Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Urodziłam się 04.11 dlaczego moje maleństwo nie miało by sie urodzić 05.11? Własnie na 5 mam termin wg ost miesiączki.
Jestem w 7tc. Prawdopodobnie do zapłodnienia doszło 14 lutego - walentynki
Wszystko pięknie prawda? Jednak panicznie boje sie ze cos moze byc nie tak. W sumie szanse na to ze bedzie dobrze to 50/50 jak ze wszystkim...
Beta w 4tc 2018 3 dni potem prawie 7000.
1 usg dopiero 22 MARCA bede wtedy w 8tc. Boje sie na maxa ;(
Ellasi, małamama, Magda-lenka lubią tę wiadomość
-
Widzę, że jest nas coraz więcej
Robi się ciekawiej
Wygląda na to, że nie tylko ja wpadam w panikę... Straszny etap, ale fajnie, że możemy przechodzić to razem- zawsze to raźniej!
Ja też nie wytrzymałam i zrobiłam dziś betę.
Czeka na wyniki- powinny być przed 19:00malutka199922 lubi tę wiadomość
-
Magda-lenka wrote:Powiem wam, że chyba momentami wolę mieć dużo pracy i nie myśleć. Bo jak czytam wszystko to się stresuje. Dziś rano schiza miałam i dobrze, że wygrzebałam jakiś stary szampon bo po wczorajszej lekturze substancji zakazanych w ciąży każdy mój szampon okazał się do wyrzucenia a szybko rano głowę trzeba było umyć.
Stresuje się a USG dopiero za tydzień tak bardzo chciałabym wiedzieć, że wszystko jest ok. Chyba każda przyszła mama po przejściach tak ma. Oby każda z nas należała do tej grupy w której w końcu, szybciej niż dalej, się uda!
Trzymajcie się dziewczyny!
Też chwalę sobie fakt, że w pracy mam mniej czasu i możliwości na rozmyślanie a myśli mam różne- raz że wszystko ok, cudownie i wspaniale, ale są chwile kiedy czarne myśli zatruwają mi głowę.
Przydałyby się jakieś nadgodziny ale w naszym stanie trzeba dać sobie trochę relaksu
-
Cześć dziewczyny, jestem po pierwszej wizycie. Nie jest może tak pięknie jak myślałam ale aż tak źle nie ma. Jest juz widoczny bąbelek i ma 3 mm, obok niego jakiś lekko niepokojący cień. Oprócz dupka dodatkowo mam brać luteinę dopochwowo, dostalam też receptę na kwas foliowy. Kolejna wizyta 23.03. Mam odpoczywać, leżakować i nawet ograniczyć sprzątanie. Mam nadzieję że bąbelek zadomowi się u nas na dobre1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Dziewczynki jakie bierzecie suplementy dla kobiet w ciąży? Ja sobie kupiłam femibion... bo obejrzeniu 4 innych ... wydawał mi się taki hm "bardziej obfity" w te owe "suplementy"Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Jolcia1985 wrote:Cześć dziewczyny, jestem po pierwszej wizycie. Nie jest może tak pięknie jak myślałam ale aż tak źle nie ma. Jest juz widoczny bąbelek i ma 3 mm, obok niego jakiś lekko niepokojący cień. Oprócz dupka dodatkowo mam brać luteinę dopochwowo, dostalam też receptę na kwas foliowy. Kolejna wizyta 23.03. Mam odpoczywać, leżakować i nawet ograniczyć sprzątanie. Mam nadzieję że bąbelek zadomowi się u nas na dobre
Dzięki za relację z wizyty. Postępuj zgodnie z zaleceniami lekarza, odpoczynek jeszcze nikomu nie zaszkodził
Fajnie, że mogłaś zobaczyć maleństwo!Jolcia1985 lubi tę wiadomość
-
takasobieja wrote:Dziewczynki jakie bierzecie suplementy dla kobiet w ciąży? Ja sobie kupiłam femibion... bo obejrzeniu 4 innych ... wydawał mi się taki hm "bardziej obfity" w te owe "suplementy"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 18:45
-
Witam.
Nie było mnie tu parę dni a tu wysyp listopadowych mam,i dobrze bo miałam co czytać.
Ja jutro mam pierwszą wizytę na 17, mam nadzieję że będzie już coś widać, bo to będzie 7 tydz (6 tydz 3 dzień)
Denerwuje się,ale i nie mogę się doczekać jutra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 19:26
-
Izabela23 wrote:Ale szalejecie z tymi betami
JOLCIA odpoczywaj a będzie wszystko dobrze.
TAKASOBIEJA ja biorę femibion1
Izabela23,
Ja jestem po ciąży pozamacicznej więc wolę skontrolować betę kilka razy, bo u mnie niestety ryzyko kolejnej cp jest 10-krotnie większe niż standardowo
Cp to ogromne zagrożenie życia więc tu nie ma żartów. Boję się więc podwójnie
Teraz, jak po każdej becie jestem nieco spokojniejsza, ale do 22.03 kiedy mam wizytę u gin pewnie jeszcze nie raz będę wariowała
Jeszcze raz dziękuję, że jesteście i mogę z Wami przeżywać te wszystkie emocjePosti77 lubi tę wiadomość
-
Elassi rozumiem Cie doskonale, nie miałam nic zlego na myśli z tym szaleństwem z betami, chodziło mi o to że dzisiaj sporo bet było cieszę sie,ze wszystkie pięknie rosną. Mnie brzuch pobolewa
Ellasi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Izabela23 wrote:Elassi rozumiem Cie doskonale, nie miałam nic zlego na myśli z tym szaleństwem z betami, chodziło mi o to że dzisiaj sporo bet było cieszę sie,ze wszystkie pięknie rosną. Mnie brzuch pobolewa
Izabela,
Ja Twojego komentarza również źle nie odebrałam
wyjaśniam tylko że nie zwariowałam tylko strach mnie ogarnia ze względu na dotychczasowe doświadczenie
Ale przy cp beta zdecydowanie nie rośnie tak jak teraz więc jestem spokojniejsza.
Mnie też brzuch pobolewa... Cały dzień miałam spokój a teraz zaczyna się jakieś rwanie- jakby macica zaczynała pracować i co jakiś czas jajniki zakłuwają, ale chyba tak ma być.
Jak nic nie czuję to się martwię, jak zaczynam czuć też się zastawiam czy jest ok Szaleństwo!Izabela23, Posti77 lubią tę wiadomość