Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sama jestem ciekawa jak to u mnie będzie.. mam zaświadczenie od ortopedy i dostanę skierowanie od swojej dr więc myślę że nie będzie problemu z cięciem. Na pewno nikt by mnie nie namówił na sn bo za bardzo bym się bała o kruszynke. Chyba bym się zebrała do innego szpitala jakby mi anestezjolog albo lekarz odmówił. Powiem Wam że to jest straszne.. to aż zalatuje na jakieś średniowiecze chyba. Takie cyrki robić z kobietami i jeszcze powiedzieć że "nie zachowuje się jak dorosła"? To jest jakas porażka w Polsce...
Lena mnie też coś dopada. A nigdzie z domu nie wychodziłam, dopiero dzisiaj na badania. Już wiem czemu jestem senna, znowu mało krwi, chyba mnie nie położy do szpitala z tego powodu?
-
Eunice właśnie tata mi mówił że coś w radiu słyszał na ten temat. Ja się tego spodziewałam więc nawet się nie nastawialam na Rydułtowy.. mam nadzieję że wytrzymam do jakiegoś zaplanowanego terminu, ale nikt tego nie wie
jak się zacznie to też będę musiała jechać na gorąco.. ale jakoś to będzie
na pewno będzie nas dużo kobietek. To może mnie szybciej do domu wypuszczą a nie po 6 dniach dopiero
będę myśleć w taki sposób
przyjaciółka obstawia że jeszcze w październiku urodze więc zobaczymy xD
A może sie tam spotkamy?!Daj znać jak bedziesz w szpitalu
-
Klauuudia to jest dobry pomysł ale jeśli chodzi o ciężarne to jest to ryzykowne. Ciepło wzmaga skurcze macicy a nie chce żeby temperatura wzrosła. To strasznie ciężka sytuacja bo jak tylko wychodzę spod kołdry to zaczynam się telepać. Temperatura nie jest wysoka a tak właśnie mam. Od wielu lat nie miałam gorączki tylko stany podgorączkowe i ciężko je przechodziłam. W życiu przeszłam dwie ale za to z zagrożeniem życia. Nie wiem dlaczego tak się czuję...