Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Klauuudia wszystko okaże się ok, jeszcze zobaczysz. Nicolas to będzie taki zgrabny synuś a potem tak nadrobi że zobaczysz
myślę że to trochę nie możliwe, te wyliczenia lekarza ze szpitala. Wychodziłoby na to że mały ma nagle hipotrofie. To na pewno jakiś błąd :-* zobaczysz że miło się zaskoczysz
klauuudia lubi tę wiadomość
-
Lenka najwazniejsze ze sie kochacie, poklocic od czasu do czasu sie mozna , a nawet trzeba
przynajmniej nie ma rutyny zazwyczaj za duzo lez to wszystko kosztuje no ale tak to juz jest. Dobrze, ze juz jest w porzadku
a czasami z kazdego z nas cos glupiego wyjdzie albo powie cos calkeim bez przemyslenia , nie ma idealow , dobrze ze potrafimy sie przyznac do bledu
i przynajmniej na Jakis czas staramy sie go wiecej nie popelnic
Lena19938 lubi tę wiadomość
-
Tez staram sie tak myslec
w sumie juz mi nawet lepiej . Bede myslec pozytywnie i tyle a on na pewno sie myli, bo tutaj po prostu cos nie pasuje tak od 3 tyg zatrzymal sie jego wzrost nagle hipotrofia to skad wyniki z zeszlego tyg, ze wszystko idzie ladnie i malutki rosnie sobie, nie trzyma sie to kupy , pewnie Jakis burak jeszcze sfrustrowany z tego lekarza ...
uuufff byle do jutra i czekamy na dobre wiadomosciWirginia, małamama, Lena19938, manda21 lubią tę wiadomość
-
Wirginia piecz piecz zawsze to zajęcie odciągające od myślenia o porodzie i dziecku:-)
Ja w koło bym słodycze jadła i owoce, normalnie wszystko co słodkie i niezdrowe. Dziś przedostatnie zajęcia w szkole, będzie dziś kąpanie dziecka i jak na złość mój M musi być w pracytrochę strach samemu jeździć już autem, ale trudno przecież nie pojadę z teściową
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 16:18
Wirginia, Lena19938 lubią tę wiadomość
-
Klaudia będzie dobrze. Waga wg usg nie koniecznie odzwierciedla prawdziwa. A lekarz pewnie zmierzył na szybko na odwal sie. Jutro zobaczysz że będzie ok.
Ja przez całą ciążę nie miałam jakiś super chęci na czekoladę a od kilku dni potrafię sama zjeść całą.Lena19938 lubi tę wiadomość
-
Lena19938 wrote:Kataloza czemu nie możesz spać? Mi przeszło... Teraz śpię normalnie.... A Ty dalej nie możesz. To już długo trwa!
-
Dziewczyny bardzo Wam współczuję stanów depresyjnych, teraz czy w przeszłości. Mam to szczęście, że jestem optymistką i zawsze mogę liczyć na wsparcie mojego. Wiadomo, każdy ma czasem gorszy dzień ale ważne żeby otaczać się pozytywnymi ludźmi.
Klaudia - nie zazdroszczę stresów związanych z USG, to naprawdę straszne jakimi lekarze potrafią być ignorantem i burakami.
Ja w całej ciąży miałam tylko 4 usg z czego pierwsze potwierdzające ciążę, dopochwowo. Takie uroki prowadzenia ciąży na NFZ ale lekarz zawsze porządnie mi brzuch pomierzy i jakoś nie czuje stresu związanego z przyrostem wagi małego. Zawsze to jakiś plus.
Aphrodita ja codziennie wciagam jak nie czekoladę to paczkę ciastek;p ostatnio apetyt bardzo dopisuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 16:34
-
Mi odrzuciło słodkie od początku ciąży, a zawsze lubiłam (szok to dla mnie był, że tak może być). No po za mlekiem zagęszczanym kakaowym w tubce i monte, bo tego trochę zjadłam w ciąży przegryzając ogóreczkami kiszonymi. Zostało mi jeszcze trochę brownie, bo piekłam i jakoś ciężko mi skończyć mimo, że bardzo dobre.
małamama jeszcze nie takie złe to połączenieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 17:06
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018
-
Ja od początku ciąży miałam wstręt do słodkiego a teraz chyba murzynka zrobię
najprostsze najfajniejsze ciasto. Teraz lubię czekoladę z orzechami ale... Zgaga mnie czasem strofuje. Kocham mleko za to.
Kataloza strasznie mi przykro że tak Ci doskwierają takie dolegliwości! Wesoło nie jest ale dziecko na pewno zdrowe... Ah straszne życie matki... -
Witam, dzis robia mi tylko wszystkie badania i wypoczywam a cc bedzie jutro, tylko jeszcze nie wiem o ktorej.
Nie zamartwiajcie sie tym usg, naprawde potrafią sie sporo pomylić, a lekarz to tylko czlowiek tez mylić sie może. Głowa do góry!
Dobija mnie nic nie robienie, przy mojej dwójce po prostu od tego odwyklam.klauuudia, Lena19938, małamama lubią tę wiadomość
-
Ja od jakiegoś czasu nawet dobrze śpię. Owszem przebudzeniu się w nocy żeby się przewrócić na inny bok i wstaje może 2 razy na siku i picie. Zauważyłam że lepiej mi się leży na prawym boku ale to już po dłuższym czasie po jedzeniu bo inaczej zgaga doskwiera.
-
Kataloza a spisz z jakąś poduszką pod brzuszkiem? Ja śpię i mam nawet Podusię Oli i to tylko Oli. Później będę ją miała do wózka
jeśli się pocisz to możesz sobie pomóc zwilżając ciało np mokrą chusteczką a na lepszy sen wypić melisę.
Kiedy goraczkowałam to wiedziałam że nie mogę się przegrzać bo ciepło wzmaga skurcze macicy. Chciałam zbić temperaturę bo wiedziałam że jeśli dojdzie do bardzo wysokiej temperatury mogę poczuć się gorzej. Ukradłam Oli jedną tetrówkę, miałam obok łóżka maseczkę z wodą i stopniowo chodziłam ciało. Od razu było lepiej. -
picollina wrote:Dobija mnie nic nie robienie, przy mojej dwójce po prostu od tego odwyklam.
Korzystaj póki możesz
P.S. A na zgagę podobno migdały są dobre...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2016, 17:34
Syn 10.2016
Aniołek [*] 6tc6d 03.2018