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małamama wrote:
    To wychodzi na to że musimy trzymać kciuki żeby ten poniedziałek był udany:)
    Ja sie czuje właściwie jak by ciąży nie było, ani mdłości ani nic. Tylko od czasu do czasu taki lekki ból tego jajnika. To może ja sie musze martwic
    Mnie tez pobolewa od czasu do czasu jajnik. Macie jakieś zachcianki juz?

wwgzvfxmo5sww7ny.png

ANIOŁEK 28 tc <3
  • małamama Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zauważyłam wczoraj na zakupach, że idę zauważam coś i ogarnia mnie mega ochota na to, a za chwile mi przechodzi na coś innego:) Zeżarła bym wszystko:D

pabelka88, tomania2806 lubią tę wiadomość

ex2buay3pdd4m8hy.png
  • Izabela23 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie to już senność ogarnia tym bardziej,ze w nocy źle spałam,ale nie będę spała jeszcze,bo znowu o północy sie obudze hihi.
    Ja dzisiaj dostalam naglej chęci na cos z musztardą :-)

wwgzvfxmo5sww7ny.png

ANIOŁEK 28 tc <3
  • małamama Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ze snem też mam problem, ale to pewnie przez to że pracowałam po 12 h dziennie a teraz na l4 to zmęczenie jest bez porównania i spać sie nawet tak nie chce:)
    Dobrej nocki życzę ;)

ex2buay3pdd4m8hy.png
‹‹ 36 37 38 39 40 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ