Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Izabela23 wrote:Mnie tez pobolewa od czasu do czasu jajnik. Macie jakieś zachcianki juz?
Na zakupach nie zauważyłam jakiś specjalnych akcji, ale reklamy w tv zaczynają na mnie działać
Co do bóli brzuch... Ja się dziś wzięłam za wiosenne porządki, wywaliłam ciuchy z szafy i zaczęłam przeglądać, wyrzucać i na nowo układać. Tak się namachałam rękoma że aż dół brzucha mnie rozbolał. Chyba jednak nie powinnam przeginać
Trzeba się oszczędzać.
A ok południa miałam znowu mdłości to było coś okropnego. Połoźyłam się i przespałam najgorszy czas, tj ok 1,5 godziny. Zastanawiam się jK ja będę funkcjonować jak te mdłości zaczną się rozkręcać. Planowałam do sierpnia- września pracować, dokończyć projekt który realizuję- nie chciŁam nikogo zostawiać z rozgrzebaną pracą, ale teraz zaczynam się zastanawiam czy dam radę
A Wy pracujecie? Jakie macie plany dotyczące L4?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2016, 21:09
-
witajcie ja tez mam mdłości dziś już myslałam że mi przeszło ale nie nadal są do tego mam ochotę na coś ostrego zupki chińskie sa ok wiem że to nie zdrowe ale z julka tez je jadłam na potęgę i cos czuje że bedzie 2 dziewczynka
-
nick nieaktualny
-
Cześć. Pati85 jesli plamienie jest brazowe to raczej nie powinno dziace się nic złego. A masz może zaparcia? Bo ja kilka lat temu bylam przekonana,że boli mnie lewy jajnik i pobieglam na usg do gina i okazało ,ze ten ból to nie jajnik a raczej jelito bo bylo "zapchane". A jakis czas temu zaczal mnie bolec zaś prawy jajnik i gin powiedział,że kobiety czesto nie rozrozniaja bolu jajnika od bolu w jelitach. Może i u Ciebie tak jest?? Plamisz dalej?
-
pati85 wrote:Czesc, dzisiaj przy podcieraniu czysto, przy myciu tez, wiec ustapilo. Dzisiaj caly dzien sobie poleze i poodpoczywam. Mam nadzieje, ze ten incydent sie nie powtorzy
Czy Wy też tak źle śpicie? Mnie szybko muli wieczorem,ale staram sie nie kłaść wcześnie,a w nocy ciagle się budze i mam takie chore sny. Wrr...
-
Izabela23 wrote:Super,w takim razie to na pewno jednorazowy incydent...
Czy Wy też tak źle śpicie? Mnie szybko muli wieczorem,ale staram sie nie kłaść wcześnie,a w nocy ciagle się budze i mam takie chore sny. Wrr...
Ja zauważyłam pewną zmianę w spaniu.
Wieczorem znacznie wcześniej jestem śpiąca, zasypiam natychmiast i bez problemów, a rożnie z tym u mnie bywało.
Za to rano libiłam zawsze dłużej pospać (w weekend) i miałam problemy żeby wstać, a od kilku dni wstaje bez problemów
To akurat mi odpowiada -
Ja w poprzedniej ciąży to potrafiłam spać po 3 godz w dzień a mimo to wieczorem zasypialam bardzo szybko. Może teraz wynika to z tego,że ja strasznie sama spać nie lubię,a niestety póki co muszę,bomęża nie ma. Za tydzień się okaże czy jakość snu mojego się poprawi
-
megimeg wrote:Hej hej witam się po jednodniowej przerwie w nadawaniu u mnie że spaniem ok, tzn. Się już od 19 heh;) jutro rano robię drugą bete, progesteron i TSH, zobaczymy. Martwia mnie te skurcze macicy, dość silne są niestety
-
Hej Dziewczyny,
Wczoraj poruszyłam temat pracy i L4... Ja planowałam pracować do sierpnia- września ale mam takie chwile że wątpię że mi się to uda Czasem czuję się fatalnie- szczególnie chodzi tu o mdłości. Obawiam się że życie zweryfikuje moje plany.
Czy Wy pracujecie? Kiedy planujecie iść na L4? -
Izabela23 no tak chciałam machnac zobaczyć jak przyrasta choć fakt jest wysoką aż jestem zdziwiona mi mdłości też dokuczaja najbardziej w okolicach obiadu i kolacji. Ja się strasznie boje wymiotowac i mam mega stres z tym związany co do l4 to pójdę jak najszybciej, nie chce się denerwowac praca, za dlugo się staralismy, uważam że to jest czas na wyciszenie spokój i odpoczynek