Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny trzymam mocno kciuki i za bety i za wizyty
Ja mam wizytę w czwartek i też się trochę już denerwuję. U mnie niby nic niepokojącego się nie dzieje a trzy bety zrobione prawie 2 tyg temu były obiecujące ale... Zawsze są lęki i trzeba sobie z nimi radzić U mnie to chyba dodatkowy stres jeszcze z tego, że nikt o ciąży oprócz mnie, męża i koleżanki nikt nie wie a nie łatwo utrzymać to w tajemnicy. Szczególnie jeśli mieszka się z mamą i święta za pasem W święta powiemy najbliższym jeśli tyko wszystko będzie ok
-
Kobietke widzę liczy na , u mnie też jest takie prawdopodobieństwo,ale dowiemy sie 23.
Sówka tez nikt u mnie nie wie poza mezem i siostrą,która jest wtajemniczona we wszystko co ostatnio się działo. Planujemy powiedziec po wizycie rodzicom,a reszta dowie się jak brzuszek będzie widoczny. Chyba,że ktoś się zorientuje to nie będę zaprzeczać. -
beta 1897.... przyrost o 112%. Ciut spada ale rośnie. hm
Ellasi lubi tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Powodzenia dziewczyny!!! Spokojnych ciąż i cudownych chwil z maluszkami
Myślałam,że przy moich problemach, też będą listopadową mamą a tu psikusEllasi lubi tę wiadomość
-
witajcie
prawdopodobnie dolacze do Was jako przyszłych Mam w listopadzie...wstepny termin 21.11.2016
miesiaczka spoznia sie dopiero albo AŻ 2 dni, a dzisiaj na tescie ujrzałam bladziocha.
Rano poszłam na bete, po 14 maja byc wyniki
mam nadzieje, ze bedzie tutaj fajnie
pozdrawiam mamusiemagic1, takasobieja, Ellasi, radiszka, małamama, Jolcia1985 lubią tę wiadomość
-
Izabela23 wrote:Musisz to konsultować z lekarzem jeszcze? Niby ciut spadl przyrost,ale i tak jest ładny.Gameta Rzgów
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
czarująca wrote:witajcie
prawdopodobnie dolacze do Was jako przyszłych Mam w listopadzie...wstepny termin 21.11.2016
miesiaczka spoznia sie dopiero albo AŻ 2 dni, a dzisiaj na tescie ujrzałam bladziocha.
Rano poszłam na bete, po 14 maja byc wyniki
mam nadzieje, ze bedzie tutaj fajnie
pozdrawiam mamusieGameta Rzgów
takasobieja wrote:ginekolog mówiła, ze jesli będzie poniżej 100 % to mam zadzwonic i będziemy myśleć, ale tez nie mam się stresować jeśli nie będzie super ekstra... bo badamy przyrost po 3 dniach... więc nie jest do konca obiektywny, powinno badać się co 48 godz.
-
to bedzie moj drugi brzdac.... pierwszy niedawno skonczył roczek
stres mam, jak to pogodze wszystko
bo w sumie jestem sama, nikogo do pomocy maz pracuje do pozna....
zdrowie tez juz nie takie jak było, ale mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze
oby tylko zdrowo rosło i sie rozwijało -
Witam poniedziałkowo!
Witam nowe mamusie!
Jestem w pracy i ukradkiem przeczytałam wszystko co przybyło na naszym forum- sporo tego, widać że sie rozkręcamy.
Ja rownież jestem po przejściach- cp- i to potęguje moje obawy i stres
Już 3 razy robiłam betę i przyrosty mam ok bo 198% i 140% ale jednak ten drugi nieco mniejszy... Jej sama nie wiem... Zaczynam panikować
Chyba jeszcze dziś powtórzę betę- może to mnie uspokoi trochę.
Wizytę mam dopiero 22.03 a ja nie mogę się na niczym skupić, w pracy 3 razy wolniej pracuję bo zanim coś zrobię to wielokrotnie sprawdzam żeby błędów nie narobić.
A dzis czuje się wyjątkowo dobrze, nie mam żadnych objawów poza lekko bolącymi piersiami- i to tez daje mi do myślenia!
Oszaleć można!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 12:25
-
Powiem wam, że chyba momentami wolę mieć dużo pracy i nie myśleć. Bo jak czytam wszystko to się stresuje. Dziś rano schiza miałam i dobrze, że wygrzebałam jakiś stary szampon bo po wczorajszej lekturze substancji zakazanych w ciąży każdy mój szampon okazał się do wyrzucenia a szybko rano głowę trzeba było umyć.
Stresuje się a USG dopiero za tydzień tak bardzo chciałabym wiedzieć, że wszystko jest ok. Chyba każda przyszła mama po przejściach tak ma. Oby każda z nas należała do tej grupy w której w końcu, szybciej niż dalej, się uda!
Trzymajcie się dziewczyny!Aniołek (23.11.2015 r.)
Aniołek (15.04.2016 r.)
Aniołek (08.08.2016 r.)
-
takasobieja - nic sie nie martw, jest bardzo dobrze, książkowo to tylko w książkach
Magda-lenka a jakie to są substancje szkodliwe? czyżbyś oglądała dziś dzień dobry tvn?
ja sobie zrobiłam wolne, żołądek nie za bardzo i głowa boli po nieprzespanej nocy:( Czekam mojej nocnej wizyty u lekarza. wkreciłam sobie ten zaśniad i mam stresa. Cycki bolą jakby mniej, i skurcze na razie sie uspokoiły.
Ja natomiast też niekoniecznie preferowałabym ciążę mnogą Sama jestem jedynaczką i nie wiem jak ogarne jedno, a co dopiero dwójkę albo więcej:)takasobieja lubi tę wiadomość
-
Witam się z Wami, niestety nie miałam czasu wcześniej. Do nadrabiania z dnia na dzień coraz więcej
Ja już ustaliłam wizytę na środę Nie mogę sie doczekać. Chciałam utrzymać ciąże w tajemnicy to dziś ciotka w przychodni się zorientowała i zapytała w prost
Tak czytam te Wasze historie i aż sie płakać chce jak sie straci taką kruszynkei wszelkie nadzieje na raz.
Mam nadzieję że tym razem wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki za to i za udane wizyty;) -
dziewczyny jak Wasze wizyty?
Takasobieja
ja czekam na wyniki mojej dzisiejszej (obiecuję że ostatniej) bety...Boję się... -
pabelka88 wrote:dziewczyny jak Wasze wizyty?
Takasobieja
ja czekam na wyniki mojej dzisiejszej (obiecuję że ostatniej) bety...Boję się...Gameta Rzgów
mój wynik 625,8! odetchnęłam...
małamama, megimeg, Ellasi, takasobieja, Jolcia1985, magic1, kark lubią tę wiadomość