Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Melisssa wrote:Izabela23 ja też zwiększyłam już dzisiaj dawkę o 12,5.
W poniedziałek idę do endo.
Dziewczyny a czy Wasz śluz jest taki bardzo delikatnie żółtawy? -
U gina byłam wczoraj, był pęcherzyk 10mm i zlecił właśnie zrobienie bety (może już wtedy coś mu nie pasowało, ale nic nie powiedział). Jutro rano powtórzę wynik i jak będzie nadal spadała to migiem idę do lekarza. Mąż jeszcze próbuje mi wmówić, że może w laboratorium się pomylili, bo takie przypadki się zdarzają, ale może przy pierwszej ciąży bym uwierzyła, a to moja czwarta i wiem co się dzieje...
-
dokładnie wszystko w umiarkowanych ilościach i co zjadąłm kilka kesów i mnie zemdliło i tak sie najadłam hehe a mąz mówił masz ochote kupisz usmażysz nałożysz na tależ weźmiesz 2-3 kesy i odstawisz i znowu miała rację ale co tam bedzie na jutro na obiad
-
Hej
Ja już dziś po wizycie, pytałam o toxo i jeśli jest igg + a igm - to najlepsza mozliwa opcja.
U mnie widać tylko pusty pęcherzyk, jestem w strasznym smutku i chyba nie mam nadzieji. W pon. następna wizyta żeby potwierdzić czy coś we mnie rośnie czy nie. ((
Juz jestem załamana.
Lekarz powiedział mi tyle, że duża bHCG ani jej prawidłowy przyrost wcale nie świadczy ze jest wszystko ok. Wiec nie ma potrzeby jej powtarzać. Przy moich ponad 11tys. juz powinno być widać wewnętrzne struktury w pęcherzyku a na razie nic nie widzi -
Malamama a pecherxyk zoltkowy masz, czy tylko ten ciazowy?
Kojarzysz ze u mnie też nic nie było z wyjątkiem tych dwóch pęcherzyków? Moja ginka mówiła żeby się nie martwić ze każde dziecko w innym tempie a pamiętaj ze ja dalej jestem niż ty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 16:02
-
nadia1 wrote:U gina byłam wczoraj, był pęcherzyk 10mm i zlecił właśnie zrobienie bety (może już wtedy coś mu nie pasowało, ale nic nie powiedział). Jutro rano powtórzę wynik i jak będzie nadal spadała to migiem idę do lekarza. Mąż jeszcze próbuje mi wmówić, że może w laboratorium się pomylili, bo takie przypadki się zdarzają, ale może przy pierwszej ciąży bym uwierzyła, a to moja czwarta i wiem co się dzieje...
Nadia a czujesz się źle coś cie boli? Jeśli mogę zapytać jak w poprzednich ciałach to wyglądało? Bądź dobrej myśli nic jeszcze nie jest przesadzone. Jakby wszystkie ciaze były dokładnie książkowe to by nie było takich różnych przypadków. Głowa do góry! -
kochana nie martw się jak ja byłam u gina to był mój 7t i 5 d i musiała długo szukac by cos wyszukać ale znalazła maleńkie coś mające 2,46mm z bijacym serduszkiem też sie boje bo to by wskazywało na młosdzą ciąze niż powinna byc ale wierzę że bedzie wszytko ok głowa do góry bedzie dobrze
małamama lubi tę wiadomość
-
katerineczka wrote:Malamama to jest bardzo wczesna ciaza, dopiero jak pecherxyk przekracza 2,5 cm można mówić że już coś powinno być. Od bety 1000 dopiero jest widoczny sam pecherxyk.
Robiłaś bete?