Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
małamama wrote:beta z wczoraj ponad 11000 i sam lekarz mówi że powinno coś już być widac. Sprzęt ma b. dobry, najlepszy na okolice. A mój pęcherzyk jest jakiś zniekształcony , taki jabby rozciągnięty. I z tego co wyczytałam ze zdj. to 1.63cm/ 0.58cm/062cm dodam ze to chyba w 3d wymiary , nie wiem nie znam się a z tego wszystkiego nie dopytałam o rozmiar.
Tzn lekarz powiedział ze jest zniekształcony?
Mój w poniedziałek mial 1,31 ale mi powiedziała ze jest okragly
Chociaż dla mnie jest właśnie taki rozciągniętyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 16:48
-
tomania2806 wrote:ja idę do gin w wtorek tak mnie lekarz nastraszyl ciąża pozamaciczna przez tel to stwierdził ze juz nie wroce do niego
ide do innego i bd wtedy w 6 tygodniu i mam nadzieję ze bd juz serce
Tomania ale na jakiej podstawie przez telefon mógł ci tak powiedzieć?
Boże ja juz sił nie mam na tych lekarzy -
małamama :
każda ciąża jest inna, warto poczekać i się nie denerwować, żeby nie stresować maleństawa.
pati85:
idź szybko do gina. Plamienia się zdarzają, moja koleżanka nawet miała krwawienia i wszystko było dobrze, ale lepiej dmuchać na zimne.
katerineczka:
nic mnie nie boli, czuje się dobrze. W pierwszej ciąży beta rosła książkowo, aż do 22tys. i zaczęła spadać - puste jajo, pęcherzyk też zaczął się zniekształcać i miałam łyżeczkowanie. W drugiej ciąży nie robiłam bety, ale w 5t2d zaczęły się plamienia -takie jasne, nawet nie była to krew tylko zabarwiony śluz-dzień później byłam u gina,był pęcherzyk i echo zarodka, przepisał leki na podtrzymanie ale nie pomogło bo 2 dni później zaczęłam krwawić, miałam dreszcze, gorączkę, zawroty głowy, pojechałam do niego pęcherzyk był niekształtny, jajowaty. A w trzeciej ciąży po półtora tygodnia od pozytywnego testu beta z 300 spadła do 80 mimo brania leków na podtrzymanie (myślę że to była biochemiczna) i poprostu dostałam okres.
-
Nadia czyli wszystko jest dobrze na początku a potem coś się zaczyna dziać.
Chociaż jak opisujesz to każdy przypadek inny.
Teraz ci nie spadła tylko wzrosła wiec trzeba być dobrej myśli.
Wiem ze to jest trudne bo sama teraz przechodzę katusze, i nie wiem co zobaczę tego 30. -
a ja mam takie pytanie z innej beczki dostaliści juz kase za pity ? ile czekaliści ja czekam już prawie 3 tyg i szlak mnie juz trafia a rok temu miałam kase na koncie po 8 dniach
-
Pytacie o śluz- też mam lekko żółtawy a leków dopochwowo nie biorę.
Mdłości raczej też mam po 16 do wieczora. Każdej nocy pobudka na siku
boje się jutrzejszej wizyty! ale wierzę, że będzie dobrze!Aniołek (23.11.2015 r.)
Aniołek (15.04.2016 r.)
Aniołek (08.08.2016 r.)
-
nick nieaktualny
-
katerineczka wrote:Nadia czyli wszystko jest dobrze na początku a potem coś się zaczyna dziać.
Chociaż jak opisujesz to każdy przypadek inny.
Teraz ci nie spadła tylko wzrosła wiec trzeba być dobrej myśli.
Wiem ze to jest trudne bo sama teraz przechodzę katusze, i nie wiem co zobaczę tego 30.
Przyrost jest ale baaaardzo mały, a prawdopodobnie to już spadek z wyższej bety, ale o tym przekonam się jutro jak zrobię badanie. A Ty zobaczysz śliczną fasolkę z sercem jak dzwon, idealnie się rozwijającą
-
tomania2806 wrote:bo beta byla wysoka 1123 w wczoraj a w pon nie widzial pęcherzyka ciazowego
Tomania i kiedy masz teraz przyjść? Czytałam o ciąży pm ze występują bóle brxucha dość nasilone i często krwawienie.
To jest takie głupie gadanie bo od 1000, moze być dopiero widać a nie ze musi
-
nadia1 wrote:Przyrost jest ale baaaardzo mały, a prawdopodobnie to już spadek z wyższej bety, ale o tym przekonam się jutro jak zrobię badanie. A Ty zobaczysz śliczną fasolkę z sercem jak dzwon, idealnie się rozwijającą
Ja w Twoja fasolkę tak samo wierze. Damy rade ! Daj znać jutro od razu, oki? -
nick nieaktualny
-
katerineczka wrote:Tzn lekarz powiedział ze jest zniekształcony?
Mój w poniedziałek mial 1,31 ale mi powiedziała ze jest okragly
Chociaż dla mnie jest właśnie taki rozciągnięty
-
katerineczka wrote:Ja tez z innej beczki. Moja siostra była u lekarza i okazało się ze ma półpasiec. Czy moge się tym zarazic i cxy to zagrażać może dziecku.?