Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
MłodaDamo ale mąż w domu jest??? Zaczęło się. Przecież będziesz miała cc. Pisz jak po prysznicu!
Kurde dziewczyny pomóżcie bo ja tu najmniej doświadczona. Trzeba tą naszą MłodąDamę uspokoić!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 10:39
-
Tak tak maz w domu . Synek w razie w ma opieke mojej siostry. Ide zaraz pod prysznic na 10-15min
-
MlodaDama moze to juz pora ? Dzidzia sama zadecydowala ze chce wyjsc
Z ta nospa to tez roznie bo ja cala ciaze mialam bole, bralam nospe forte 3x dziennie i skurcze nie ustepowaly. Wedlug lekarzy itp powinnam juz dawno urodzic bo nic nie pomagala -
Dada, będziesz miała kogoś do pomocy?
Ja nie wyobrażam sobie być z dwuletnią córka i noworodkiem sama bez żadnej pomocy a co dopiero mniejsze dziecko jak u Ciebie.
Moja kuzynka dała córkę do żłobka a jak mąż wyjeżdża to kombinuje kogoś do pomocy. -
Moja mama będzie 18.12 a M rodzice kilka dni pewnie wezmą wolnego.jakos to będzie ,w pon M jeszcze podzwoni po innych firmach może będzie coś atrakcyjniejszego na później także modlę się
Mój brzuch już tez nisko z Leonem tak nie miałam...ale jak mówią tyle ile ciąż tyle różnych przypadków.
-
Nie wiem dziewczyny na razie jakos jest ciut lzej choc te napinania dalej sa ale ani sila ani odstep bez zmian ,mala sie wierci. Glodna jestem okrutnie juz nie wiem czy jesc czy czekac . Nie chce bezczynnie jesli to straszaki lezec w szpitalu ,bo oni od razu biora na oddzial I to mnie wkurza I odsuwa zeby tam nie jechac ehh
-
nick nieaktualny
-
Co 7-8min caly czas tak ,bedzie 3h pomalu leciec ehh. Podbrzusze mniej pobolewa wyglada jak przepowiadajace ale czemu tak regularne.
Po tych wymiotach mialam tak samo a wrecz krotszy odstep a jednak to nie bylo to no ale teraz tak nagle mnie dopadlo I sama juz nie wiem co robicWiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2016, 12:24
-
Nie Wirginia. Mam w czwartek jeszcze wizyte u gina I wtedy dostane z data na 14