Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
aphrodita ja tez mam taka cicha nadzieje
ale troszke sie martwie wczoraj nie brzmialo to wszystko za dobrze... Mam nadzieje, ze zrobili jej to cc i juz tuli maluszka, biedna sie tak stresowala i jeszc´ze ja tak zle potraktowali w tym szpitalu... Oby taka historia juz zadnej z nas sie nie przytrafila.
Lena19938, kataloza lubią tę wiadomość
-
Ja też liczę że Mysza już ma Dzieciątko przy sobie
ale pewnie zapamięta to wszystko do końca życia..
Ja mam tych leukocytów prawie 14 tys.
A żelazo polecam feroplex w płynie, żadnych zaparć a jeszcze miałam wrażenie że lepiej idzie się po nim do wc. Dziennie brałam i dziennie rano i po południu byłam za potrzebąteraz biorę jakieś tabletki ale chyba będę wolala wrócić do tego w płynie jak skończę opakowanie
Lena19938, klauuudia lubią tę wiadomość
-
Klauuudia o 18.00 mam wizytę u ginekologa. Pokaże jej te badania.
Mam nadzieję że Myszka jest już szczęśliwą mamusią i napisze do nas jak tylko będzie miała chwilęno ale niepokój jest...
Wirginia zobaczę co to za żelazo w płynie!klauuudia, Wirginia lubią tę wiadomość
-
Lena na poprawę morfologii jeszcze sok z czarnej porzeczki i sok z aronii no i wspomniane buraki.Ja sobie tym poprawiłam morfologię tak ,że obyło się bez żelaza a bardzo kiepską miałam.
Takie CRP to napewno stan zapalny.To białko ostrej fazy na podstawie którego można odróżnić zapalenie bakteryjne od wirusowego.A jak u Ciebie z zębami,bo to może coś z tego powodu.No ale skoro dziś masz wizytę to napewno się dowiesz.Będzie dobrzeLena19938 lubi tę wiadomość
-
Heh dziewczyny dzwoni telefon odbieram bo może z banku... No rzeczywiście. Tylko że z propozycją kredytu gotówkowego
a se tak pomyślałam że skoro poprzedni kredyt splacilismy pół roku wcześniej to teraz będą dzwonić. Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu też zadzwonią. Tylko że z dobrymi wieściami że dostaliśmy kredyt... Hipoteczny! Jeśli mamy wkład własny to przecież dlaczego mielibyśmy go nie dostać? Najlepiej byłoby przystąpić do programu mdm ale na 2018 rok może być ciężko się załapać...
Jeśli się uda to w listopadzie przyszłego roku nasza Ola będzie miała już własny pokoik i będzie bezpieczna w naszych czterech ścianach...Scorpiolenka lubi tę wiadomość
-
U mnie zęby w dobrym stanie. Wszystkie wyleczone przed ciążą świeżo. Boli mnie ten policzek i czoło. Limo zeszło prawie. Aktualnie temperatury nie mam. Zobaczymy co mi powie lekarka. Mam nadzieję że już nie wyląduje gdzieś w szpitalu bo mam ich dość. Źle to znoszę. Chcieli mnie na tej chirurgii zostawić i poobserwować ze względu na ciążę ale ta wizja wydała mi się bardzo zła. Myślałam że na patologię ciąży mnie wyślą no ale skoro z ciążą ok to czemu mieliby mnie tam kierować. Znowu lekarka z IP po ktg powiedziała że na pewno mnie nie wypuści no ale po badaniach wysłali mnie na tą chirurgię. Nie wiem czy dobrze zrobiłam że się wypisałam na żądanie... Ale przez weekend by mnie tam trzymali tylko dlatego że neurolog jest w poniedziałek. To wolałam być w domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2016, 13:45
-
na płytki krwi najlepsza pietruszka i buraczki:)
a ja odebrałam wyniki wymazu z pochwy i wynik dodatni.....
jakieś gronkowce staphylococcus haemolyticus........... brrr, w pn wizyta i pewnie zaleci antybiotyk?08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
Ja zapewne GBS będę miała dodatni ze względu na moje problemy trawienne. Przez cały 8 miesiąc i pół 7.miałam spokój. Waga stała w miejscu a teraz mam takie zaparcia że w życiu takich nie miałam! A kiedy moja Kosmitka kręci się intensywnie to te jelita mnie po prostu bolą.